DZC '68NieuwsOverige nieuwsDZC’68 moet op zoek naar nieuwe hoofdsponsor

DZC’68 moet op zoek naar nieuwe hoofdsponsor

DZC’68 moet na 8 jaar op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. REBO Woningmakelaars heeft aangegeven aan het einde van dit seizoen te zullen stoppen.
DZC’68 kijkt met heel veel respect, waardering en dankbaarheid terug op de samenwerking met REBO Woningmakelaars, zegt voorzitter Peter Terbeek. “In de afgelopen 8 jaar hebben wij met REBO veel hoogtepunten meegemaakt en enorme stappen gezet, onder andere de nieuwbouw van onze huidige accommodatie en de promotie naar de 1e klasse met ons eerste elftal. Zij hebben de club altijd fantastisch ondersteund. Wij kijken terug op een geweldig samenwerking met een zeer inspirerende partij, die wij het allerbeste wensen in de toekomst.”

Voor Support68, de sponsorcommissie van DZC’68, nu de schone taak een partij, of partijen te vinden die de plek van REBO Woningmakelaars kan overnemen. Het zal niet makkelijk zijn een nieuwe hoofdsponsor te vinden in deze roerige tijd, zegt Pascal Hertogh van Support68. “Wij hebben er echter alle vertrouwen in dat er in de Achterhoek ondernemers zijn die onze club net zo’n warm hart toedragen als de REBO. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat de REBO Woningmakelaars heeft aangegeven wel aan de club verbonden te willen blijven.

Interesse om de nieuwe hoofdsponsor van DZC’68 te worden? Mail dan naar support68 voor een vrijblijvend gesprek: support68@dzc68.nl
Zij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.