DZC '68TeamsNieuwsDZC’68-bal voor pechvogel Tom Evers

DZC’68-bal voor pechvogel Tom Evers

Zaterdag 27 september bij de wedstrijd DZC’68 – VV Hellendoorn was de E13 het "team van de week". Tom Evers stond nog buiten de hekken met de vlag. Klaar om het veld op te gaan om de heren van het eerste te verwelkomen. De heren waren nog met de warming-up bezig dus moest hij wachten.

Tom lette even niet op en kreeg een bal op zijn arm. Tom, bikkel als hij is, liet zich niet kennen en heeft nog netjes mee gedaan met het vlaggen. Ook het strafschoppen nemen tijdens de rust op keeper Jean Pierre Rouffaer liet hij natuurlijk niet aan zich voorbij gaan. Vervolgens toch maar even laten onderzoeken wat de schade was..ai gebroken arm!

Om de pijn enigszins te verzachten heeft het eerste elftal, voorafgaand aan de training afgelopen donderdag, Tom een DZC’68-bal aangeboden met alle handtekeningen van spelers en staf. Deze bal staat, hebben wij van horen zeggen, inmiddels te pronken op het plankje boven zijn bed naast de kaarten die hij al heeft mogen ontvangen van zijn team en de jeugdcoördinatoren.

Wij wensen Tom een voorspoedig herstel en zien hem graag snel weer terug op de velden van DZC’68!