DZC '68NieuwsOverige nieuwsEXIT Toys Buitenspeelgoed Zilveren Balsponsor DZC’68

EXIT Toys Buitenspeelgoed Zilveren Balsponsor DZC’68

Wij zijn als vereniging erg blij dat EXIT Toys Buitenspeelgoed  haar contract met DZC’68  een upgrade heeft gegeven naar Zilveren  Balsponsor. Hiermee worden zij ook automatisch lid van onze Business Club Support68. Wij bedanken EXIT Toys voor het gestelde vertrouwen en hopen op een vruchtbare verdere samenwerking. 

EXIT Toys Buitenspeelgoed

EXIT Toys: "Leave the room, play outside" 

EXIT Toys is hét eigentijdse buitenspeelgoed merk dat kinderen stimuleert en zelfs uitdaagt om buiten te spelen! Dit doen ze door buitenspeelgoed te ontwikkelen vanuit de behoefte van kinderen én ouders. Hierbij staat voorop dat hun speelgoed kinderen moet aanspreken. Niet alleen doordat kinderen het speelgoed leuk en stoer vinden om mee te spelen, maar zeker ook door aandacht te besteden aan een eigentijds en cool ontwerp. 

EXIT Toys heeft het volgende buitenspeelgoed in haar assortiment:
- Sport en Spel (voetbaldoeltjes, rebounders/tchouck's, Striker paaltjesvoetbal, basketball, sportnet, (ijs)hockey, etc..)
- Trampolines (in allerlei vormen en maten, ook ingraaftrampolines)
- Houten speeltoestellen, schommels, zand- en watertafels, zandbakken en speelhuisjes
- Rijdend speelgoed

Uiteraard staat een product van EXIT Toys garant voor veiligheid en heeft een EXIT Toys product een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Op deze manier is een EXIT Toys product voor een breed publiek toegankelijk en bieden ze op deze wijze veel kinderen de mogelijkheid om dagen, weken, maanden en zelfs jaren met elkaar buiten te spelen. Daarom biedt een product van EXIT Toys een gezonde en vooral speelse basis voor elk kind! 

Wil je meer informatie? Kijk dan eens op de website of volg hun op Facebook en/of Twitter dan houden zij je op de hoogte! (Denk aan je ledenpaskorting!)