DZC '68NieuwsOverige nieuwsDZC’68 zet in op duurzaamheid met Green Boarding

DZC’68 zet in op duurzaamheid met Green Boarding

Van de week is, nadat de mannen van de onderhoudsploeg veel voorbereidend werk hadden verricht, de Green Boarding van de firma Softs bij DZC'68 geplaatst en in gebruik genomen.
De Green Boarding is een nieuw boarding-concept. Deze boarding kent multifunctionele toepassingen, waaronder communicatie, zonne-energie en luchtzuivering. Door middel van een draaisysteem kan het meest renderende paneel worden voorgezet. Communicatie tijdens de wedstrijden en zonne-energie op de andere momenten. De luchtzuiveringszijde (NOx) werkt continu in de omgeving van de Green Boarding.

Naast deze panelen komt de Green Boarding met een groot UEFA goedgekeurd LED-scherm waarop lokale adverteerders flexibel kunnen adverteren. Daarnaast wordt het Led-scherm ook onderdeel van een netwerk van maar liefst 100 grote amateur voetbalverenigingen in Nederland. Hierdoor wordt de boarding ook voor nationale adverteerders interessant.

Zo uniek als de techniek is ook het achterliggende financiële model. De advertentie opbrengsten van de Green Boarding worden namelijk gebruikt om de accommodatie van DZC’68 te verduurzamen. Vaste zonnepanelen, LED veldverlichting en vele andere verduurzamingsmaatregelen kunnen hiermee worden gefinancierd. Het streven is om binnen 5 jaar DZC’68 naar “0” op de energiebegroting te brengen.

Is uw interesse gewekt om duurzaam te investeren in DZC’68? Stuur dan een mail naar Support68@dzc68.nl voor meer informatie.