DZC '68NieuwsOverige nieuwsLankhof Beveiliging & Telecom verlengt sponsorcontract

Lankhof Beveiliging & Telecom verlengt sponsorcontract

Lankhof Beveiliging & Telecom heeft het Zilveren Balsponsorcontract met DZC'68 met 4 jaar verlengd. Ook in onze nieuwe accommodatie heeft Lankhof er namelijk voor gezorgd dat dmv hun camerasysteem er beter op uw en onze spullen gelet kan worden. Daar zijn wij als vereniging zeer content mee en danken Lankhof voor het vertrouwen!

Lankhof Beveiliging & Telecom

Lankhof Beveiliging & Telecom is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van beveiliging- en telecommunicatiesystemen bij zowel bedrijven, particulieren en (overheids-)instellingen. Aan de hand van uw wensen en een deskundige risicoanalyse wordt een concept op maat aangeboden.

Het op maat aanleggen van het aangeboden concept wordt zeer zorgvuldig door hun goed opgeleide monteurs uitgevoerd. De periodieke inspecties van het alarmsysteem, die door veel verzekeringsmaatschappijen verplicht worden gesteld, behoort ook tot hun diensten.

Lankhof Telecom levert telecommunicatiesystemen voor particulieren en bedrijven. Naast VoIP telefonie, data netwerken, glasvezel bekabeling en zorgconcepten, installeren zij ook de traditionele ISDN, ADSL/DSL verbindingen.

Lankhof Beveiliging & Telecom bestaat al ruim 30 jaar en heeft op dit moment 22 specialisten aan het werk. Zij onderscheiden zich door uitstekende kwaliteit, service en flexibiliteit.

Neem geheel vrijblijvend contact met hen op voor meer informatie via deze link.

Als lid van DZC'68 profiteert u ook van deze overeenkomst want bij Lankhof Beveiliging & Telecom ontvangt u 5% korting op het materiaal van een door hen geïnstalleerd camerasysteem voor uw woning of bedrijf!

Lankhof Beveiliging & Telecom
Vierde Broekdijk 13 
7122 JD Aalten
0543-495000
info@lankhof.nl