DZC '68NieuwsArchiefOverige

Overige

Wordt scheidsrechter bij DZC

Wil je graag een wedstrijd leiden? Dat kan bij DZC'68.

Lees meer...

Terugkijkend naar 2017

Ook wij kijken met een goed gevoel terug naar 2017. Nieuwe accommodatie, 1ste kampioen, VR1 naar de 2de klasse, gecertificeerde jeugd opleiding, veel teams kampioen, beste voorzitter / club en we kijken hoopvol naar 2018, ons 50 jarig jubileum jaar.

Knakworst toernooi verplaatst naar 3 februari 2018

Ivm met de vele inhaal wedstrijden gaat het knakworsten toernooi op 16 december niet door, het toernooi is verplaatst naar 3 februari 2018.
Lees meer...

Carnaval 2018, DZC'68 doet mee

Tijdens ons jubileum jaar, doen wij ook mee met de grote optocht in Doetinchem. Gaan we Doetinchem met zijn allen mooi "Geel Blauw" maken.
Lees meer...

KNVB - ARAG Fair Play Certificering DZC’68 verlengd

De KNVB en haar partner ARAG stimuleren een goed arbitragebeleid bij amateurclubs in de vorm van de ARAG Fair Play Zone certificering. Wij zijn er bijzonder trots op dat donderdag 19 oktober 2017 deze certificering in het bijzijn van scheidsrechterscoördinator Hans van der Sterren ...
Lees meer...

Scheids bedankt !

Wekelijks genieten we bij DZC'68 van alle voetbalwedstrijden.
Al deze wedstrijden worden mede mogelijk gemaakt door de scheidsrechters die binnen onze vereniging actief zijn.
Deze week was het de week van de scheidsrechters.
Lees meer...

 

Welkom bij DZC'68 TV! Op deze pagina zullen oa de samenvattingen te zien zijn van de thuiswedstrijden van het eerste elftal. 
Lees meer...

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering woensdag 7 juni 2017

Hierbij nodigt het bestuur u uit voor de Algemene Ledenvergadering op woensdag 7 juni om 19.30 uur in het Clubhuis van DZC'68. Dit zal de laatste ledenvergadering zijn in het 'oude' clubhuis.
Lees meer...

Maandagavond laatste team kampioen geworden

Maandagavond heeeft de jo11-4 de laatste wedstrijd als kampioenen afgesloten. Gefeliciteerd jongens, namens DZC'68.
#samenkampioen
Lees meer...

DZC'68 zet de bloemetjes weer buiten!

De dag voor moederdag zet DZC'68 de bloemetjes buiten en ze zijn allemaal nog te koop ook!
De helft van de opbrengst gaat naar de club, dus... zeg het met bloemen!
Lees meer...

DZC ’68 10 is kampioen, huldiging 6 mei!

Het 10de elftal van DZC ’68 is op dinsdag 02 mei 2017 kampioen geworden in hun klasse door met 0 – 2 te winnen in Arnhem van VDZ. Aankomende zaterdag na hun uitwedstrijd worden ze gehuldigd op Sportpark Zuid.
Lees meer...

Vacatures DZC'68

Wij zijn op zoek naar Trainers en Leiders voor de Junioren en Pupillen teams. Heeft u interesse, mail naar m.riekel@dzc68.nl.
U wordt ondersteund door DZC'68 via de VTON app (https://www.vtonapp.com/)

Nomineer Nu ! 2e Achterhoekse Voetbalnacht

Op donderdag 8 juni 2017 vindt voor de 2e keer de Achterhoekse Voetbalnacht plaats. Een avond vol voetbalentertainment voor alle voetballiefhebbers en de uitreiking van 5 Awards voor de besten van de besten uit de Achterhoek.
Lees meer...

Herfstkamp aanmeldformulier


Bas Sanders, rust zacht

Dinsdag bereikte het bestuur van DZC ’68 het droevige bericht dat Bas Sanders op maandag 06 februari 2017 is overleden op 23 jarige leeftijd.
Lees meer...

Walking Football


Nieuwe coördinatoren bij DZC'68

Per 1 januari zijn er 3 nieuwe coördinatoren werkzaam bij DZC'68, namelijk voor de JO11(E), JO13(D) en de JO17 JO19 (B en A) 
Wij wensen ze veel plezier en succes toe aan hun nieuwe functie binnen de club.
Lees meer...

Nieuwjaarsreceptie zonder snert

Afgelopen zaterdag (7/1) hield DZC'68 haar Nieuwjaarsreceptie. Er was voor de tweede keer gekozen de Nieuwjaarsreceptie te koppelen aan het Snerttoernooi. Vanwege de weersomstandigheden (sneeuw op het veld) werd het Snerttoernooi echter afgeblazen. Restte een gezellige en enthousiasmerende Nieuwjaarsreceptie
Lees meer...

Helga Riekel ontvangt hoofdprijs loterij!

Afgelopen zaterdag, tijdens de rust van DZC'68 - DZSV, ontving Helga Riekel uit handen van Rob Ten Have (Automobielbedrijf Ten Have) en Erhard Bus (Autobedrijf Ebus) de hoofdprijs van de grote DZC'68 loterij. Een prachtig mooie Toyota Aygo!
Lees meer...

Marja clubheld van de Gemeente Doetinchem

Marja is de clubheld geworden van de Gemeente Doetinchem. Iedereen bedankt voor het stemmen op onze clubheld.
Lees meer...

Walking Football bij DZC'68

Vrijdag 25 november is er weer walking football op Sportpark ZUID, vanaf 10:00 tot 12:00 uur bent u welkom. Walking Football is voor is voor mensen die slecht ter been zijn, niet goed kunnen rennen of die kennis willen maken met walking football.
Deelname is gratis.
Lees meer...

M&J Design teamsponsor E2

M&J Design uit Zelhem is shirtsponsor geworden van DZC'68 E2! Tevens is het contract voor het reclamebord aan het hoofdveld verlengd. Wij zijn Manfred Janssen van M&J Design erg dankbaar en wensen de mannen van de E2 heel veel plezier en succes met hun nieuwe tenue!
Lees meer...

Column - Langs de lijn

Hopelijk ligt er een gezellige decembermaand achter u en bent u het nieuwe jaar goed gestart. Het nieuwe jaar begon voor mij in ieder geval goed. Na een paar maanden in-between-jobs (een mooie term voor “zonder werk”) te zijn geweest, begon ik in januari met mijn nieuwe baan. Een hele leuke, uitdagende baan met veel toekomstperspectief. Het zal op het thuisfront wel weer een hele puzzel worden om alles goed te organiseren en om alle agenda’s in elkaar te passen. Heel herkenbaar waarschijnlijk voor velen; de hectiek van het dagelijks leven.
Lees meer...

Column: Marieke van Erkelens

Langs de lijn of online?
Het is half oktober en de eerste competitiewedstrijden liggen achter ons. Na een paar natte zaterdagen gelukkig ook zonnige zaterdagen!! Hetzelfde geldt misschien wel voor de uitslagen van deze wedstrijden: grijs en somber, druilerig of heel zonnig.
Lees meer...

Het gaat maar door! Column Cock Oudijk

Tot voor kort waren winterstop en zomerstop bekende termen bij DZC’68. Als je de huidige voetbaljaargangen beschouwt heeft de winterstop plaats gemaakt voor extra speelronden in de competities met 14 ploegen, maar ook het traditionele snerttoernooi en de kaderdag bij DZC’68 zijn bekende ijkpunten.
Lees meer...

Clubartikelen

Clubshop DZC'68
DZC'68 heeft een eigen kledinglijn. Daarnaast heeft DZC'68 een collectie fanartikelen. Via de clubshop kan iedereen deze producten online bestellen.


Deel deze pagina via: