DZC '68NieuwsArchiefOverige

Overige

Herfstkamp aanmeldformulier


Bas Sanders, rust zacht

Dinsdag bereikte het bestuur van DZC ’68 het droevige bericht dat Bas Sanders op maandag 06 februari 2017 is overleden op 23 jarige leeftijd.
Lees meer...

Walking Football


Nieuwe coördinatoren bij DZC'68

Per 1 januari zijn er 3 nieuwe coördinatoren werkzaam bij DZC'68, namelijk voor de JO11(E), JO13(D) en de JO17 JO19 (B en A) 
Wij wensen ze veel plezier en succes toe aan hun nieuwe functie binnen de club.
Lees meer...

Nieuwjaarsreceptie zonder snert

Afgelopen zaterdag (7/1) hield DZC'68 haar Nieuwjaarsreceptie. Er was voor de tweede keer gekozen de Nieuwjaarsreceptie te koppelen aan het Snerttoernooi. Vanwege de weersomstandigheden (sneeuw op het veld) werd het Snerttoernooi echter afgeblazen. Restte een gezellige en enthousiasmerende Nieuwjaarsreceptie
Lees meer...

Helga Riekel ontvangt hoofdprijs loterij!

Afgelopen zaterdag, tijdens de rust van DZC'68 - DZSV, ontving Helga Riekel uit handen van Rob Ten Have (Automobielbedrijf Ten Have) en Erhard Bus (Autobedrijf Ebus) de hoofdprijs van de grote DZC'68 loterij. Een prachtig mooie Toyota Aygo!
Lees meer...

Marja clubheld van de Gemeente Doetinchem

Marja is de clubheld geworden van de Gemeente Doetinchem. Iedereen bedankt voor het stemmen op onze clubheld.
Lees meer...

M&J Design teamsponsor E2

M&J Design uit Zelhem is shirtsponsor geworden van DZC'68 E2! Tevens is het contract voor het reclamebord aan het hoofdveld verlengd. Wij zijn Manfred Janssen van M&J Design erg dankbaar en wensen de mannen van de E2 heel veel plezier en succes met hun nieuwe tenue!
Lees meer...

Column - Langs de lijn

Hopelijk ligt er een gezellige decembermaand achter u en bent u het nieuwe jaar goed gestart. Het nieuwe jaar begon voor mij in ieder geval goed. Na een paar maanden in-between-jobs (een mooie term voor “zonder werk”) te zijn geweest, begon ik in januari met mijn nieuwe baan. Een hele leuke, uitdagende baan met veel toekomstperspectief. Het zal op het thuisfront wel weer een hele puzzel worden om alles goed te organiseren en om alle agenda’s in elkaar te passen. Heel herkenbaar waarschijnlijk voor velen; de hectiek van het dagelijks leven.
Lees meer...

Column: Marieke van Erkelens

Langs de lijn of online?
Het is half oktober en de eerste competitiewedstrijden liggen achter ons. Na een paar natte zaterdagen gelukkig ook zonnige zaterdagen!! Hetzelfde geldt misschien wel voor de uitslagen van deze wedstrijden: grijs en somber, druilerig of heel zonnig.
Lees meer...

Het gaat maar door! Column Cock Oudijk

Tot voor kort waren winterstop en zomerstop bekende termen bij DZC’68. Als je de huidige voetbaljaargangen beschouwt heeft de winterstop plaats gemaakt voor extra speelronden in de competities met 14 ploegen, maar ook het traditionele snerttoernooi en de kaderdag bij DZC’68 zijn bekende ijkpunten.
Lees meer...

Clubartikelen

Clubshop DZC'68
DZC'68 heeft een eigen kledinglijn. Daarnaast heeft DZC'68 een collectie fanartikelen. Via de clubshop kan iedereen deze producten online bestellen.


Deel deze pagina via: