DZC '68TeamsNieuwsDZC ’68 1 reist zaterdag 12 november naar Enter

DZC ’68 1 reist zaterdag 12 november naar Enter

DZC ’68 1 speelt a.s. zaterdag de topper tegen Enter Vooruit op Sportpark De Werf in Enter. De nummers 1 en 2 spelen tegen daar elkaar. Aanvang van de wedstrijd 14.30 uur. Het is alweer een paar jaar geleden dat beide teams de degens met elkaar kruisten. DZC ’68 maakte een ongewenst uitstapje naar de 3e klasse.
De Entenaren speelden vorig seizoen nog in de 1ste klasse. 

De ploeg van Stéven Verheijen kan een warm onthaal verwachten. Ondanks twee gelijke spelen in de laatste twee uitwedstrijden (WVF en ASC ’62)  is Enter Vooruit de enige ploeg, die nog ongeslagen is in deze competitie. Het team van Bjorn Hodes scoorde tot nu toe vijf overwinningen en vier gelijke spelen. Dit geeft aan dat Enter over een goede ploeg moet beschikken, die dus erg lastig is te verslaan. Ook het maken van doelpunten is voor de spitsen Peppels en Knol geen probleem.

DZC ’68 zal zich moeten wapenen tegen de verwachte aanval op de koppositie. De uitdaging voor de Doetinchemmers is het gat met de nummer twee aanzienlijk te vergroten. (het verschil is nu 5 punten). De laatste twee thuiswedstrijden werden in winst omgezet. Dit seizoen is ook duidelijk dat de ploeg veel scorend vermogen in huis heeft. Veel verschillende spelers kunnen een doelpunt maken en laten dat regelmatig zien.

Kom a.s. zaterdag naar Sportpark De Werf om DZC ’68 aan te moedigen bij deze kraker.

De bus vertrekt om 12:00 uur vanaf Sportpark Zuid.