DZC '68NieuwsOverige nieuwsDZC’68 op zoek naar scheidsrechters’

DZC’68 op zoek naar scheidsrechters’

In de week van 25 september tot en met 03 oktober 2021 is er aandacht gevraagd voor de jaarlijkse week van de scheidsrechter. Dat deze aandacht niet overbodig is, mag duidelijk zijn. 
Diverse betrokkenen schrijven en plaatsen hier stukken over en in al die stukken wordt de problematiek geschetst waar iedere vereniging week in week uit mee te maken heeft.

DZC’68 behoort tot één van de 100 verenigingen met het ARAG Fair Play Certificaat. Ondanks al onze inspanningen om jaarlijks jongeren op te leiden als verenigingsscheidsrechter zoals vastgelegd in ons arbitrageplan, ontkomen ook wij er niet aan dat wij sommige wedstrijden – met name in de B-categorie - niet kunnen voorzien van verenigingsscheidsrechters. Dit zijn vrijwilligers met een DZC’68 hart, die graag willen maar niet altijd kunnen. Blessures of andere omstandigheden gooien soms roet in het eten, waardoor zij niet beschikbaar zijn.

Zou je een wedstrijdje willen fluiten of wil je scheidsrechter worden en heb je informatie nodig, meld je dan aan bij de scheidsrechterscommissie van DZC’68. Ook als je een opleiding wilt volgen.

Voor het fluiten van een wedstrijd ontvang je een vergoeding.

Namens de scheidsrechterscommissie,

Hans van der Sterren
Scheidsrechterscoördinator DZC’68
scheidsrechtercoordinator@dzc68.nl