DZC '68NieuwsOverige nieuwsAdministratiekantoor Kubus Doetinchem verlengt sponsorcontract

Administratiekantoor Kubus Doetinchem verlengt sponsorcontract

Kubus Doetinchem heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. Het reclamebord van het administratiekantoor, dat overigens ook een vestiging heeft in 's-Heerenberg, zal de aankomende drie jaar weer aan ons hoofdveld te zien zijn. Wij danken Rene en zijn team voor het vertrouwen! 

Administratiekantoor Kubus Doetinchem & ‘s-Heerenberg

Jouw bedrijf nog succesvoller maken. Dat is waar we ze zich bij Kubus elke dag voor inzetten. Hoe ze dat doen? Door financieel inzicht te geven zodat je grip hebt. En ze denken mee met alles wat bij ondernemerschap komt kijken. Je vindt bij Kubus uitgebreide expertise onder de vlag van de Kubus Coöperatie én de laagdrempeligheid, tarieven en persoonlijkheid van een klein administratiekantoor.

Wij helpen je graag met financieel advies
De financieel adviseur van Kubus Doetinchem & ‘s-Heerenberg helpt jou financieel gezond te blijven. Ze voeren een liquiditeitsprognoses voor je uit (indien gewenst doen ze dit gezamenlijk), zodat je leert om inzicht te krijgen in je eigen situatie. Indien gewenst ondersteunen ze je bij het debiteurenbeheer, of ze ontzorgen je zelfs volledig hierbij. Met telkens nieuwe regels, rentepercentages, investeringen en kansen, helpen zij jou bij het maken van de juiste beslissingen. Ze geven je advies en kijken hierbij naar het hele plaatje; samen met bijvoorbeeld onze fiscale en juridische specialisten.

Kubus biedt meer
Goed financieel advies is van levensbelang voor de financiële gezondheid van een onderneming en van de ondernemer. Kubus is dan ook veel meer dan alleen een boekhouder of administrateur. Dankzij hun grote en slimme Kubus-netwerk kan jouw financieel adviseur je altijd uitstekend financieel advies geven over de meest uiteenlopende zaken.

Contact:

Kubus Doetinchem
Koopmanslaan 31-02 
7005 BK Doetinchem
[T] 0314 – 362 126
[E] doetinchem@kubus.nl