DZC '68NieuwsOverige nieuws JO 14-1 kampioen

JO 14-1 kampioen

In een super spannende wedstrijd kwamen onze Kanjers in de eerste helft op voorsprong, de ontlading was direct groot, maar door het sterke spel van de Arnhemse Boys en ook omdat de meeste van onze kanjers erg zenuwachtig waren steeg de spanning met de minuut.
De Arnhemse Boys kregen veel meer kansen en verdiende ook de gelijkmaker. deze kwam er ook en nu was de spanning helemaal te snijden.

In de tweede helft ging het spel op en neer en aan beide kanten werd er maar niet gescoord tot 10 minuten voor tijd en ja de jongens konden hun geluk niet op 2-1 en het kampioenschap binnen handbereik. Maar...…… het was buitenspel en ging het hele feest niet door. met nog 2 minuten op de klok stond het nog steeds 1-1.

Nog 1 aanval dan..... en ja hoor het doelpunt viel 2-1 voor onze kanjers en het kampioenschap was binnen.