DZC '68NieuwsHoofdnieuwsWeek van de scheidsrechter

Week van de scheidsrechter

Van 5 tot en met 13 oktober 2019 is het weer de week van de scheidsrechter. Tijdens deze week willen wij zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!
Het uitspreken van waardering staat centraal in de week van de scheidsrechter

WORD SCHEIDSRECHTER!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden?

Lees maar eens hoe “onze” Renzo is begonnen en het vind om wekelijks zijn passie te beoefenen en anderen hun spelletje te laten spelen.
IK WORD SCHEIDSRECHTER

Elk jaar worden er 750.000 voetbalwedstrijden gespeeld. De scheidsrechter helpt, in samenwerking met trainers en spelers, deze wedstrijden in goede banen te leiden. Een belangrijke rol dus! Lijkt fluiten jou leuk? Probeer het gewoon!

Wil jij ook beginnen met fluiten? Neem dan contact op met onze scheidsrechters coördinator.
Hans van der Sterren
je kunt hem bereiken via telefoonnummer: 06-22008948
of via email: scheidsrechtercoordinator@dzc68.nl

Je begint als pupillenscheidsrechter. Je bent dan spelleider en doet al ervaring op met het fluiten.

Ben je toe aan een volgende uitdaging, dan kun je je aanmelden voor de cursus verenigingsscheidsrechter. Deze wordt samen met de S.D.O. (=Scheidsrechtersvereniging van Doetinchem en Omstreken) gegeven.

De scheidsrechterscommissie van DZC’68 zorgt voor begeleiding. Wekelijks komt een van de ervaren leden kijken en helpt jouw verder in je ontwikkeling.

Wij wensen iedereen een heel sportieve en respectvolle week toe. Bedenk daarbij dat een stukje waardering door iedereen dankbaar wordt aanvaard. Samen moeten wij het doen!

Namens de scheidsrechterscommissie van DZC’68,

Hans van der Sterren
Scheidsrechters coördinator DZC’68