DZC '68NieuwsHoofdnieuws

Hoofdnieuws

Eerste kipkluiven toernooi

Op vrijdag 12 juli wordt de 1e editie van het DZC’68 kipkluiventoernooi georganiseerd!

Tijdens het DZC’68 kipkluiventoernooi staat voetballen, de derde helft en kipkluiven centraal! De tap is gedurende het hele toernooi geopend! Kortom, het beloofd een gezellige avond te worden.
Lees meer...

Voetbalplaatjesactie AH Zonnenberg officieel van start

Donderdag 17 april  kwam Guido Zonnenberg langs bij DZC'68 om de voetbalplaatjesboeken te overhandigen en hiermee het startschot te geven voor deze superleuke spaaractie! Vanaf vandaag ontvang je bij een besteding van minimaal €15  bij AH Zonnenberg op Overstegen een pakje voetbalplaatjes met de sterren van DZC'68. Wij wensen iedereen heel veel succes en plezier met sparen!
Lees meer...

Siem en Luuk Jongsterdag

Kom jij dit jaar ook naar de Siem en Luuk Jongsterdag op woensdag 1 mei bij DZC'68? Voetballen is het leukste dat er is. En het is nog hartstikke goed voor je gezondheid ook! Jaren geleden begonnen wij onze voetbalcarrière bij DZC'68. Toen werden er al activiteiten georganiseerd waar wij graag aan mee hebben gedaan. 
Lees meer...

Vriendinnendag: Een Dag Vol Plezier en Voetbal

Kom en doe mee met onze speciale vriendinnendag, georganiseerd door de dames van Vrouwen 1! Het maakt niet uit of je wel of geen lid bent, of wat je leeftijd of voetbalvaardigheid is - iedereen is welkom om deel te nemen aan deze leuke en inclusieve dag.
Lees meer...