DZC '68NieuwsOverige nieuwsVerkeersschool Anneveldt verlengt contract!

Verkeersschool Anneveldt verlengt contract!

Verkeersschool Anneveldt heeft het contract als zijnde bordsponsor met drie jaar verlengd. Piet Anneveldt is daarmee één van de sponsoren die het langst als sponsor aan onze vereniging verbonden is. Een leven lang DZC'68 is hier dan ook op zijn plaats! 

Verkeersschool Anneveldt

Bij Verkeersschool Anneveldt uit Doetinchem kunt u terrecht voor uw rijopleiding, chauffeursdiploma,vakkbekwaamheid of code 95. Hun jarenlange ervaring vormt een garantie voor een veilige gedegen opleiding. Een deskundige enthousiaste instructeur zorgt ervoor dat u zich meteen op uw gemak zult voelen en dat u met vol vertrouwen op weg gaat naar het felbegeerde rijbewijs of chauffeursopleidingen.Tevens beschikken zij over een eigen oproepplaats voor vrachtauto en vrachtauto met aanhangwagen. Ook zijn zij, samen met de verkeersscholen Stellinga en Wisselink, gecertificeerd opleider Transportt & Logistiek. De verkeersschool is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en bevind zich op industrieterrein de Huet.                               

Voor inlichtingen of opgave auto, auto met aanhangwagen, vrachtauto en vrachtauto met aanhangwagen kunt u contact opnemen met Piet Anneveldt: 0314-326858 / 06-22298290.