DZC '68NieuwsSponsoren subnieuws

Sponsoren subnieuws

Meer Met Massage strijkt neer bij DZC'68

Meer Met Massage van DZC-er Albert Haveman is bordsponsor geworden bij onze mooie club. Het reclamebord zal de aankomende drie jaar fier aan ons hoofdveld hangen. Wij zijn zeer verheugd met deze mooie samenwerking!
Lees meer...

Gademann Vervoer BV ook dit seizoen weer official partner

Gademann Vervoer BV uit Didam verzorgt ook dit seizoen weer het vervoer voor ons eerste elftal. Tevens wordt het sponsorcontract als official partner van DZC’68 met een jaar verlengd. Wij zijn zeer verheugd met deze vernieuwde samenwerking.
Lees meer...

Sponsoravond Support68 'BETER’

Op donderdag 10 maart jongsleden vond bij Eetcafé Jansen de jaarlijkse sponsoravond van Support68 weer op het programma. Het thema van de avond was: ‘Beter’, naar de titel van het boek van voormalig Nederlands zwemmer Maarten ter Weijden. Meer dan 100 sponsoren waren weer getuige van een gedenkwaardige avond.
Lees meer...

Support68 neemt sponsoren mee naar Dromenland

De tweede Support68 businessavond op donderdag 18 juni was weer een groot succes! Nog weer meer sponsoren dan vorig jaar hadden de weg naar Het land van Jan Klaassen gevonden om te worden meegenomen naar Dromenland.
Lees meer...

Eerste Support68 business-avond smaakt naar meer

Grootste voetbalclub van Doetinchem lancert haar nieuwe businessclub.

Dan kan en mag dat geen doorsnee avond zijn! De eerste business-avond van Support68 was dan ook een mooie combinatie van Achterhoekse gemoedelijkheid, netwerken, een vleugje zachte g en vooral een meer dan gezellig samenzijn. Support68 zette zich op 22 mei met ruim 100 gasten meteen stevig op de kaart, tijdens een verrassende avond in 22-24 Club & Event in Doetinchem.

 

Lees meer...