DZC '68NieuwsOverige nieuwsSterke start JO15-3 tegen 2e klasse DTS JO15-2 uit EDE

Sterke start JO15-3 tegen 2e klasse DTS JO15-2 uit EDE

Aangezien er weinig gevoetbald werd zaterdag 2 februari, ging de oefenwedstrijd van onze JO15-3 door tegen JO15-2 DTS uit Ede.
Vandaag stond de wedstrijd tegen DTS EDE J015 2 op het progamma! De eerste van 2019! Gelukkig ging het ondanks de neerslag door op het kunstgras in Ede!

Wij zijn gepromoveerd van 4e klasse naar 3e klasse en DTS EDE J015 2 zijn 2e klasse en ook de voorjaarscompetitie zijn ze 2e klasse.

Een zware wedstrijd op papier....

We begonnen scherp direct na 2 minuten vrije trap, metertje of 25 van de goal schoten we net over. We bleven scherp en we dwongen dts tot veel verdedigen! We waren brutaal ook al zijn hun op papier beter. Schitterend om te zien!

Na minuut of 15 werd er door Julian een mooie bal gegeven naar Luuk op rechts buiten. Die een voortreffelijke voorzet in huis had op yorun ( geleend van dzc 15-4) maakte koeltjes af 0-1 op het scoringsbord! Maar de assist was meesterlijk!

Daarna bleven we aanvallen! Af en toe oppassen op een tegen counter. Maar dat werd goed gekeerd door de verdedigers en keeper Tom!

Met een zeer verassende tussenstand van 0-1 gingen we de rust in! Dik tevreden tot dan toe!!

2e helft stopte we niet. Bleven aan vallen en stonden achterin goed. De kansen kwamen meer van de tegenstander maar werd nogmaals goed gekeerd door Tom ( met een paar uitstekende reddingen) en ook de verdediging stond ook goed! Klasse.

Kansen kwamen van beide kanten maar ook DZC kwam vaak er best goed uit!

Minuut of 10 voor tijd kwam er een diepte pass vanuit centrale verdediger Mart op de linksbuiten Ajmal die 1 op 1 kon afstormen op de goal. Hij wachte rustig tot de keeper kwam en schoof hem heel koeltjes rechts van de keeper binnen 0-2!! Wat een stand tegen op papier veel sterker tegenstander!

Laatste 10 min gaven we niks meer weg en was dit de uitslag!