DZC '68NieuwsOverige nieuwsJantien van der Zijden – Wanrooij stopt einde seizoen 2022 – 2023

Jantien van der Zijden – Wanrooij stopt einde seizoen 2022 – 2023

DZC’68 moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrain(st)er voor VR1 voor seizoen 2023 – 2024. Ondanks dat beide partijen erg tevreden zijn over de samenwerking, bleek al snel dat contractverlenging helaas niet mogelijk is.
Er bestaat, echter (bijna) geen mooiere reden. Jantien is namelijk zwanger! Via deze weg willen wij Jantien, haar vrouw en kinderen allereerst feliciteren met dit geweldige nieuws!

Als verenging vinden wij het ontzettend jammer dat er een einde komt aan een prettige en succesvolle samenwerking. De afgelopen seizoenen heeft DZC’68 VR1 op voetbaltechnisch en tactisch gebied een fantastische ontwikkeling doorgemaakt onder leiding van Jantien. Dit resulteerde afgelopen seizoen in een periodetitel in de 1e klasse.

Ook dit seizoen speelt VR1, ondanks de personele problemen, weer mee voor de prijzen. Jantien zal er met de speelsters en begeleiding dan ook alles aan doen om haar periode bij DZC’68 waardig af te sluiten. 

Wij willen Jantien hierbij heel veel succes wensen! Bovenal wensen wij Jantien, haar vrouw en kids heel veel geluk en gezondheid toe!