DZC '68NieuwsOverige nieuwsDownload de digitale ledenpas 2023

Download de digitale ledenpas 2023

Afgelopen week hebben alle leden, via de mail, hun persoonlijke digitale ledenpas van DZC’68 ontvangen! Met deze ledenpas profiteer je van diverse leuke acties en kortingen bij sponsoren van onze club! 


Ben je een nieuw lid of heb je in 2022 nog niet de ledenpas in de wallet van je telefoon gezet, klik op de button in de mail om jouw ledenpas te downloaden. Had je in 2022 al wel de ledenpas in de wallet van je telefoon, klik dan ook op de button om je ledenpas te activeren voor 2023.

Voeg de kaart toe aan je Apple Wallet (iPhone) of Wallet Passes (Android - eerst downloaden op je telefoon). Zo heb je ‘m altijd bij de hand en kan je ‘m laten zien wanneer je een aankoop doet bij één van de ledenpasdeelnemers.

Mocht het niet lukken of heb je een vraag, stuur dan even een mailtje (met screenshot van de foutmelding) naar ​support68@dzc68.nl

Wij helpen je graag op weg!

Support68

ps. heb je de ledenpas al gedownload en staat er nog 2022 op de afbeelding. refresh dan de pas via de button (apple) of swipe op de achterkant van de pas (Android).