DZC '68NieuwsOverige nieuwsInternationaal bezoek!

Internationaal bezoek!

Dinsdagmorgen 21 januari heeft een groep buitenlandse gasten een bezoek gebracht aan DZC'68. Een groep van 25 personen, een delegatie van de Olympische committees uit Finland en UK. Zij waren te gast bij NOC*NSF en wilden graag zien hoe een 'Open Club' er in de praktijk uitziet. En dat kan natuurlijk uitstekend bij DZC'68.
Na ontvangst met koffie, stroopwafels en dropjes, heeft Marieke van Erkelens (bestuurslid DZC'68) een presentatie gegeven: "A week at DZC'68". Wat gebeurt er iedere dag van de week? Wie zijn er aanwezig (doelgroepen) en welke activiteiten worden er gedaan?  Verder ook info over de club en uitleg over hoe de club is georganiseerd met bestuur, managers en de vele vrijwilligers. 

Na de presentatie was het tijd om ook echt te gaan kijken: "Open Club Live". In kleine groepjes is meegekeken met de taalles die gegeven wordt aan de deelnemers van Samen Doetinchem. Ook de keuken is bezocht waar al druk werd gewerkt aan de lunch. Er is aangeschoven aan tafel bij de ouderen van Zozijn en er was een rondleiding door de accommodatie. 

De gasten waren erg enthousiast over de diversiteit van de activiteiten voor de vele doelgroepen, de organisatie en ook natuurlijk over de prachtige accommodatie. 

Na een heerlijke lunch, verzorgd door Samen Doetinchem, vertrokken de gasten met veel informatie en opgedane ideeën.   

Erg leuk om deze enthousiaste bezoekers te mogen ontvangen en (met trots) te informeren over DZC'68!