DZC '68SponsorenBC Support68VerslagenEerste Support68 business-avond smaakt naar meer

Eerste Support68 business-avond smaakt naar meer

Grootste voetbalclub van Doetinchem lancert haar nieuwe businessclub.

Dan kan en mag dat geen doorsnee avond zijn! De eerste business-avond van Support68 was dan ook een mooie combinatie van Achterhoekse gemoedelijkheid, netwerken, een vleugje zachte g en vooral een meer dan gezellig samenzijn. Support68 zette zich op 22 mei met ruim 100 gasten meteen stevig op de kaart, tijdens een verrassende avond in 22-24 Club & Event in Doetinchem.

 

Samen met partners Beukenhorst Koffie, Ledsdeal, Horecaatje, de Olde Beth, EventBranche.nl en gastheer 22-24 wist het Support68-team de ruim honderd gasten vanaf moment één vast te pakken, om ze pas aan het eind van de avond weer los te laten. 22-24 Club & Event was omgetoverd tot een prachtige eventlocatie met volle tafels en gasten variërend van onze ereleden tot de ‘jongste’ sponsoren.

Voorzitter Jan Minkhorst maakte de zaal duidelijk dat DZC’68 zo veel meer is dan een voetbalclub waar je op zaterdag je wedstrijdje speelt. Peter Terbeek lanceerde vervolgens Support68 als een businessclub waar iedere DZC’68-sponsor zich thuis zal voelen. En ook al was de spreker van de eerste Support68-avond geen voetbalman, geen Doetinchemmer en al helemaal geen DZC-er, toch lukte het de Brabantse Joseph Oubelkas om de 110 aanwezigen drie kwartier muisstil te krijgen. Zijn verhaal over een jarenlange onterechte gevangenisstraf in Marokko maakte grote indruk en was een mooie les onverzettelijkheid.

Een avond die naar veel meer smaakte en dus een perfecte lancering van Support68. Voor hen die niet aanwezig konden zijn, of om nog even na te genieten van een mooie avond, Foto Carlo maakte een mooie fotoreportage van de avond: