DZC '68NieuwsOverige nieuwsWedstrijdverslag Dzc'68 JO12-6G - KSV/ERIX JO12-1G

Wedstrijdverslag Dzc'68 JO12-6G - KSV/ERIX JO12-1G

Zaterdag 9 maart mochten eindelijk weer de wei in ! Prima omstandigheden, beetje winderig misschien maar daar hebben 2 teams last/gemak van
Helaas hadden we een afmelding en vanmorgen melde onze keeper zich af ivm een oorontsteking.
We voelden ons , als leiding, genoodzaakt om een andere keeper te regelen en dat lukte vrij snel . We hadden geluk dat de jo11-7 niet hoefden te spelen vandaag en daarom kon Tijn bij ons keepen. Wat waren we blij dat Tijn ons uit de brand hielp.

Bij deze nogmaals super bedankt Tijn
We begonnen de wedstrijd zoals wij altijd beginnen beetje aftasten en binnen 5 minuten met 2-0 achter  ! Na die 2de tegen goal begonnen de dames en heren blijkbaar hun koppie te gebruiken  opeens werd er gecoacht en er werd overgespeeld in vormen die we getraind hebben ! Op die manier van voetballen haalden we de rust met een 2-0 achterstand . Dat bood dus perspectief voor de 2de helft.

Nadat er voor de 2de helft was afgetrapt gingen we verder met dit spel . Dat resulteerde in de 2-1 van Djoanna . Heel goed opgelet en lekker binnen geschoten ! Klasse !! In de time-out van de 2de helft nam ik het besluit om " alles of niets " te gaan spelen . Ik was ervan overtuigd dat we KSV nu konden pakken ! Helaas .......werd het niets !
De eindstand kwam nog op een geflatteerde 1-5 .

Wat het mooiste was van deze wedstrijd is dat we zijn gaan coachen en rond spelvormen lieten zien zoals we die trainen ! Mooi om te zien dat iedereen daarmee uit de voeten kan !

Groot compliment aan de dames en 2 heren ! Wat een inzet wat een doorzetters ! Grote klasse.