DZC '68NieuwsOverige nieuwsElkerbout Graveertechniek op shirt DZC’68 14

Elkerbout Graveertechniek op shirt DZC’68 14

Afgelopen zaterdag heeft Elkerbout Graveertechniek zicht niet alleen verbonden aan DZC’68 maar ook nog eens aan de gladiatoren van ons veertiende. Onder het genot van een kop koffie en een heerlijk stuk taart van Gaabs werd het contract ondertekend en kreeg Gert Elkerbout het prachtige shirt overhandigd. 

Elkerbout Graveertechniek

Graveren in alle soorten materialen als messing, rvs, aluminium, kunststof, resopal en glas is mogelijk bij Elkerbout Graveertechniek in Doetinchem. Graveertechniek Elkerbout maakt producten zoals aanduidingsborden, bedieningspanelen, typeplaten, naamborden, inzetstukken, vluchtroutes, waarschuwingsborden, plaquettes, coderingsplaatjes, stempels en nog veel meer. Maar ook graveren zij glazen, spiegels, onderscheidingen, bekers en medailles. Dagelijks komen daar weer nieuwe ideeën en ontwerpen bij. Vandaar dat het onmogelijk is om al hun producten en mogelijkheden op de website aan u te laten zien. 

Elkerbout Graveertechniek bestaat inmiddels langer dan 30 jaar. Dat staat natuurlijk garant voor gedegen kennis en ervaring. Zij staan voor een kwalitatief hoogwaardig en goed product tegen een scherpe prijs. Door een goed grafisch inzicht zetten zij de teksten en grafische afbeeldingen in de juiste verhoudingen op het materiaal, zodat deze het best tot hun recht komen. Het inlakken van de producten is nagenoeg in alle kleuren mogelijk. Digitale bestanden vervaardigen zij voor u. Wanneer u zelf de gewenste tekst, logo en/of tekening aanlevert als een bruikbaar bestand in HPGL.PLT, DXF of EPS rekenen zij geen tekenkosten. 

Geïnspireerd geraakt? Neemt u dan vrijblijvend contact met hen op om uw eigen ideeën vorm te geven en te bespreken. Natuurlijk kunnen zij ook geheel iets nieuws voor u bedenken. Met uw wens gaan zij aan de slag! Maak kennis met hun vakmanschap en inspirerende ideeën en bel 0314 – 64 37 57. Een kijkje nemen in hun showroom? Op afspraak laten zij u graag hun mogelijkheden zien. 

Elkerbout Graveertechniek
Schubertlaan 24
7002 MC  Doetinchem
Telefoon: 0314 64 37 57
Fax: 0314 64 37 36
E-mail: elkerbout.graveertechniek@gmail.com