DZC '68NieuwsOverige nieuwsWord jij de beste keeper van de Achterhoek ?

Word jij de beste keeper van de Achterhoek ?

Op vrijdag 6 mei zal een regionale keepersdag worden verzorgd door de Keepersschool On Tour op Sportpark Zuid van DZC’68 in Doetinchem.
Deze keepersdag zal vanaf 10.00 uur bestaan uit diverse veldtrainingen, een demonstratietrainingen met keepers uit de regio en een bezoek van een profkeeper. Tevens zal er gestreden worden in elke leeftijdscategorie voor de titel “Beste Keeper van de Achterhoek”, die uiteindelijk om 16.00 uur zal worden gehuldigd. Alle keepers en keepsters van 7 t/m 14 jaar zijn deze dag welkom op het sportpark van DZC’68, evenals trainers en begeleiders uit de regio. Ook voor hen een ideale kans om kennis te maken met de mogelijkheden op het gebied van keeperstraining.

Keepersschool On Tour

Deze keepersdag is een initiatief van Keepersschool On Tour. Keepersschool On Tour is een clubonafhankelijke keepersschool, die voorziet in de professionele keeperstraining op elk gewenst niveau. De doelstelling van deze keepersdag is elke keeper op zijn/haar niveau een fantastische leerzame dag te bezorgen. Wat het thema ook zal zijn op deze dag, plezier staat altijd centraal!

Keepen is natuurlijk leuk en goed keepen is fantastisch!

Voor meer informatie:

Keepersschool On Tour

info@keepersschoolontour.nl

www.keepersschoolontour.nl

Je kunt, wanneer je geïnteresseerd bent, zelf al keept, maar wellicht ook dit wel eens wilt proberen,  je inschrijven/aanmelden via www.keepersschoolontour.nl. Hiervoor krijgt iedere deelnemer training op professioneel niveau, een lunchpakket en een aandenken.

Graag tot ziens op 6 mei!

Namens de DZC keepertrainers.