DZC '68NieuwsOverige nieuwsWaterfilterExpert Gouden Balsponsor DZC’68

WaterfilterExpert Gouden Balsponsor DZC’68

Afgelopen week zijn WaterfilterExpert en DZC’68 een prachtige samenwerking aangegaan. De grootste filterexpert van de Benelux wordt Gouden Balsponsor bij onze vereniging. Namens Waterfilterexpert en Alapure (huismerk) zetten Ozan en Olcan Benli een handtekening op hun eerste contract bij DZC’68.  
Wij zijn zeer trots en verheugd op deze mooie samenwerking. Speciaal voor deze gelegenheid krijgen alle leden van DZC’68 een korting van 6% (Code DZC-68) in één van de webshops van WaterfilterExpert!

Daarnaast zullen Waterfilterexpert en DZC’68 binnenkort schitterende DZC’68 drinkflessen in de webshop aanbieden waarop, naast het logo van DZC’68, ook jouw eigen naam of teamnaam kan komen te staan. 

WaterfilterExpert

WaterfilterExpert is marktleider in alle soorten filters en onderhoudsproducten voor koelkast, koffie, afzuigkap, jacuzzi en zuiveringssystemen. Met hun huismerk ALAPURE koopt u a-kwaliteit producten tegen betaalbare prijzen.

“Wij zijn trots op wat wij in 15 jaar hebben neergezet toen wij nog vanuit huis werkten. Nu zijn wij trots dat wij Gouden balsponsor kunnen worden van DZC’68.”

Filter nodig? Kijk dan eens op de volgende websites: 

WaterfilterExpert.nl
AfzuigkapfilterExpert.nl
KoffiefilterExpert.nl
DouchefilterExpert.nl
DoultonExpert.nl
OsmoseExpert.nl
Waterfilterexpert
Hogeweide 10A
7005 AV Doetinchem
[T] 0314 - 745 333
[E] klantenservice@waterfilterexpert.nl