DZC '68NieuwsOverige nieuwsMax Riekel nieuwe Manager Breedtesport

Max Riekel nieuwe Manager Breedtesport

Het bestuur is erg blij te kunnen melden dat er een opvolger is gevonden voor Jeroen Sanders. Uit maar liefst 38 kandidaten is Max Riekel verkozen tot de nieuwe Manager Breedtesport bij DZC’68. De formele overdracht is op 1 april a.s., maar ruim daarvoor gaat Max al met alle ‘speelvelden’ kennis maken.
Medio december 2014 werd melding gemaakt dat Jeroen Sanders zou gaan stoppen als Manager Breedtesport en eind december hing de vacature hieromtrent op de borden. Er werd volop gesolliciteerd en de sollicitatiecommissie bestaande uit Marianne Kock, Annabel Steller, Alfred Jansen en Jan Minkhorst kon vol aan de bak. Na een enerverende competitie kwam Max Riekel als beste uit de bus en het bestuur heeft de voordracht in dezen geaccordeerd.

Max, 24 jaar, is geen onbekende bij DZC. Sterker nog de meeste mensen zullen hem goed kennen. Hij doorliep als keeper alle selectieteams en heeft menig kampioenschap meegemaakt. Een jaar geleden hing hij z’n keepershandschoenen aan de wilgen en werd hij spits van het tweede. En nu maakt hij de stap naar Manager Breedtesport. Te zijner tijd gaat Max zich verder introduceren op de site.

Wij wensen Max heel veel succes, plezier en zelfvertrouwen toe in zijn functie. Op naar nieuwe sportieve en maatschappelijke successen !!

Met hartelijke groet,

namens het bestuur, 

Egenius Lodewijks