DZC '68NieuwsOverige nieuwsDe E3 van DZC’68 neemt jou toch ook mee?

De E3 van DZC’68 neemt jou toch ook mee?

‘Ik neem je mee’, dat is het thema van de Nationale Sportweek van de NOC NSF, waarin iedereen wordt uitgenodigd om mee te doen. Want samen sporten is leuk! De E3 van DZC’68 is het daar helemaal mee eens.
Maar soms loopt het anders in het leven. Dan wíl je wel meedoen, maar dan gaat het gewoonweg niet. Omdat je stomweg kanker hebt. Onze voetballers van de E3 besloten daarom om mee te doen aan de Benefietsmarathon op 25 april op het Simonsplein, om geld op te halen voor het goede doel.

Fietsen? Maar we zitten toch op voetbal? Precies, en juist daarom draaien we onze hand niet om voor deze mooie actie voor mensen die kanker hebben. Laat jij je ook meenemen en wil je de E3 sponsoren? Dat kan! Geef je donatie door via e3fietstvoorkwf@hotmail.com en je krijgt automatisch alle informatie die je nodig hebt.

De Benefietsmarathon is een initiatief van Team De Grote Optimisten en vindt plaats op zaterdag 25 april a.s. van 12.00 tot 17.00 uur op het Simonsplein. Kijk voor meer informatie of als je rechtstreeks wilt doneren op www.benefietsmarathon.nl.

Succes mannen van de E3!