DZC '68 › Teams › JO11DZC'68 JO11-1

DZC'68 JO11-1

Spelers

Glen Bartels
Jayden Bartels
Duuk Evers
Bram Gerritsen
Jim Keukens
Thymen Koster
Fabian Merein
Ben Verhoef
Maxim Wilken

Begeleiding

Trainer
Renald Majoor

Ass. Trainer
Owen Peters

Trainingen

Dinsdagavond 17.00 - 18.00 uur

Donderdagavond 17:00 - 18:00 uur

  • Verslagen
14-11-2016| JO11-1 wint van VDZD
Verslag: In wedstrijd tegen VDZ uit Arnhem liet het team weer mooi voetbal zien. De hele wedstrijd hadden we het betere van het spel, waarbij VDZ af en toe met een counter in de buurt van onze goal kwam. Maar zowel in de 1e als in de 2e helft was met name DZC de aanvallende partij. Uiteindelijk werd dit beloond met een mooie 0-4 overwinning. Nu rest er nog slechts 1 wedstrijd in de najaarscompetitie. Dat is de thuiswedstrijd tegen Dieren, de huidige nr 2 in de poule. Dit belooft een mooie wedstrijd te worden!
09-11-2016| Wedstrijdverslag JO11-1 - VVO JO11-1
De wedstrijd tegen VVO ging helaas verloren, met maar liefst 0-6. Toch voetbalden we best goed, maar bleek de tegenstander VVO een meester in de counter. Bij rust stonden we 0-2 achter. Het verschil liep in de tweede helft onnodig hoog op, want zeker in de 1e, maar ook in de 2e helft waren we ook meerdere malen heel dicht bij een doelpunt. Helaas mocht het vandaag gewoon een keer niet lukken. De volgende wedstrijd zal het vast beter gaan!
01-11-2016| JO11-1 verliest eerste competitiewedstrijd van VIOD
De wedstrijd tegen VIOD werd een gelijk opgaande, sportieve en spannende wedstrijd. Misschien was DZC in de eerste helft de wat meer bovenliggende partij en VIOD in de tweede helft. VIOD kwam in de 1e helft op voorsprong, waarna DZC gelijk de 1-1 scoorde. In de tweede helft herhaalde dit zich, toen VIOD op 1-2 kwam en wij gelijk weer de 2-2 scoorden. Uiteindelijk creëerde VIOD in de slotfase goede kansen die ook werden beloond met 2 doelpunten. Zo wist VIOD de wedstrijd uiteindelijk met 2-4 te winnen. Het was een mooie wedstrijd met van beide kanten veel strijd en zeker ook goed voetbal. Helaas voor ons ging VIOD er met de 3 punten vandoor en moesten we de eerste nederlaag incasseren. Maar de strijd om de bovenste plekken is nog in volle gang. Alles ligt nog open. Het belooft dan ook een spannend slot van de competitie te worden! Op naar de volgende thuiswedstrijd, tegen VVO.
17-10-2016| JO11-1 beleeft geen plezierige wedstrijd, maar blijft ongeslagen.
De wedstrijd tegen FC Zutphen JO11-1 beloofde op voorhand een leuke en spannende wedstrijd te worden. Spannend werd het zeker, maar het was voor onze jongens niet een wedstrijd waar ze veel plezier aan beleefden. Gelukkig was de scheidsrechter oplettend, wat nodig was, want het zeer harde spel van de tegenstander bepaalde nadrukkelijk de wedstrijd. Dit is zoveel mogelijk uit de video-samenvatting gelaten, want dit maakte de video niet leuker om naar te kijken. Toch jammer dat Zutphen zo speelde, want ze zouden door te gewoon te gaan voetballen misschien nog betere resultaten halen. Want het is een prima team, fysiek sterk en daarom ook een moeilijke tegenstander. De ruststand was 1-1, de einduitslag 3-3. Complimenten aan de scheidsrechter én zeker ook aan onze jongens en begeleiding, dat ze het hoofd wel koel hielden en gewoon bleven voetballen, voor zover dit ging. Goed gedaan!

Deze wedstrijd gauw vergeten, we zijn nog steeds ongeslagen. Op naar de volgende wedstrijd, over 14 dagen tegen VIOD.
10-10-2016| DZC’68 JO11-1 wint ook 4e wedstrijd, thuis van DVC’26.
De 4e competitiewedstrijd werd op eigen veld gespeeld, tegen DVC’26 uit Didam. DZC kende een bliksemstart. De eerste aanval leidde gelijk tot een goal. Een lekker begin! DZC had in het verloop van de 1e helft het betere van het spel, al deelde DVC zeker ook wel speldenprikken uit. De voorsprong werd in de 1e helft verder uitgebouwd tot 3-0. Ook na rust had DZC het betere van het spel en creëerde het veel kansen, waarbij DVC af en toe zeker ook gevaarlijk was. Maar de verdediging had het samen met de keeper achterin prima onder controle. DVC kwam ook in de 2e helft niet tot scoren, terwijl DZC nog twee keer scoorde: 5-0 winst! DZC won daarmee de 4e wedstrijd op rij en is nu koploper geworden in de poule. Een mooie prestatie!
03-10-2016| DZC’68 JO11-1 wint van DCS en blijft ongeslagen!
Vooraf was wel duidelijk dat de uitwedstrijd tegen DCS uit Zevenaar een pittige wedstrijd zou worden. Dit werd het in de 1e helft ook. De eerste 10-15 minuten was DCS de bovenliggende partij en wist ook te scoren: 1-0 achter. Daarna volgden nog enkele mooie aanvallen van DCS, met nog een bal op de paal. DZC’68 was gewaarschuwd en werd op tijd wakker. En het begon steeds beter in zijn eigen spel te komen. Er werd feller op de bal gejaagd en de weg naar de goal van de tegenstander werd weer gevonden. Zo kwam een fraaie vrije trap via de lat achter de lijn, althans zo leek het. Helaas was er nog geen doellijn-technologie :-) Het werd uiteindelijk voor rust toch nog 1-1, door een prima afstandsschot. Na rust zette DZC’68 door en werd er goed verdedigd en fanatiek aangevallen. De 1-2 volgde dan ook al snel. Een mooie rush werd bekroond met een goed schot in de verre hoek. DZC had vervolgens de smaak te pakken. Een hakbal, afstandsschot en een mooie een-twee via de achterlijn zorgden vervolgens voor een eindstand van 1-5. Een mooie overwinning, waarmee het team ook na 3 wedstrijden ongeslagen blijft!
27-09-2016| JO11-1 wint ook 2e competitiewedstrijd
19-09-2016| De kop is eraf voor de JO11-1!
De eerste competitiewedstrijd is gespeeld. De jongens hebben een prima prestatie geleverd, want er werd met 9-1 gewonnen van OBW JO11-1. Mooi samenspel, een uitstekende verdediging, fraaie acties en veel inzet zorgden voor dit mooie resultaat. Het is zeker niet zo dat OBW geen enkele kans had. Een snelle aanvaller zorgde af en toe voor dreiging. Aan de andere kant verweerde de keepster van OBW zich ook kranig met enkele goede reddingen. Al met al werden er door het aanvallend spelend DZC veel kansen gecreëerd waardoor de score opliep tot 9-1. Een mooi begin van de competitie. De overwinning werd dan ook uitbundig gevierd! 
06-09-2016| De JO11-1 wint 3e wedstrijd van de 1e bekerronde overtuigend!
De JO11-1 heeft de 3e wedstrijd van de 1e beker-ronde van seizoen '16-'17 overtuigend afgesloten met een 0-14 overwinning op MVR. De jongens hebben zo ongeslagen de volgende ronde bereikt. Een mooi resultaat. Bijzonder detail is dat elke speler in de laatste wedstrijd een goal heeft gemaakt. Alle drie wedstrijden is er goed gespeeld, met prachtig combinatievoetbal, techniek, acties en veel inzet en plezier. Het team van Job en Nick kent zo een goede voorbereiding voor de competitie.

Deel deze pagina via: