DZC '68NieuwsOverige nieuwsHPU internet services teamsponsor DZC’68 D1

HPU internet services teamsponsor DZC’68 D1

Naast de F2 en E1 is HPU internet services nu ook teamsponsor geworden van onze D1. In de nieuwe tenues en trainingspakken zien de mannen er top uit! Net als onze website natuurlijk die namelijk ook is ontwikkeld en gebouwd door HPU internet services. Mede namens de D1 willen wij Jeroen Nienhuis en HPU ontzettend bedanken.

HPU internet services

Zij zijn een full service internetbureau, gevestigd in Doetinchem. Full service, omdat ze altijd maatwerk bieden. Een project voeren ze niet vóór, maar mét hun klanten uit. Dat is wat HPU kenmerkt. Met deze instelling zijn zij uitgegroeid tot een van de grootste internetbureaus in Oost-Nederland.

Wat doet HPU internet services

Bij HPU zijn ze van alle markten thuis. Hun brede kijk op internet maakt hen een veelzijdige partner op het gebied van internetcommunicatie.

Zij werken met een uitgebreid dienstenpakket, waardoor u bij hen terecht kunt voor zowel het ontwerpen en het ontwikkelen als het beheren van effectieve websites. Ze maken daarbij gebruik van eigen internetapplicaties die de functionaliteit van uw website verhogen en zorgen voor interactie met de bezoekers. Zij leveren altijd maatwerk.

Het Website Management Systeem (WMS) dat HPU ontwikkelde, stelt u of uw medewerkers in staat zelf uw website te onderhouden. Teksten, foto’s of video’s – ze kunnen met het WMS eenvoudig toegevoegd en bewerkt worden.

Hoe werkt HPU internet services

Zij werken voor de meest uiteenlopende projecten, klanten en branches. Daardoor weten zij als geen ander dat elk project, bedrijf en sector een eigen benadering vraagt. Maar voor elk project geldt dat ze duidelijkheid bieden.

Duidelijkheid over de kosten, over de planning en over het te realiseren concept. Met hun nuchtere kijk en openheid onderscheiden zij zich in de snelle internet wereld. Zij denken met u mee.