DZC '68NieuwsOverige nieuwsAdministratie & Belastingadvies de Veldhoen sponsor JO13-9M

Administratie & Belastingadvies de Veldhoen sponsor JO13-9M

Administratie & Belastingadvies de Veldoen BV staat bij de dames van onze JO13-9M niet alleen op de shirts maar ook op prachtige sweaters! Wij danken Frans Tijssen voor deze sponsoring en wensen de dames heel veel succes en plezier met hun nieuwe kleding!

Administratie & Belastingadvies De Veldhoen BV

De directeur/eigenaar, in de persoon van Frans Tijssen staat gerant voor ruim 30 jaar ervaring in accountancy/belastingadvies. Administratie & Belastingadvies De Veldhoen is gevestigd te Doetinchem/Arnhem.

De financiële dienstverlening van de Veldhoen richt zich op de middelgrote en kleine (startende) ondernemers. U als ondernemer wilt uw tijd besteden aan belangrijke zaken.

Zij hebben de oplossing: besteedt al uw administratieve zaken aan hen uit. Zo heeft u een goed financieel overzicht en meer tijd voor de kernactiviteiten van uw onderneming.

De Veldhoen staat voor de verwerking van financiële administraties, loonadministraties, belasting-aangiften, het opstellen van jaarrekeningen en jaarverslagen of het geven van adviezen. Bij hen bent u aan het juiste adres.

Zij presenteren u de zaken niet moeilijker dan ze zijn, maar overzichtelijk en helder. Zij vinden een direct persoonlijk contact met hun cliënten erg belangrijk, zodat zij snel op uw wensen kunnen inspelen.

Kortom advies op maat!