DZC '68NieuwsHoofdnieuws

Hoofdnieuws

Voorbeschouwing Be Quick VR2 - DZC'68 VR1

Zaterdag 7 december speelt DZC '68 VR1 de laatste competitiewedstrijd van dit kalenderjaar. Met de huidige 6e plaats kan de selectie van Ozzy alleen maar tevreden zijn.
Lees meer...

DZC’68 1 treft SVDB voor laatste thuiswedstrijd voor de winterstop

Zaterdag 7 december komt nummer 8 van de competitie op bezoek voor de laatste thuiswedstrijd van de eerste seizoenshelft. Het verschil tussen DZC’68 en SVDB Barneveld voorafgaand aan de wedstrijd bedraagt 5 punten. Door de belangrijke overwinning van vorige week in Kampen op KHC hebben de mannen van Jos van der Veen nu 9 punten bij elkaar gevoetbald.
Lees meer...

Jan Henk Pasman "Clubheld van het jaar" binnen de gemeente Doetinchem

Elke club heeft er wel één rondlopen; de vrijwilliger die zich moeiteloos inzet en onmisbaar is voor de club. Bij DZC'68 is dat "Jan Henk Pasman".  
Lees meer...

Ophalen bedank presentje vrijwilligers

Een klein gedichtje...om even bij stil te staan...wie we zijn...wat we doen...wie er naast ons staan...onze vrijwilligers...jij...ik...wij...
Wat ben ik bevoorrecht dat ik deel mag zijn van jullie...en naast jullie mag staan...samen werken voor zo'n mooie vereniging...samen DZC...een leven lang !
Lees meer...

Afgelastingen zaterdag 7 december

Voor zaterdag 7 december zijn de wedstrijden op veld 2 en 3 afgelast tot 13:00 uur, Alle andere wedstrijden gaan door. Kijk omder  (programma & afgelastingen) of jullie wedstrijd doorgaat.