DZC '68NieuwsOverige nieuwsIntroductiefilm DZC’68 – In drie minuten, een leven lang …

Introductiefilm DZC’68 – In drie minuten, een leven lang …

DZC’68 heeft veel zaken prima op orde en wordt daarom door andere partijen regelmatig gevraagd om presentaties te verzorgen. Aan de ene kant is dat bijvoorbeeld over haar strakke organisatiestructuur en gecertifieerde jeugdopleiding en aan de andere kant over haar maatschappelijke betrokkenheid en breed inzetbare accommodatie.
Bij deze presentaties ontbrak het aan een introductiefilm die in een notendop laat zien wie of wat DZC is. Communicatie heeft deze handschoen opgepakt en heeft Noud van de Louw opdracht gegeven een film van maximaal drie minuten te maken. De film is – na inbreng van een aantal betrokkenen – klaar en Communicatie is er trots op deze film via de Nieuwsbrief September te presenteren. Het is een film geworden waarin veel facetten die bij DZC spelen even voor het voetlicht komen. Een woord van dank aan Noud is hierbij zeker op zijn plaats. Fijn om zo’n cineast en creatieve geest in het midden te hebben.

De film zal op korte termijn ook via de social media te bewonderen zijn. Kort daarop komt hij beschikbaar voor iedere DZC-er die een presentatie moet gaan verzorgen. Van harte aanbevolen dus, deze leuke en mooie introductiefilm. Maak er gebruik van !!