DZC '68NieuwsArchiefOverigeDZC ’68 is niet succesvol in de bekerfinales

DZC ’68 is niet succesvol in de bekerfinales

De bekerfinalisten van DZC ’68 (JO11-4, JO15-4 en JO17-3) zijn er dit jaar niet in geslaagd de beker mee naar huis te nemen. De teams van JO11-4 en JO17-3 konden na het kampioenschap ook de beker binnen halen.
  • DZC ’68 JO11-4 moest de bekerfinale spelen in Hengelo Overijssel. De tegenstander Rijssen Vooruit JO11-1 bleek toch een maatje te groot en won met 6 - 0. Toch een mooi seizoen met het behaalde kampioenschap !

• DZC ’68 JO15-4 moest de bekerfinale ook in Hengelo Overijssel spelen tegen het Dinxperse DZSV JO15-2. Deze wedstrijd ging jammerlijk verloren met 2 - 1 (inclusief een gemiste penalty in de laatste minuut). Jammer jongens, toch is er een medaille verdiend.

• DZC ’68 JO17-3 speelden hun bekerfinale in Markelo. De tegenstander was Harfsen JO17-1. Na een gelijk opgaande strijd werd er toch 6 minuten voor tijd door Harfsen gescoord. Extra zuur omdat de gekwalificeerde scheidsrechter Roy Leguijt als assistent Scheidsrechter optrad en een buitenspelsituatie had geconstateerd. De scheidsrechter oordeelde helaas anders. Uiteindelijk een 1 - 0 verlies dus, maar bij dit team blijft de herinnering aan een heel mooi seizoen.