DZC '68NieuwsOverige nieuwsDZC F10G wint van Warnsveldse Boys F7G

DZC F10G wint van Warnsveldse Boys F7G

Na een drukke week met voetballen op maandag tegen BE Quick, trainen op woensdag stond er op zaterdag alweer een nieuwe wedstrijd op het programma: Warnsveldse Boys.
Voor het team natuurlijk geen enkel probleem want er heerst een super mentaliteit, schouders eronder en D'RAN, of voor anderen: ATTAMOTTAMOTTA....
De tweede thuiswedstrijd waarbij de DZC-fans rijen dik langs het veld stonden was een feit! en gelukkig was Joep hersteld van zijn blessure en stond weer in de basis!
De toegestroomde supporters zagen hoe goed er samengespeeld werd en schreeuwden met alle positiviteit hun stem schor! F10 go F10 go
Hup daar gaat DZC, zoals geoefend op de helft van de tegenstander: of het nu Malik, Luca, Lisa of Joep is, de bal gaat naar voren.....lekker samenspelen....
Jesse krijgt de bal aangespeeld en schiet de bal via de onderkant van de lat in het doel, na 5 minuten spelen 1-0 voor DZC, yes.. dat gaat goed!
Warnsveldse Boys neemt de aftrap, er wordt rommelig gespeeld, DZC neemt de bal over en komt weer voor het doel van de tegenstander maar de bal wil er op geen enkele manier in, zou het aan het veld liggen?... de bal gaat net naast.

Intrap door de keeper van Warnsveldse Boys en uiteindelijk komt Warnsveldse Boys een keer in de richting van het doel van keeper Jurre,
de aanval mag geen naam hebben en wordt gestopt door Malik en direct doorgespeeld via de zijlijn naar Joep en voorgegeven voor het doel maar helaas weer net mis..

Na de rust en ranja neemt DZC de aftrap voor de tweede helft en er volgen in het totaal nog 2 kansen en 3 cornsers voor de Warnsveldse Boys en dat was het wel zo'n beetje.

DZC heeft het overwicht in deze wedstrijd en vooraf werd er gesproken over makkie, dit gaan we winnen met 10-0 winnen,
maar helaas voor de toeschouwers hebben ze dat niet in de wedstrijd terug kunnen zien.
Huub probeert het nog een keer met een bal op doel, schiet met z'n voet in de grond en de bal gaat net naast.
Bij de volgende aanval van DZC een schot van Malik, knetterhard op doel,de bal wordt nog tegengehouden door de keeper maar krijgt deze niet klemvast en in de rebound scoort hij de 2-0, een goal waar Ajacied Arkadiusz Milik jalours op kan zijn!
Jurre laat in de aansluitende penalty serie zien wat hij waard is en laat bijna geen bal door en schiet vervolgens zelf de bal vol zelfvertrouwen in het net. Klasse gedaan allemaal!

Eindstand DZC'68 F10G - Warnsveldse Boys F7G 2-0.

Woensdagavond spelen we alweer en wedstrijd, jaja het gaat maar door met de F10G, we spelen woensdag om 18:30uur tegen AZC F5G veld 2