DZC '68TeamsNieuws

Nieuws

DZC ’68 1 speelt een uitwedstrijd tegen WVF

DZC ’68 1 speelt a.s. zaterdag de laatste uitwedstrijd van 2016 in Zwolle tegen WVF. De club is gesitueerd in Westenholte op sportpark De Weide Steen. U zult zich misschien afvragen waarom deze club de naam WVF draagt. Deze naam is in 1941 ontstaan door de samenvoeging van de voorletters van de drie buurtschappen waar in die tijd de leden vandaan kwamen : Westenholte, Voorst en Frankhuis.
Lees meer...

Voorbeschouwing DZC'68 VR1 - DZSV VR1

Aankomende zaterdag 3 december de kraker tegen DZSV VR1 uit Dinxperlo! Met een gedeeltelijke eerste plaatst, waarbij DZC'68 een wedstrijd meer heeft, gaat de strijd los om 14.30 uur op Sportpark Zuid in Doetinchem.
Lees meer...

DZC'68 wil revanche tegen DZSV!

Aankomende zaterdag staat de Achterhoekse derby op het programma in de 2e klasse H. Het DZSV van de van ons niet onbekende trainer Bas van Londen komt namelijk op bezoek! Een wedstrijd waar meer op het spel staat dan de stand op de ranglijst...
Lees meer...

DZC ’68 1 reist zaterdag 12 november naar Enter

DZC ’68 1 speelt a.s. zaterdag de topper tegen Enter Vooruit op Sportpark De Werf in Enter. De nummers 1 en 2 spelen tegen daar elkaar. Aanvang van de wedstrijd 14.30 uur. Het is alweer een paar jaar geleden dat beide teams de degens met elkaar kruisten. DZC ’68 maakte een ongewenst uitstapje naar de 3e klasse.
Lees meer...

DZC ’68 1 speelt zaterdag weer op Zuid!

Afgelopen zaterdag heeft DZC ’68 1 de 1e periode gewonnen. Nu lukte het om na 8 wedstrijden de eerste plaats te bezetten met 21 punten en daarmee de eerste prijs te pakken. Zoals de groep zelf aangeeft was dit een tussenstation. Het einddoel is promotie naar de 1ste klasse. De balsponsor is mijneersteklompjes.nl
Lees meer...

Voorbeschouwing Vrouwen 1

Na het verlies van vorige week, moeten de vrouwen zaterdag om 15:00 uur aan de bak. Vrouwen 1 heeft tot nu toe moeite met de onderste ploegen, dus onze vrouwen moeten scherper worden en die drie punten in eigen huis houden.
Lees meer...

ZAC ook slachtoffer van dadendrang DZC'68

DZC'68 blijft winnen. Afgelopen zaterdag (1/10) werd ZAC uit Zwolle slachtoffer van de dadendrang van DZC. Er werd met 1-3 gewonnen en matchwinnaar was Max Riekel met een loepzuivere hattrick in de tweede helft. DZC blijft door deze uitslag de trotse koploper in de tweede klasse H.
Lees meer...

Verslag Thomas Kleinlugtebeld De Gelderlander 10 september

Zaterdag 10 september interview in de Gelderlander van onze Thomas Kleinlugtebeld in RIO. 
Lees meer...

Thomas Kleinlugtebeld met paralympisch voetbalteam naar Rio

Thomas Kleinlugtebeld nog maar een half jaar bij de selectie van het nederland paralympisch voetbalteam gaat a.s. maandag naar Brazilie. Thomas namens DZC'68 veel plezier en succes in RIO.


Lees meer...

Programma beker en voorbereiding eerste elftal

De mannen van trainer Arthur Isselman genieten op dit moment van een welverdiende vakantie en kunnen de batterij voor aankomend seizoen even opladen. Op maandag 3 augustus om 20:00 uur begint het eerste elftal weer met trainen en kan de voorbereiding op het seizoen 2015-2016 echt beginnen. 
Lees meer...

Hotel Campanile Zevenaar teamsponsor DZC'68 B2

Afgelopen zaterdag hebben Hotel Campanile Zevenaar (Eric en Claudia Wortelboer) en DZC'68 een sponsorcontract ondertekend. De naam Hotel Campanile Zevenaar staat de aankomende drie jaar op de shirts en trainingspakken van onze B2. Onder het genot van een kop koffie en een heerlijke taart van Horecaatje werd de levenslange samenwerking bezegeld.
Lees meer...

De E3 van DZC’68 neemt jou toch ook mee?

‘Ik neem je mee’, dat is het thema van de Nationale Sportweek van de NOC NSF, waarin iedereen wordt uitgenodigd om mee te doen. Want samen sporten is leuk! De E3 van DZC’68 is het daar helemaal mee eens.
Lees meer...

DZC'68 D1 kampioen!

Het is zover, de D1 is kampioen.
Aan het begin van het seizoen waren de verwachtingen terecht hoog gespannen. Ook wij als begeleiding wisten dat het mogelijk moest zijn om met deze gretige, talentvolle groep spelers een gooi naar het kampioenschap te doen.
Lees meer...

BREAKING NEWS!!! Champions League gaat de grenzen verbreden

Wat een bijzondere kans! Onze Pro Data Champions League is uitgenodigd voor wel een aantal hele special duels,  nameljk tegen de ‘one and only’ OBW!!!! Zoals jullie allen weten zijn onze Pro Data Champions League talenten elke week weer volop in de race om met hun exeptionele voetbal menigeen te verrassen. Waar het eerste amper scoort, maken wij minstens 40 doelpunten;
Lees meer...

Win een LED TV met wasmachine schieten tijdens DZC’68 vs DZSV

Aankomende zaterdag speelt ons eerste elftal de derby tegen DZSV uit Dinxperlo. Voor beide teams een zeer belangrijke wedstrijd. DZC’68 wil weer aanhaken bij de bovenste plaatsen terwijl DZSV de punten hard nodig heeft om weg te komen uit de degradatiezone.
Lees meer...

DZC'68 1 naar Enter Vooruit 1

Aanstaande zaterdag (28 februari) speelt DZC'68 1 een uitwedstrijd in de competitie. Na twee nederlagen achter elkaar, wil de hoofdmacht va DZC'68 zijn rug rechten in Enter.
Lees meer...

TB Events en Kaashoeve Ralph teamsponsor DZC'68 11

TB Events en Kaashoeve Ralph te Doetinchem zijn teamsponsor geworden van DZC'68 11 en hebben de mannen van Willem Knuman voorzien van schitterende nieuwe trainingspakken!
Lees meer...

DZC’68 1 ontvangt IJVV 1

Zaterdag 21 februari speelt DZC’68 1 een thuiswedstrijd in de competitie tegen het sterke IJVV uit IJselmuiden. Twee weken geleden leed de hoofdmacht van DZC’68 een kostbare nederlaag.
Lees meer...

DZC'68 1 naar Hellendoorn.

Na twee afgelastingen, komt DZC'68 1 zaterdag in actie in competitieverband.
In Hellendoorn treden de mannen van trainer Arthur Isselman aan tegen V.V. Hellendoorn 1.
Lees meer...

Dinsdag 3 februari DZC'68 1 tegen Longa 30 1, Lichtenvoorde

DZC'68 1 speelt in de 8e finale, om de Achterhoek Cup, tegen Longa '30 1 uit Lichtenvoorde op dinsdag 3 februari.
Tijdstip 20:30 uur.
 Waar  Sportpark Zuid.
 Toegang is gratis.
Lees meer...

DZC'68 oefent tegen Sportclub Silvolde

Aankomende dinsdag speelt DZC'68 op Sportpark Zuid om 20:30  uur een oefenwedstrijd tegen Sportclub Silvolde. Dit is gelijk een weerzien met oud DZC'68 trainer Scott Calderwood. 

DZC'68 1 sluit eerste seizoenshelft af in Dalfsen

Aanstaande zaterdag (13 december) sluit DZC'68 1 de eerste seizoenshelft af met een uitduel. In Dalfsen, de geboorteplaats van voormalig topschaatser Erben Wennemars, treedt de hoofdmacht van DZC'68 aan tegen ASC'62.
Lees meer...

Buwegs Installatie BV en EXIT Toys kleden DZC’68 F1

Maandagavond werd op Sportpark Zuid onder het genot van een heerlijk stukje taart (Gaabs) en een glaasje ranja de samenwerking beklonken tussen Buwegs Installatie BV, EXIT Toys en DZC’68. Onze jongens zijn niet alleen voorzien van wedstrijdkleding maar ook nog eens van een schitterend trainingstenue.
Lees meer...

DZC'68 1 ontvangt Hulzense Boys 1

Aanstaande zaterdag (6 december) speelt DZC'68 een thuiswedstrijd in de competitie.Hulzense Boys is dan de tegenstander op Sportpark Zuid.
De balsponsor is DEM SUPPORT
Lees meer...

DZC’68 1 naar Ommen

DZC’68 1 speelt aanstaande zaterdag (29 november) een uitwedstrijd in de competitie. In Ommen komen de mannen van trainer Arthur Isselman uit tegen het ons wel bekende OZC.

Lees meer...

REBO Groep BV, Grandcafé Luther en A&M impact gaan voor ‘ZES!’

Zesde elftal weet drie sponsoren aan zich te binden en speelt de aankomende drie jaar in een prachtig nieuw tenue! Afgelopen zaterdag werden tijdens het teamuitje bij Grandcafé Luther de contracten ondertekend.
Lees meer...

DZC’68 1 ontvangt Kloosterhaar 1

Aanstaande zaterdag (22 november) speelt DZC’68 een thuiswedstrijd in de competitie.
De mannen van trainer/coach Arthur Isselman treden op Sportpark Zuid aan tegen Kloosterhaar.
De balsponsor is Mijneersteklompjes.nl
Lees meer...

DZC’68 1 naar Dinxperlo

Aanstaande zaterdag (8 november) speelt DZC’68 een uitwedstrijd in de competitie.

De mannen van trainer/coach Arthur Isselman treden in Dinxperlo aan tegen DZSV.
Lees meer...

DZC’68 1 ontvangt koploper Fc RDC 1

Aanstaande zaterdag (1 november) speelt DZC’68 een thuiswedstrijd in de competitie.
Fc RDC uit Deventer is dan de tegenstander op Sportpark Zuid. Fc RDC deelt de koppositie samen met Be Quick’28.

De balsponsor is Salon Gerard uit Zelhem
Lees meer...

DZC’68 1 naar Den Ham

Na een vrije zaterdag achter de rug te hebben, hervat DZC’68 1 aanstaande zaterdag (25 oktober) de competitie.
In Overijssel treden de manschappen van trainer Arthur Isselman aan tegen Den Ham.
Lees meer...

The Natural Way of Cleaning BV hoofdsponsor DZC’68 Vrouwen 1

The Natural Way of Cleaning BV heeft een driejarige contract afgesloten met DZC’68 en is daarmee hoofdsponsor geworden van het eerste Vrouwenteam van DZC’68.
Lees meer...

DZC’68 1 ontvangt Enter Vooruit 1

Ook de afgelopen weken heeft de wisselvalligheid bij DZC’68 doorgezet. Na een 3-1 thuiszege tegen V.V. Hellendoorn, werd er afgelopen zaterdag met 4-3 verloren van IJVV uit IJsselmuiden.


Lees meer...

DZC’68-bal voor pechvogel Tom Evers

Lees meer...

DZC’68 1 vervolgt competitie in IJsselmuiden

DZC’68 1 lijkt de weg naar boven te hebben gevonden. Na een gelijkspel in Zwolle, volgde er afgelopen zaterdag een 3-1 thuiszege op V.V. Hellendoorn. Door de zege meld de ploeg van trainer Arthur Isselman zich in het linkerrijtje van de 2e klasse H.
Lees meer...

DZC’68 1 ontvangt V.V. Hellendoorn 1

Na twee uitwedstrijden achter elkaar te hebben gespeeld, wacht er aanstaande zaterdag (27 september) weer een thuiswedstrijd voor DZC’68 1.
Lees meer...

Hoofdmacht DZC’68 naar SVI

Na een korte afwezigheid van één seizoen, maakte het eerste elftal van DZC’68 afgelopen zaterdag zijn rentree in de 2e klasse. Het werd een succesvolle rentree.
Lees meer...