DZC '68NieuwsOverige nieuwsOBW thuis…..ALTIJD lastig!!

OBW thuis…..ALTIJD lastig!!

jonge jonge, we hadden wel een primeur vandaag! Hoewel de Pro Data Champions League al een lange historie heeft van bijzondere momenten, evenementen EN uitdagingen, is het voor het eerst in de geschiedenis van de Champions League van DZC’68 dat wij een club van buitenaf op bezoek krijgen. En wat voor een club! Niemand minder dan de mannen en vrouwen van OBW uit Zevenaar waren aanwezig om ons, toeschouwers, van een fantastisch spektakel te voorzien!
En dat lukte! We hadden er wel ff tegen aan zitten hikken hoor, OBW thuis..pppfff…altijd lastig! Maar ja, we moeten ook niet zeuren want we hadden ze tenslotte zelf uitgenodigd. Overigens wisten we wel een beetje wat ons te wachten stond want enkele weken geleden waren we bij OBW op bezoek!.OBW kwam met een grote delegatie van 4 teams en bijbehorende staf en wij hadden 6 teams ter beschikking. Het moet gezegd worden; de OBW-ers speelden de STERREN van de hemel dus het was nog een zware dobber. Niet in het minst omdat zij maar liefst 2 meisjes in het team hadden en daar hadden we heel eerlijk gezegd niet altijd antwoord op. Het werd dan ook een heftige pot! Zo heftig dat we uiteindelijk de uitslagen niet meer weten. Maar het leuke is dat dat ook niet uitmaakt want het was zowieso leuk!  We waren goed voorbereid hoor. We lieten NIETS maar dan ook NIETS aan het toeval over. Onze staf was voor deze bijzondere gelegenheid uitgebreid naar tenminste 10 professionals. De vader van Fabian, {Ashley) maakte zelfs zijn debuut als hulpouder en dat nog wel op zo’n speciale dag! Maar daarnaast konden we nog grote namen noteren als Bart, Edwin, Amir, Koen, Jeroen en Koen. En dan hadden we nog de dames van de catering, Renate, Maaike en Chantal. Daarnaast had onze wedstrijdsecretaris Fernando Aaldering, ons een speciale toegang verleend tot het hoofdveld. Hij begreep wat er dit keer op het spel stond en zorgde ervoor dat dat wij onze belangrijke reeks konden afwerken. (Sorry C1, maar er moeten soms prioriteiten worden gesteldJ.

Beste mensen….40 kinderen…denkt u zich dat eens even in…..40 hele kleine kinderen….EN… geen onvertogen woord! Geen gedoe, geen ruzie, geen gemopper (ok,  ok,  heel soms dan), geen schreeuwende ouders, geen gezeur! Niet bij de supporters van DZC en niet bij de supporters van OBW! En dat is waar de Pro Data Champions League voor staat en waar we bij OBW een fantastische partner in hebben gevonden! Dat vandaag het begin mag zijn van een lange traditie van uitwisseling met OBW.

Zoals ik zei: OBW thuis; altijd lastig…maar ALTIJD LEUK!

Tot de volgende keer! Groeten Annabel