DZC '68SponsorenBC Support68VerslagenSupport68 pakt uit tijdens sponsoravond!

Support68 pakt uit tijdens sponsoravond!

Op donderdag 29 november 2018 vond de jaarlijkse grote sponsoravond van DZC’68 plaats bij 22-24 Club & Event. Dit jaar geen ‘bijzonder’ thema maar gewoon een gezellige avond entertainment in het kader van het 50 jarige jubileum van DZC’68 en het eerste lustrum van Support68. Meer dan 150 sponsoren hadden zich voor deze avond aangemeld.
Zij hebben zich ook geen moment verveeld kunne wij u zeggen want Support68 had behoorlijk uitgepakt!

Opening pakjesavond

Ook dit jaar werd de avond natuurlijk geopend door onze eigen spreekstalmeester Sjoerd Weikamp (Eventbranche.nl, RvC Graafschap en nonscoring-striker van DZC’68 5). Zoals gebruikelijk was hij door de organisatie ruim van te voren ingelicht over het programma zodat hij goed voorbereid aan de avond kon beginnen….  Onder het genot van een kopje koffie en een cup cake van Gaabs luisterden de aanwezigen aandachtig naar het verhaal van onze voorzitter Jan Minkhorst die trots sprak over het wel en wee bij onze vereniging.
Na het tonen van de introductie film over onze club had de voorzitter een goed idee
En verraste hij de aanwezigen met een mooi gedicht over een leven lang DZC

Hoog bezoek
Onder luid gezang van de aanwezigen werd Sinterklaas (Niet de echte hoor!) vervolgens ontvangen op het podium van 22-24. De goedheiligman (Wibo Westra) had de lachers al snel op zijn hand met zijn scherpe en herkenbare grappen. Tijdens de speech veranderde de goedheiligman vervolgens in sponsor…
Ali van broodjeszaak ‘Het lachende schaap!’. Ali was superblij en trots als nieuwe sponsor van DZC’68 en schonk daarom de eerste nieuwe kantinetafel aan voorzitter Jan Minkhorst.
Vervolgens ontstond een prachtig intermezzo tussen Ali en Pascal Hertogh (support68) over het vervangen van het meubilair in de kantine.  Het wordt namelijk inderdaad tijd om het oude meubilair te vervangen om in de kantine en Delade Business Lounge eenheid te creëren.  
Sponsoring Kantinetafels
Support68 presenteerde namelijk een nieuwe actie en wel: ‘Sponsor een kantinetafel van DZC’68’.  Door een tafel te sponsoren staat uw (bedrijfs)naam straks minimaal vier jaar lang op één van de prachtige tafels in de kantine van DZC’68. Een mooi stukje exposure denken wij!

De volgende bedrijven werden tijdens de avond direct enthousiast en hebben reeds een tafel gesponsord:

HPU internet Services, PHC tailored telecom, Eeterij De Dennen, SCiEB Vastgoed BV, Delade Interieur, Vriezen metalen, De Heerden van Zuid en Grolsch/De Klok Dranken/Vrumona (Met meerdere bedrijven is namelijk ook mogelijk)

Dit aantal hadden we in eerste instantie nog helemaal niet verwacht en zijn daar ontzettend blij mee en dankbaar voor!

Ook interesse? Of wilt u meer informatie over deze actie klik HIER of neem contact op met Support68 via Support68@dzc68.nl

Spetterende afsluiting met Berget Lewis
De avond was tot op dat moment al meer dan geslaagd en toen hadden we het spetterende slotstuk nog niet eens gehad. Support68 had samen met Kab accountants niemand minder dan Berget Lewis weten te strikken om het officiele programma af te sluiten. De Nederlandse Queen of soul wist de aanwezigen te vervoeren met haar prachtige stem en kreeg menig (ook mannelijk) voetje van de vloer!
Wederom een bijzonder mooie feestelijke avond! Voor hen die niet aanwezig konden zijn, of om nog even na te genieten, Carlo Stevering fotografie maakte weer een mooie FOTOREPORTAGE van de avond.

De avond werd mede mogelijk gemaakt door Kab accountants, 22-24 Club & Event, Eventbranche.nl, Gaabs4C en Carlo Stevering fotografie. Onze dank daarvoor!

Wij willen iedereen bedanken voor deze fantastische avond wensen een ieder alvast hele fijne feestdagen!