DZC '68NieuwsOverige nieuwsPanel Precision BV Bronzen Balsponsor bij DZC'68

Panel Precision BV Bronzen Balsponsor bij DZC'68

Panel Precision BV uit Terborg is Bronzen Balsponsor geworden bij DZC'68. De specialist op het gebied van plaatbewerking is hiermee drie jaar verbonden aan onze vereniging. Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking en heten Panel Precision van harte welkom.

Panel Precision BV

Panel Precision BV werkt sinds 2004 met de hoogste precisie aan het bewerken van  halffabrikaten. Hun uitgebreide machinepark en vakkundige medewerkers zorgen  ervoor dat uw opdracht snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Dat doen zij in nauw overleg  met u: maatwerk is de norm. Panel Precision houdt van een persoonlijke benadering en hun  nuchtere, Achterhoekse mentaliteit zal u zeker aanspreken. Wat zij met u afspreken, dat komen ze ook na. Ze gaan daarbij uitdagingen zeker niet uit de weg en denken in oplossingen.

Niet voor niets is hun motto: probleemoplossend met de hoogste precisie!

Panel Precision is altijd bezig met vernieuwing: hun machinepark is up to date en wordt onderhouden door hun technische medewerkers. Zij werken met de nieuwste Brandt kanten aanlijmer en zijn de eerste erkende verwerker van Senosan in Nederland die in hun PU Hotmelt straat vakkundig kan worden aangebracht. Binnenkort wordt deze straat verplaatst naar een speciale overdruk cabine in een nieuwe geacclimatiseerde hal zodat zij de kwaliteit nog verder kunnen verhogen.

Panel Precision BV
Akkermansbeekweg 15a
7061 ZA Terborg

Telefoon: +31 (0)315 – 325 094
E-mail: info@panelprecision.nl