DZC '68SponsorenBC Support68VerslagenBusinessclub DZC'68 naar SC Heerenveen - Willem II

Businessclub DZC'68 naar SC Heerenveen - Willem II

Op 21 april 2017 stond het jaarlijks BC uitje van DZC'68 weer op het programma. Na het zeer geslaagde tripje naar Schalke afgelopen jaar ging de reis nu naar Heerenveen. Support68 had samen met sc Heerenveen een erg leuk programma in elkaar gezet.
Na aankomst bij het Abe Lenstra werden we onder het genot van een kopje koffe en een plakje cake welkom geheten door Henk Bloemers. Vervolgens werden we in groepen verdeeld en kregen we een uitgebreide rondleiding door het prachtige stadion. Na deze tour stond er een heerlijk buffet voor ons klaar en kregen we te horen hoe Heerenveen die avond aan zou treden tegen de kruikenzeikers uit Tilburg. Nadat de heren Heerenveen nog wat tactische tips hadden gegeven kon de wedstrijd beginnen. Al snel bleek dat we deze avond wederom niet verwend zouden worden met hoogstaand voetbal. Heerenveen won de wedstrijd uiteindelijk nog wel met 1-0.

De derde helft kon beginnen! Helaas kunnen wij hier niet veel over zeggen maar wij verzekeren u dat het uitermate gezellig was! ;-)

Namens DZC'68 en Support68 willen wij Sc Heerenveen en met name Henk Bloemers bedanken voor het mooie en gezellige uitje!