DZC '68TeamsNieuwsDZC ’68 1 speelt zaterdag weer op Zuid!

DZC ’68 1 speelt zaterdag weer op Zuid!

Afgelopen zaterdag heeft DZC ’68 1 de 1e periode gewonnen. Nu lukte het om na 8 wedstrijden de eerste plaats te bezetten met 21 punten en daarmee de eerste prijs te pakken. Zoals de groep zelf aangeeft was dit een tussenstation. Het einddoel is promotie naar de 1ste klasse. De balsponsor is mijneersteklompjes.nl
Aanstaande zaterdag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma tegen IJVV uit IJsselmuiden. De mannen van Stéven Verheijen weten maar al te goed, dat vorig seizoen de punten meegingen met IJVV. Dus is a.s. zaterdag het aangewezen moment deze vergissing recht te zetten met een mooie overwinning.

De tegenstander van zaterdag, IJVV heeft te kampen met een wisselvallig seizoen. De huidige plek in de middenmoot zal de ploeg ongetwijfeld willen verbeteren door de overwinning mee te kapen naar IJsselmuiden. Vorig seizoen immers, deed IJVV mee om de bovenste plekken en ook dit seizoen zal dit toch de doelstelling zijn. 

Beide partijen hebben dus hun eigen belang om deze wedstrijd in winst om te zetten.

Kom a.s. zaterdag de mannen van trainer Steven Verheijen aanmoedigen om de goede reeks wedstrijden voort te zetten Aanvang 14.30 uur.