DZC '68NieuwsOverige nieuwsVooraankondiging meeting Denk mee met DZC!

Vooraankondiging meeting Denk mee met DZC!

Op woensdag 16 november staat er meeting van het bestuur – management en & middenkader op het programma. In deze meeting wordt Beleidsplan 2016 – 2020 besproken en wordt de laatste informatie gegeven over de nieuwe accommodatie. Dit alles onder het motto Denk mee met DZC!
Bij de vaststelling van het vergaderrooster voor het seizoen 2016 – 2017 heeft het bestuur ook een paar vergaderingen gepland met de managers en het middenkader. Met het middenkader wordt de groep bedoeld die staat vermeld in het organogram van DZC’68. Het doel van deze vergaderingen c.q. meetings is dat wij als bestuur een aantal zaken met dit kader wil delen, maar daarnaast horen wij ook graag wat deze groep drijft en hoe zij de zaken zien bij DZC’68.

Onder het motto Denk mee met DZC! willen wij graag het Beleidsplan 2016 – 2020 bespreken. Dit op basis van wat het Beleidsplan 2012 – 2016 ons heeft gebracht om vanuit dat gegeven te bespreken wat goed was en kan blijven, en wat beter kan en wat verandert moet worden. Een interactief gebeuren, waarbij iedereen zijn steentje kan bijdragen om het nieuwe Beleidsplan gestalte te geven.

Verder is er natuurlijk ook ruimte voor informatie uitwisseling en daarbij zal zeker de stand van zaken van de nieuwe accommodatie ter sprake komen. Eigenlijk is het dus een avond voor iedereen die DZC een warm hart toedraagt, en daarom heten wij iedereen met een geel-blauw hart welkom.

Noteren in de agenda dus, deze interactieve en boeiende avond: WOENSDAG 16 NOVEMBER, 19.30 UUR !!