DZC '68NieuwsOverige nieuwsHello…good morning!

Hello…good morning!

Voor wie van jullie Voetbal Inside heeft gekeken, heeft gezien hoe onze eigen ‘one and only’ van Gaal het stadion binnenkomt. Hij zegt dan; Hello, good evening’. Prachtig! Fantastisch! En aangezien ik mijzelf toch ook steeds meer reken tot het ‘crême de la crême’ van de voetbalwereld zeg ik u nu: Hello, good morning! Tja, je moet de kunst nu eenmaal afkijken van de ‘groten der aarde’.
En een ‘good morning’ was het zeker! Want ondanks het groot aantal griepslachtoffers konden we toch weer aantreden met een ‘trefzekere selectie’. En dat niet alleen; maar liefst 4 toptalenten maakten hun debuut in de Pro Data Champions League! Roano, Dave, Pim en Iris. Iris heb ik al voorgedragen aan de bondcoach van het vrouwenvoetbal want, potverdikkie, voor het eerst bij de Pro Data Champions League, amper 5 jaar en klein van stuk, gaat ze elk duel moeiteloos aan; voor niks en niemand bang! Ik zeg; mooi, man! Oh nee sorry foutje; mooi, vrouw! Maar laat ik helder zijn; ik heb niet 1, niet 2 maar maar liefst 3 vrouwen in mijn selectie. En die dames voetballen moeiteloos tussen ‘de mannen’. 

Maar goed, nu over naar de spelers van de week. Deze week hadden we maar liefst 3 spelers van de week! Het houdt maar niet op! Voetbal Inside is er jaloers op! Die weten hooguit 1 speler van de week te vinden maar wij hebben er wel drie!!!

We beginnen met Keano. Keano is voor Feyenoord omdat ze heel erg goed zijn. Dat hij toevallig deze week voor Ajax uitkomt doet aan dat feit niets af. Het bewijst wel hoe flexibel Keano is. En daar houden wij van bij de Pro Data Champions League. Zijn lievelingseten is pizza. Maakt niet uit welke; gewoon pizza. Ook dit getuigt opnieuw van de grote flexibiliteit van Keano. En later alsie groot is, wordt hij politie. En niet zomaar een politie hoor. Nee, hij gaat iedereen aanhouden en dan gaat iedereen in de file en dan gaat hij gewoon broem broem broem!! Ik bedoel maar! Ik heb nog geprobeerd te achterhalen of hij dan een verkeersagent wordt maar dat weet hij nog niet; hij gaat in ieder geval wel broemend aanhoudingen verrichten in de file. Ik vroeg of hij mij ook zou bekeuren of dat hij bij mij misschien een oogje dichtknijpt, maar nee hoor. Als standvastig politieagent wordt ook ik door hem gewoon net zo makkelijk op de bon geslingerd. Dan hoop ik stiekum toch dat ik niet in die file van Keano terechtkom!

En dan Mathijs. Mathijs is een ongelooflijk pragmatisch mens. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan dus hij kondigt al aan wat hij op mijn vragen gaat antwoorden, namelijk: ALLES HETZELFDE! Ik wilde nog vragen, Mathijs wat is je lievelingsclub en toen zei hij; alles hetzelfde als Keano. Hm, dat was best verrassend. Waarschijnlijk heeft Mathijs mediatraining gehad en geleerd dat je in interviews nooit het achterste van je tong moet laten zien. Echt geweldig! Dan zie je toch weer het talent van onze mannen. Niet alleen op het veld maar ook in de media. Toch zijn er wel wat kleine nuances. Ook Mathijs gaat voor de pizza maar dan die met worst. En hij is ook voor Feyenoord MAAR ook voor Ajax en de Graafschap. Dan ben je altijd blij want daar wint er altijd wel 1 van. En hij wordt ook politie maar dan DUITSE politie. Tja, dat is logisch toch! En als hij mij aanhoudt dan wil hij best een oogje dichtknijpen maar dan moet ik wel al m’n geld geven. Tjonge, jonge, AL MIJN GELD???? HM, das wel heeeeel veel hoor J. Dit riekt toch enigszins naar corruptie maar daar knijpen wij dan wel weer een oogje voor dicht!                              

En dan Milan. Milan is heel bijzonder want Milan is nog maar net bij de PCL maar voetbalt al de sterren van de hemel. Milan is ook voor Feyenoord! Maar dat komt omdat ze de vorige keer van de Graafschap hebben gewonnen en dat kwam weer omdat een doelpunt van de Graafschap was afgekeurd. En ze hadden ook nog verloren omdat de anderen geduwd hadden. Gewoon, WOEP, een keiharde duw! Ja, dat was natuurlijk wel een beetje zielig voor de Graafschap maar ja, zo is het nou eenmaal. En Milan vindt ook dat de Graafschap ze er wel een beetje beter in moeten schieten. Nou Milan, ik denk dat heel veel mensen dat met jou eens zijn! Milan lust ALLES! En als ik alles zeg, dan BEDOEL ik ook alles! Hij lust namelijk spruitjes!!! Hoe is het mogelijk! En hij lust ook GAMBA’s! Gamba’s ?? wat zijn dat nou, Milan? Milan kijkt mij aan alsof ik een beetje wereldvreemd ben. Dat WEET je toch wel??!! Gamba’s zijn een soort boogjes en ze lijken op garnalen en ze komen uit de zee. En ze komen ook uit de frituur en dan zijn ze OPEENS lekker! Wauw! Dat wil ik ook wel eens proberen. Boogjes die uit de zee komen, in de frituur belanden en opeens lekker zijn! Milan weet nog niet wat hij worden wil. Maar zoals hij alles lust, vindt hij ook alles leuk dus ik denk dat dat met Milan wel goed komt. En als je het toch niet weet later, dan kan je altijd nog garnalenpeller worden!

U leest het, met onze flexibele mannen komt het helemaal goed! Tot volgende week! Annabel