DZC '68NieuwsHoofdnieuws

Hoofdnieuws

Van den Bulk ICT & Telecom BV Bronzen Balsponsor DZC'68

Van den Bulk ICT & Telecom BV  heeft er de afgelopen weken voor gezorgd dat het netwerk bij DZC'68 weer helemaal opnieuw is ingericht en is de oude apparatuur vervangen. Daarnaast is van den Bulk ook Bronzen Balsponsor geworden. Wij danken Erwin, Marcel en Mike en heten ze van harte welkom bij onze mooie club!
Lees meer...

Senioren Vitaal op Sportpark Zuid'

Onder de naam 'Senioren Vitaal op Sportpark Zuid' start op maandag 18 september nieuw seniorenaanbod op Sportpark Zuid. Minimaal 1 tot uiteindelijk maximaal 5 dagen in de week sport en beweegaanbod voor een vast bedrag in de maand. 
Lees meer...

Rabo-Clubsupport

Stem op DZC'68! RaboClub support biedt financiële ondersteuning en kennis aan clubs en verenigingen. Ons doel dit jaar zijn materialen voor de breedtesport. 
Lees meer...

Week van de scheidsrechter

Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 30 September tot 8 oktober
Lees meer...

De Grote Club actie, Jouw inzet is goud waard!

Zaterdag 23 september 2023 start de Grote Clubactie. DZC'68 doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. De opbrengst gaat dit jaar naar materialen en 6 nieuwe doelen. Dit jaar met supermooie prijzen voor de beste lotenverkopers!
Lees meer...