DZC '68NieuwsOverige nieuwsCafé Kafé en DZC'68 Vier samen verder

Café Kafé en DZC'68 Vier samen verder

Café Kafé en het vierde van DZC'68 hebben warme gevoelens voor elkaar en blijven daarom nog langer aan elkaar verbonden. Onlangs werd de verlenging van het contract gevierd tijdens het steengrillen in Café Kafé. Daarnaast zal Café Kafé ook zichtbaar worden op de schermen in onze accommodatie. Fred bedankt voor het vertrouwen in DZC'68 en ons vierde elftal!

Café Kafé

Café Kafé, centraal gelegen in het voetgangersgebied van het bruisende Doetinchem. Het enige echte Kafé van Doetinchem! Het is er nooit te gek  en gezelligheid staat voorop! Je kan er terecht voor lekker bijkletsen tot aan een pijltje gooien. Een gezellig bruin café, dat ook nog eens ruimte biedt aan darten, een biljart, enz.

Ga eens langs en ervaar het zelf!

Café Kafé
Korte Kapoenistraat 6
7001 CA Doetinchem
[T] 0314 - 365 452
[E] info@cafekafe.nl

Partycentrum Doetinchem

Partycentrum Doetinchem voor de meest originele en spectaculaire bedrijfs-, vrijgezellen-, en familiefeesten van 6 tot 200 personen. Wie met zijn bedrijf, familie of vrienden een leuke avond organiseert wil natuurlijk achteraf terug kunnen zien op een geslaagd evenement waarover men nog lang napraat, en waaraan men met veel plezier zal blijven denken. Deze kans biedt Partycentrum Doetinchem in de vorm van leuke activiteiten. Bowlen, Laser Quest, of een Casinoavond/ middag met diner in ons Bistro-restaurant, als combinatie of als los arrangement, zijn de ingrediënten voor een unieke happening.

Partycentrum Doetinchem
Korte Kapoenistraat 6
7001 CA Doetinchem
[T] 0314 - 380 929
[E] info@partycentrum-doetinchem.nl