DZC '68NieuwsOverige nieuwsWedstrijdverslag VV Pax MC1- DZC'68 MC2

Wedstrijdverslag VV Pax MC1- DZC'68 MC2

De dames waren goed gefocust vandaag en begonnen vol in de aanval aan de wedstrijd. Met de overwinning van vorige week nog in gedachten creëerden ze volop kansen en werd het al snel 0-1 door Laura in het Hout.
Een prachtig doelpunt. Wat opvalt in het spel van de meiden is dat ze meer combineren zowel voor als achterin. De verdediging staat als een huis en het middenveld is overal te vinden en de aanval speelt prachtig samen.

Vol goede moed gingen we dus de rust in. Ook langs de kant wordt het zo steeds gezelliger! Een grote groep ouders, Opa en broers staan de meiden aan te moedigen. In de tweede helft ook volop kansen en mooie combinaties. Didi maakt haar doelpunt ook met een prachtige eenmansactie vanaf eigen helft tot de goal. Een klasse doelpunt en een heerlijke 0-3 overwinning. Ga zo door meiden het is een genot  om naar jullie te kijken zo.