DZC '68NieuwsHoofdnieuws

Hoofdnieuws

Bereikbaarheid Sportpark ZUID (UPDATE)

Van begin september tot en met eind oktober 2019 worden er reconstructiewerkzaamheden uitgevoerd aan de Liemersweg, in Doetinchem, in deze periode is ons Sportpark gewoon te bezoeken, zij het met een omleiding.
Lees meer...

DZC'68 heeft voor alle jeugdteams trainers. Jeugdtrainer aan het woord

“Ik heb geen geheim voor succes, gewoon je best doen, iets leuks vinden en goede mensen om je heen verzamelen, want alleen kun je niks…met zijn allen kun je alles ! ” Johan Cruijff. Bij DZC’68 denken we daar ook zo over. Samen sterk…een leven lang ! Wij zijn verheugd mede te delen, dat op alle jeugdteams nu trainers staan
Lees meer...

Oktoberfest am Super Samstag 12 Oktober

Op 12 oktober is het Super Samstag bij DZC’68. Niet alleen zijn er die dag diverse topwedstrijden te bewonderen op Sportpark Zuid. Aansluitend aan de wedstrijd van ons vlaggenschip tegen Dos '37 barst het feest los in de tot bierstube omgetoverde kantine met een groot Oktoberfest!
Lees meer...

De grote Club actie is gestart, Jouw inzet is goud waard!

Zaterdag 14 september 2019 is de Grote Clubactie gestart. Dit jaar doen wij ook weer mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar gaat de opbrengst naar:  Realisatie van een pannaveldje bij onze accommodatie.

Lees meer...