DZC '68NieuwsArchiefOverige

Overige

Ledenparticipatie bij DZC'68, Jan praat je bij ....

Jan Minkhorst praat ons bij over de ledenparticipatie bij DZC'68
Lees meer...

Privacywet of Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)bij DZC’68

Op 25 mei 2018 verandert er veel op het gebied van privacybescherming. Op deze datum wordt de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) definitief vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Ook als vereniging moeten wij voldoen aan deze wet. Het bestuur is al gestart met de voorbereidingen hiervoor. De eerste stap is het in kaart brengen van welke (persoons)gegevens bij de club geregistreerd worden en waar deze voor gebruikt worden. Er zullen nog meerdere stappen volgen om uiteindelijk te voldoen aan de wet. Een traject dat we zorgvuldig willen doen.

(Deskundige) hulp hierbij kunnen we goed gebruiken! Wanneer je de club hierbij wilt helpen horen we dat graag!

Stuur een berichtje naar m.van.erkelens@dzc68.nl.

Reünie en MudRun op 19 mei

Lees meer...

Open dag sportpark zuid Zondag 22 april

Op zondag 22 april is er weer de jaarlijkse "Open dag van Sportpark ZUID" Van 12:00 tot 16:00 uur zijn alle sport accommodatie open op Sportzuid.
Lees meer...

Zaterdag 14 april in het teken van "Laat IRIS weer voetballen"

Zaterdag 14 april zal in het teken staan " Laat Iris weer voetballen", hier is veel geld voor nodig, dus doneer in de collectebus die hiervoor staat in de kantine. Misschien dat ze ook nog wel even komt kijken.
Lees meer...

DZC'68 TV

De beelden van DZC'68 tegen DOS'37 van zaterdag 16 april en de nabeschouwing met Robin Faver, staan online. 
Lees meer...

Minister Bruins (Medische Zorg en Sport) op bezoek bij DZC'68

Impressie van bezoek Minister Bruins bij onze open club DZC'68. Als start van kennismaking met Sport en Bewegen in de Achterhoek
Lees meer...

Afgelastingen Zaterdag 17 maart

Alle wedstrijden tot en met de JO11 zijn afgelast. Voor de overige wedstrijden gaan gewoon nog door. Kijk morgen op voetbal.nl / de website of je wedstrijd is afgelast 

Update accommodatieperikelen

We kennen het spreekwoord van de laatste loodjes…..
Deze gaat voor onze accommodatie echt wel op, moet ik helaas constateren.
Maar uiteindelijk komt alles toch goed.
Lees meer...

Word scheidsrechter bij DZC

Wil je graag een wedstrijd leiden? Dat kan bij DZC'68.

Lees meer...

Terugkijkend naar 2017

Ook wij kijken met een goed gevoel terug naar 2017. Nieuwe accommodatie, 1ste kampioen, VR1 naar de 2de klasse, gecertificeerde jeugd opleiding, veel teams kampioen, beste voorzitter / club en we kijken hoopvol naar 2018, ons 50 jarig jubileum jaar.

Knakworst toernooi 3 februari 2018

Hierbij  het schema voor het knakworstentoernooi.Er zal geen  gezamenlijke start zijn.  
Lees meer...

KNVB - ARAG Fair Play Certificering DZC’68 verlengd

De KNVB en haar partner ARAG stimuleren een goed arbitragebeleid bij amateurclubs in de vorm van de ARAG Fair Play Zone certificering. Wij zijn er bijzonder trots op dat donderdag 19 oktober 2017 deze certificering in het bijzijn van scheidsrechterscoördinator Hans van der Sterren ...
Lees meer...

Scheids bedankt !

Wekelijks genieten we bij DZC'68 van alle voetbalwedstrijden.
Al deze wedstrijden worden mede mogelijk gemaakt door de scheidsrechters die binnen onze vereniging actief zijn.
Deze week was het de week van de scheidsrechters.
Lees meer...

 

Welkom bij DZC'68 TV! Op deze pagina zullen oa de samenvattingen te zien zijn van de thuiswedstrijden van het eerste elftal. 
Lees meer...

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering woensdag 7 juni 2017

Hierbij nodigt het bestuur u uit voor de Algemene Ledenvergadering op woensdag 7 juni om 19.30 uur in het Clubhuis van DZC'68. Dit zal de laatste ledenvergadering zijn in het 'oude' clubhuis.
Lees meer...

Maandagavond laatste team kampioen geworden

Maandagavond heeeft de jo11-4 de laatste wedstrijd als kampioenen afgesloten. Gefeliciteerd jongens, namens DZC'68.
#samenkampioen
Lees meer...

DZC'68 zet de bloemetjes weer buiten!

De dag voor moederdag zet DZC'68 de bloemetjes buiten en ze zijn allemaal nog te koop ook!
De helft van de opbrengst gaat naar de club, dus... zeg het met bloemen!
Lees meer...

DZC ’68 10 is kampioen, huldiging 6 mei!

Het 10de elftal van DZC ’68 is op dinsdag 02 mei 2017 kampioen geworden in hun klasse door met 0 – 2 te winnen in Arnhem van VDZ. Aankomende zaterdag na hun uitwedstrijd worden ze gehuldigd op Sportpark Zuid.
Lees meer...

Vacatures DZC'68

Wij zijn op zoek naar Trainers en Leiders voor de Junioren en Pupillen teams. Heeft u interesse, mail naar m.riekel@dzc68.nl.
U wordt ondersteund door DZC'68 via de VTON app (https://www.vtonapp.com/)

Nomineer Nu ! 2e Achterhoekse Voetbalnacht

Op donderdag 8 juni 2017 vindt voor de 2e keer de Achterhoekse Voetbalnacht plaats. Een avond vol voetbalentertainment voor alle voetballiefhebbers en de uitreiking van 5 Awards voor de besten van de besten uit de Achterhoek.
Lees meer...

Siem en Luuk jongsterdag

Kom jij ook naar onze speciale editie van de Siem en Luuk Jongsterdag op 2 mei bij DZC'68? Voetballen is het leukste dat er is. En het is nog hartstikke goed voor je gezondheid ook! Jaren geleden begonnen wij onze voetbalcarrière bij DZC'68.


Lees meer...

Herfstkamp aanmeldformulier


Bas Sanders, rust zacht

Dinsdag bereikte het bestuur van DZC ’68 het droevige bericht dat Bas Sanders op maandag 06 februari 2017 is overleden op 23 jarige leeftijd.
Lees meer...

Walking Football


Nieuwe coördinatoren bij DZC'68

Per 1 januari zijn er 3 nieuwe coördinatoren werkzaam bij DZC'68, namelijk voor de JO11(E), JO13(D) en de JO17 JO19 (B en A) 
Wij wensen ze veel plezier en succes toe aan hun nieuwe functie binnen de club.
Lees meer...

Nieuwjaarsreceptie zonder snert

Afgelopen zaterdag (7/1) hield DZC'68 haar Nieuwjaarsreceptie. Er was voor de tweede keer gekozen de Nieuwjaarsreceptie te koppelen aan het Snerttoernooi. Vanwege de weersomstandigheden (sneeuw op het veld) werd het Snerttoernooi echter afgeblazen. Restte een gezellige en enthousiasmerende Nieuwjaarsreceptie
Lees meer...

Helga Riekel ontvangt hoofdprijs loterij!

Afgelopen zaterdag, tijdens de rust van DZC'68 - DZSV, ontving Helga Riekel uit handen van Rob Ten Have (Automobielbedrijf Ten Have) en Erhard Bus (Autobedrijf Ebus) de hoofdprijs van de grote DZC'68 loterij. Een prachtig mooie Toyota Aygo!
Lees meer...

Marja clubheld van de Gemeente Doetinchem

Marja is de clubheld geworden van de Gemeente Doetinchem. Iedereen bedankt voor het stemmen op onze clubheld.
Lees meer...

M&J Design teamsponsor E2

M&J Design uit Zelhem is shirtsponsor geworden van DZC'68 E2! Tevens is het contract voor het reclamebord aan het hoofdveld verlengd. Wij zijn Manfred Janssen van M&J Design erg dankbaar en wensen de mannen van de E2 heel veel plezier en succes met hun nieuwe tenue!
Lees meer...

De DZC'68 clubapp, heb jij hem al?

De DZC'68 clubapp, heb jij hem al.
Vanaf heden beschikt DZC'68 over een eigen KNVB ClubApp.
De mobiele applicatie is vanaf nu te downloaden voor iOS en Android.
Lees meer...

Column - Langs de lijn

Hopelijk ligt er een gezellige decembermaand achter u en bent u het nieuwe jaar goed gestart. Het nieuwe jaar begon voor mij in ieder geval goed. Na een paar maanden in-between-jobs (een mooie term voor “zonder werk”) te zijn geweest, begon ik in januari met mijn nieuwe baan. Een hele leuke, uitdagende baan met veel toekomstperspectief. Het zal op het thuisfront wel weer een hele puzzel worden om alles goed te organiseren en om alle agenda’s in elkaar te passen. Heel herkenbaar waarschijnlijk voor velen; de hectiek van het dagelijks leven.
Lees meer...

Column: Marieke van Erkelens

Langs de lijn of online?
Het is half oktober en de eerste competitiewedstrijden liggen achter ons. Na een paar natte zaterdagen gelukkig ook zonnige zaterdagen!! Hetzelfde geldt misschien wel voor de uitslagen van deze wedstrijden: grijs en somber, druilerig of heel zonnig.
Lees meer...

Het gaat maar door! Column Cock Oudijk

Tot voor kort waren winterstop en zomerstop bekende termen bij DZC’68. Als je de huidige voetbaljaargangen beschouwt heeft de winterstop plaats gemaakt voor extra speelronden in de competities met 14 ploegen, maar ook het traditionele snerttoernooi en de kaderdag bij DZC’68 zijn bekende ijkpunten.
Lees meer...

Clubartikelen

Clubshop DZC'68
DZC'68 heeft een eigen kledinglijn. Daarnaast heeft DZC'68 een collectie fanartikelen. Via de clubshop kan iedereen deze producten online bestellen.