DZC '68NieuwsSponsoren overige nieuws

Sponsoren overige nieuws

Cockerits Dak en Wand BV verlengt sponsorcontract DZC68

Wij zijn zeer verheugd mede te delen dat Cockerits Dak en Wand BV zijn sponsorcontract wederom met drie jaar heeft verlengd! Cockerits Dak en Wand BV is al jaren verbonden aan onze vereniging en wij hopen dat nog vele jaren zullen volgen. Harry bedankt! 
Lees meer...

BAX advocaten belastingkundigen Bronzen Balsponsor DZC'68

BAX advocaten belastingkundigen is een samenwerking aangegaan met DZC'68. BAX, de belangrijkste partner op het gebied van gerechtigheid, heeft zich voor drie jaar als Bronzen Balsponsor aan onze club verbonden. Wij heten Bjorn en zijn team van harte welkom bij DZC'68!
Lees meer...

Vrumona en DZC'68 tekenen verfrissend nieuw contract

Vrumona en DZC'68 hebben een verfrissend nieuw contract getekend. DZC'68 blijft hiermee o.a. de merken Pepsi Max, Royal Club, Sourcy en, vers van de pers, sportdrank Extran schenken. Vrumona's missie om frisdrank zo gezond mogelijk te maken past helemaal in de filosofie van onze vereniging. Wij zijn zeer content met het verlengen van deze samenwerking.
Lees meer...

Sligro en DZC'68 sluiten duurzame samenwerking

Sligro en DZC'68 zijn een exclusieve leverantieafspraak aangegaan betreffende het leveren van food, vers, non food en frisdranken in de accommodatie van vereniging. Sligro verbindt zich met deze afspraak als official partner aan DZC'68 en gaat tevens investeren in duurzaamheid. Wij zijn zeer trots en verheugd met deze hernieuwde samenwerking.
Lees meer...

Drankenhandel Terborgse Wijncentrale groene partner DZC’68

Drankenhandel Terborgse Wijncentrale en DZC’68 zijn een 5 jarige samenwerking aangegaan. De Terborgse Wijncentrale is vanaf heden onze leverancier van bieren en wijnen. Daarnaast investeert de drankenhandel in duurzaamheid door Groene Balsponsor te worden. Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe samenwerking en heten Gerard en Rick Beijer van harte welkom bij DZC’68!
Lees meer...

Het Online Huis zichtbaar aan hoofdveld DZC'68

HET ONLINE HUIS is een samenwerking aangegaan met DZC'68. Het online marketingbureau uit Doetinchem van DZC-er Desley Hoornstra is aankomende drie jaar zichtbaar aan ons hoofdveld. Wij heten HET ONLINE HUIS van harte welkom bij DZC'68! 
Lees meer...

Design85 op boarding DZC'68

Design85 is de aankomende drie jaar te zien op de boarding langs het hoofdveld van DZC'68. De specialisten in het maken van industriële meubelen zijn een nieuwe overeenkomst aangegaan met onze vereniging. Wij zijn zeer verheugd dat oud 1e elftal speler Kevin Veldkamp en zijn compagnon Mark Berends aan DZC'68 verbonden blijven. 
Lees meer...

Anytime Fitness Doetinchem gaat samenwerking aan met DZC'68

Anytime Fitness Doetinchem is teamsponsor geworden van onze JO17-1. Naast het geel-blauwe tenue heeft het team ook de beschikking over een prachtig wit reserve tenue. Ook kun je als DZC'68 lid profiteren met de ledenpas bij Anytime Fitness. Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe sportieve samenwerking!
Lees meer...

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen verlengt bij DZC'68

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen en DZC'68 hebben elkaar gevonden in een nieuwe drie jarige samenwerking. Het notariskantoor van Oost-Nederland blijft als Bronzen Balsponsor verbonden aan onze vereniging. Wij zijn zeer verheugd dat ook dit allemaal goed geregeld is!
Lees meer...

Vriezen Metaal verlengt sponsorcontract DZC'68

Vriezen Metaal blijft DZC'68 trouw en heeft het sponsorcontract met drie jaar verlengd. Wij danken Herman en Willem voor het vertrouwen en hopen hen snel weer op en langs de velden bij DZC'68 te zien.
Lees meer...

Bijzonder tenue DZC'68 4

DZC'68 4 is een geliefd team. Maar liefst 4 bedrijven (Zorggroep Achterhoek, CrossFit GO Personal, Attraverso Pizzeria-Gelarteria en Distillieerderij de Bronckhorst) prijken op rug, mouwen en broek van het tenue van deze matadoren. Bever & Tjibbe waren echter zeer kieskeurig over wie er op de borst moest komen dus...
Lees meer...

Tuenter Calculatie en Advies verlengt sponsorcontract DZC'68

Tuenter Calculatie en Advies heeft het sponsorcontract als zijnde bordsponsor met drie jaar verlengd. Wij zijn zeer verheugd dat DZC-er Gert Tuenter langer als sponsor aan onze vereniging verbonden blijft!
Lees meer...

DZC’68 en Grolsch zetten alle lichten op groen!

Afgelopen week hebben DZC’68 en Grolsche Bierbrouwerij Nederland B.V. een handtekening gezet onder een nieuwe 5 jarige samenwerking. Met deze overeenkomst gingen alle lichten op groen!

Lees meer...

Lammerts Self-Storage blijft DZC'68 trouw

Lammerts Self-Storage is een nieuwe samenwerking aangegaan met DZC'68. Vincent had met zijn, helaas veel te vroeg overleden, vader Henry al afgesproken ons mooie geel en blauw trouw te blijven. Wij zijn dan ook heel erg trots (ook op Vincent en Robin) dat het Lammerts groen op ons Sportpark zichtbaar blijft. Vincent en Robin bedankt en heel veel succes!
Lees meer...

Facility Groep Nederland poetst DZC'68

Facility Groep Nederland verzorgt ook de aankomende vijf jaar de schoonmaakwerkzaamheden in de accommodatie van DZC'68. Daarnaast heeft de Facility Groep Nederland een sponsorcontract, als zijnde Official Partner, afgesloten voor dezelfde duur. DZC'68 is zeer verheugd en trots dat 'het schoonmaakbedrijf van de Achterhoek' langer aan de vereniging verbonden blijft. 
Lees meer...

DZC’68 zet in op duurzaamheid met Green Boarding

Van de week is, nadat de mannen van de onderhoudsploeg veel voorbereidend werk hadden verricht, de Green Boarding van de firma Softs bij DZC'68 geplaatst en in gebruik genomen.
Lees meer...

Benschop Glas verlengt sponsorcontract DZC'68

Benschop Glas heeft het sponsorcontract met DZC'68 wederom verlengd. Benschop Glas is al jarenlang als sponsor verbonden aan onze vereniging. Wij zijn dan ook zeer trots en verheugd dat Benschop Glas ook de aankomend drie jaar op de boarding aan ons hoofdveld en veld 1 zichtbaar is.
Lees meer...

Stucadoorsbedrijf Caspers verlengt sponsorcontract bij DZC'68

Stucadoorsbedrijf Caspers heeft het contract met DZC'68 als zijnde bordsponsor verlengd. Ook de aankomende drie jaar zal het reclamebord van Stucadoorsbedrijf Caspers aan ons hoofdveld te bewonderen zijn. Vincent ontzettend bedankt!
Lees meer...

Mull2media Zilveren Balsponsor DZC'68

Mull2media is een drie jarige samenwerking aangegaan met DZC'68. De specialist op het gebied van visuele communicatie heeft zich als Zilveren Balsponsor aan onze vereniging verbonden. Wij heten Mull2media van harte welkom bij DZC'68!
Lees meer...

Lazize Verandabouw van bord naar Zilveren Balsponsor

Lazize Verandabouw heeft het contract als bordsponsor opengebroken en gaat verder als Zilveren Balsponsor bij DZC'68. Wij zijn zeer verheugd en trots dat Andre en Ruben zoveel vertrouwen hebben in onze vereniging door het contract in een vroeg stadium al te upgraden!
Lees meer...

Elisabetta Bäckerei & Jausenhütte op ledenpas DZC'68

Bij Elisabetta Bäckerei & Jausenhütte kunt u de aankomende drie jaar ook profiteren met uw ledenpas. Bij de echte Duitse bakker op de hoek krijgt u, helemaal in DZC'68 stijl, 6,8% korting op al uw aankopen. Wederom een leuk bedrijf waar u kunt profiteren met uw ledenpas! 
Lees meer...

Automobielbedrijf Ten Have Doetinchem verlengt bij DZC'68

Automobielbedrijf Ten Have Doetinchem heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. De Toyota dealer van de Achterhoek blijft hierdoor als Bronzen Balsponsor aan de vereniging verbonden. Wij danken Rob en zijn team voor het vertrouwen!
Lees meer...

Rabobank Graafschap verder als partner DZC'68

Rabobank Graafschap en DZC'68 hebben overeenstemming bereikt over een langere samenwerking. De bank zal de vereniging op diverse vlakken blijven ondersteunen met het realiseren van haar ambities. Wij zijn dan ook zeer content dat Rabobank Graafschap als partner aan DZC'68 verbonden blijft.
Lees meer...

a&m impact verlengt sponsorontract DZC'68

Op de laatste dag van 2020 zijn wij trots en verheugd te kunnen meedelen dat a&m impact het sponsorcontract met DZC'68 heeft verlengd. Ook de aankomende drie jaar is a&m impact als Bronzen Balsponsor aan onze club verbonden. Wij danken a&m impact, maar zeker ook Tom, voor het vertrouwen in DZC'68!
Lees meer...

ABS Autoherstel Boekhorst verlengt bij DZC'68

ABS Autoherstel Boekhorst (voorheen ASG Autoschade Gelderland) heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. Het autoschade bedrijf van Doetinchem aan de Edisonstraat 33-35 zal met een 6 meter reclamebord en op de schermen in de accommodatie zichtbaar zijn. Wij danken ABS Autoherstel Boekhorst en Harry voor het vertrouwen! 
Lees meer...

Multi Ratio blijft onderdeel DZC'68 familie!

Afgelopen dinsdag hebben oud eerste elftal speler Ricardo Langeweg (Multi Ratio) en Pascal Hertogh een handtekening gezet onder een nieuw driejarig sponsorcontract als Zilveren balsponsor. Wij zijn er enorm trots op dat Multi Ratio maar ook Ricardo hiermee onderdeel blijven van de DZC'68 familie.
Lees meer...

Holland Sport Systems op schermen accomodatie DZC'68

Holland Sport Systems BV blijft verbonden aan DZC'68. De leverancier van onze tribunestoelen en ballenlockers zal via het narrowcastingsysteem in onze accommodatie zichtbaar zijn. Wij zijn zeer verheugd met deze verdere samenwerking.
Lees meer...

Spuitbaas verlengt sponsorcontract DZC'68

Spuitbaas Henky Willemsen heeft het sponsorcontract met DZC'68 weer verlengd. Het reclamebord van Spuitbaas zal ook de aankomende drie jaar weer prijken aan ons hoofdveld. Wij danken Spuitbaas Henky voor het vertrouwen in onze vereniging! 
Lees meer...

IBG Incasso & Creditmanagement Doetinchem verlengt sponsorcontract

IBG Incasso & Creditmanagement Doetinchem heeft het sponsorcontract met DZC'68 wederom verlengd. Wij zijn zeer verheugd dat het incassobureau van Gelderland langer aan onze club verbonden blijft!
Lees meer...

Kitchen4all Doetinchem op boarding DZC'68

Van voetballen in de Fjes naar sponsor worden bij zijn club. Hoe mooi is dat? Een prachtig voorbeeld van 'EEN LEVEN LANG DZC'68'. Wij zijn dan ook zeer verheugd en trots dat Mark Schoppema van Kitchen4all Doetinchem een driejarig sponsorcontract heeft getekend bij DZC'68. Daarnaast heeft Kitchen4all ook gezorgd voor een prachtige warmhoudvitrine. Bedankt Mark!
Lees meer...

Gelderse Gladheid Bestrijding Bronzen Balsponsor DZC’68

De Gelderse Gladheid Bestrijding heeft een driejarig sponsorcontract afgesloten met DZC’68. Naast deze overeenkomst verzorgt het broertje van GGB:  ‘De Afvalmakelaar’ dat al het afval van DZC’68 netjes wordt afgevoerd. Wij zijn dan ook zeer verheugd en content met deze vergaande samenwerking! 
Lees meer...

Pincvision op boarding DZC'68!

Pincvision verlengt de samenwerking met DZC'68 en is nu, met 9 meter boarding, te zien aan ons hoofdveld. We zijn zeer verheugd en trots op de hernieuwde samenwerking met dit leuke Doetinchemse bedrijf!
Lees meer...

Elisabetta Bäckerei & Jausenhütte sponsor bij DZC'68

Elisabetta Bäckerei & Jausenhütte hat mit DZC'68 einen Sponsoringvertrag abgeschlossen. Die echte deutsche Bäckerei an der Ecke wird in den nächsten drei Jahren mit einer 6-Meter-Werbetafel auf dem Hauptfeld ausgestellt. Wir wünschen Berry und seinem Team ein herzliches Willkommen beim DZC'68
Lees meer...

Van de Gevel en Grootjans blijft DZC'68 bijstaan!

Van de Gevel & Grootjans, advocaten & mediators blijft DZC'68 bijstaan en heeft het sponsorcontract verlengd. Het advocaten & mediators kantoor uit Doetinchem zal de aankomende drie jaar met hun boarding aan ons hoofdveld en veld 1 te zien zijn. Wij zijn zeer verheugd met deze hernieuwde samenwerking!
Lees meer...

Registratie plicht gewijzigd.

De zaterdag is terug! Vanaf heden moet je, je alleen registreren als je een thuis wedstrijd van DZC'68 1 wilt bezoeken.
Lees meer...

DZC'68 mondkapjes te koop! (Nu ook in maat L)

We moeten er allemaal aan geloven..het dragen van een mondkapje! Waarom dan niet van de mooiste amateurclub van Nederland? Nu uit voorraad te verkrijgen: DZC'68 mondkapjes (Nu ook in maat L) Bestel het DZC'68 mondkapje met het bestelformulier onder aan dit bericht of via de website. 
Lees meer...

Metin's Place verlengt sponsorcontract bij DZC'68

Metin's Place de döner specialist aan de Korte kapoeniestraat 7 in Doetinchem heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. Het reclamebord van Metin's Place zal de aankomende drie jaar weer aan ons hoofdveld te zien zijn!
Lees meer...

Mulder-Hop Vastgoedschilders verlengt sponsorcontract DZC'68

Mulder-Hop Vastgoedschilders heeft het sponsorcontract als Bronzen Balsponsor met drie jaar verlengd.  Het Doetinchemse schildersbedrijf is al jaren betrokken bij DZC'68. Wij zijn dan ook zeer verheugd en trots op deze hernieuwde samenwerking.
Lees meer...

Hulstein Projectmanagement en Advies lid business club DZC'68

Hulstein Projectmanagement en Advies heeft zich aangesloten bij de business club van DZC'68. Bas Hulstein hecht veel waarde aan samen(net)werken en waar kan dat beter dan bij de club waar ook zijn dochter voetbalt. Hulstein Projectmanagement en Advies van harte welkom bij DZC'68! 
Lees meer...

Only for Men official partner DZC’68

Met trots delen wij mee dat Only for Men Official partner is geworden van DZC’68! De herenmodewinkel van de mannen van Nederland gaat een contract met DZC’68 aan voor vier jaar. Naast dat Only for Men spelers en staf van het  1e elftal voorziet van schitterende presentatiekleding zal de samenwerking nog veel verder gaan dan dat. Wij heten Only for Men dan ook van harte welkom!
Lees meer...

Bondscoach verrast DZC‘68 met driejarig ING sponsorcontract

Dinsdagavond 23 juni werd DZC‘68 tijdens een online bijeenkomst met 60 andere voetbalclubs verrast door Sarina Wiegman. De bondscoach van de OranjeLeeuwinnen, en sinds 14 februari 2020 ambassadeur meiden- en vrouwenvoetbal, kondigde samen met Steven Sedee, manager sportsponsoring ING, aan dat DZC'68 een driejarig sponsorcontract krijgt van ING.
Lees meer...

Kubus Doetinchem nieuwe bordsponsor DZC'68

Met trots kunnen wij meedelen dat Kubus Doetinchem een driejarige samenwerking is aangegaan met DZC'68. Wat mooi om te zien dat ook in deze moeilijke tijd Achterhoekse bedrijven willen verbinden om elkaar sterker te maken. Welkom bij DZC'68 John Brands en team!
Lees meer...

OBBINK naamgever Voejebal bij DZC'68

OBBINK is naamgever geworden van onze allerkleinste sterren! De ster in electronica verbindt zich voor 3 jaar aan het Voejebal bij DZC'68. Wij zijn zeer verheugd en trots dat Gerben Obbink en zijn team, na het hoofdsponsorschap in 2013 met BoXXer, weer deel uitmaken van de DZC-familie!
Lees meer...

Winkelman Installateurs blijft DZC'68 trouw!

Winkelman Installateurs blijft DZC'68 ook in deze moeilijke tijd trouw en heeft het sponsorcontract, als zijnde bordsponsor, met drie jaar verlengd. Wij zijn zeer verheugd en trots met deze verdere samenwerking!
Lees meer...

YOU'LL NEVER SHOP ALONE!

Mede door de steun van onze sponsoren is het mogelijk om DZC’68 draaiende te houden; Nu is het de tijd en ónze beurt om mee te leven en hen te steunen daar waar het kan. Dus koop bij onze sponsoren! #supportyourlocal #team #youllnevershopalone
Lees meer...

Bijzondere sponsoravond Support68 met Ronald Koeman

Donderdag 5 maart beleefden meer dan 175 sponsoren van DZC’68 een bijzondere avond bij Eetcafé Jansen. Tijdens het door Support68 georganiseerde ‘Code Oranje’ schoof een zeer ontspannen Ronald Koeman aan bij een weergaloze Sjoerd Weikamp. Het werd een avond om niet snel  te vergeten.
Lees meer...

REBO ERA Makelaars verlengt contract als hoofdsponsor DZC’68

Afgelopen donderdag tijdens de sponsoravond bij Eetcafé Jansen hebben Henk Sloot en Pascal Elshof namens de REBO Groep BV en het bestuur van DZC’68 een nieuw sponsorcontract ondertekend. REBO ERA Makelaars blijft hierdoor de aankomende vier jaar hoofdsponsor bij onze vereniging. DZC’68 is zeer verheugd en trots met deze verlengde samenwerking.
Lees meer...

Ronald Koeman op sponsoravond DZC'68!

Het is Support68 gelukt om, in samenwerking met Eetcafé Jansen, niemand minder dan Ronald Koeman weten te strikken voor de grote sponsoravond op donderdag  5 maart 2020.
Lees meer...

Profiteer extra bij Intersport Doetinchem met VIP App

Ook de aankomende drie jaar kun je weer profiteren bij Intersport Doetinchem. De Sportzaak aan de Burgemeester van Nispenstraat heeft het sponsorcontract (ledenpas) met drie jaar verlengd. Naast de 10% op voetbalgerelateerde artikelen kun je vanaf nu extra profiteren met de Intersport VIP App!
Lees meer...

De Hoge Voort Car Care Doetinchem nieuw op ledenpas DZC'68

De Hoge Voort Car Care Doetinchem staat aankomend jaar op de ledenpas van DZC'68. Bij De Hoge Voort ontvangt u maar liefst 20% korting op wasprogramma 1.  Om u uw auto met de feestdagen ook te laten shinen kunt u in DECEMBER al profiteren met de ledenpas. Wij heten Lenn en zijn team van De Hoge Voort Car Care Doetinchem van harte welkom bij DZC'68!
Lees meer...

Fokko Meijer Autoverhuur en leasing bordsponsor bij DZC'68

Fokko Meijer Autoverhuur & leasing heeft sponsorovereenkomst afgesloten met DZC'68. Het reclamebord van Fokko Meijer hangt de aankomende drie jaar aan het hoofdveld van DZC'68.
Lees meer...

Exquisite Sport bordsponsor DZC'68

Exquisite Sport van 5e elftalspeler Wessel Hendriks is bordsponsor geworden bij DZC'68. Het reclamebord van dé sportschool voor iedereen die bewust met zijn/haar gezondheid bezig wil zijn is de aankomende drie jaar aan ons hoofdveld te bewonderen. 
Lees meer...

Eeterij De Dennen op bord bij DZC'68

Bij Eeterij De Dennen weten ze wel hoe ze met borden om moeten gaan. Een bord van de beste cafetaria van Gelderland is de aankomende drie jaar ook te zien aan ons hoofdveld. Na de vakantie kunt u zelfs plaats nemen aan een tafel van Eeterij De Dennen bij DZC'68. Jerry en Diana bedankt en van harte welkom bij onze mooie club!
Lees meer...

GO-tickets en NowOnline aan hoofdveld DZC'68

GO-tickets en NowOnline zijn bordsponsor geworden bij DZC'68. Deze mooie Doetinchemse bedrijven zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan van drie jaar. Wij heten GO-tickets en NowOnline van harte welkom!
Lees meer...

DZC'68 vs De Graafschap 9 juli 2019

Op dinsdagavond 9 juli 2019 speelde DZC'68 op Sportpark Zuid een oefenwedstrijd tegen vbv De Graafschap. Voor ongeveer 1500 toeschouwers speelde DZC'68 zeer verdienstelijk en verloor het uiteindelijk met 2-3 (Doelpunten Hendriksen en Van Rinsum).
Lees meer...

XA Document Solutions levert printer aan DZC'68

XA Document Solutions heeft DZC'68 een prachtige multifunctionele Xerox netwerkprinter geleverd. De vereniging kan hierdoor weer jaren vooruit. Daarnaast is XA Document Solutions ook sponsor geworden bij DZC'68. Wij heten XA dan ook van harte welkom!
Lees meer...

Te Kloeze Riooltechniek bordsponsor bij DZC'68

Te Kloeze Riooltechniek BV is bordsponsor geworden bij DZC'68. De specialist bij rioolproblemen heeft zich voor drie jaar aan onze vereniging verbonden. Wij heten Te Kloeze van harte welkom!
Lees meer...

Ook Broekhuis Oost Bronzen Balsponsor DZC'68

Naast Broekhuis Opel is ook Broekhuis Oost toegetreden tot de DZC-familie. De BMW en Mini dealer aan  de Innovatieweg 12 in Doetinchem is een overeenkomst aangegaan als Bronzen Balsponsor. Wij heten ook Broekhuis Oost van harte welkom!
Lees meer...

Broekhuis Opel Doetinchem Bronzen Balsponsor

Broekhuis Opel Doetinchem  is Bronzen Balsponsor geworden bij DZC'68. De Opel dealer van de Achterhoek heeft zich voor drie jaar aan onze vereniging verbonden. Wij heten Broekhuis Opel van harte welkom bij onze vereniging!
Lees meer...

Techniek Praktijk Centrum Doetinchem bordsponsor DZC'68

De stichting Techniek Praktijk Centrum Doetinchem is bordsponsor geworden bij DZC'68. Het opleidingscentrum met bijna 400 verschillende opleidingen en cursussen heeft zich voor 3 jaar aan onze vereniging verbonden.
Lees meer...

Panel Precision BV Bronzen Balsponsor bij DZC'68

Panel Precision BV uit Terborg is Bronzen Balsponsor geworden bij DZC'68. De specialist op het gebied van plaatbewerking is hiermee drie jaar verbonden aan onze vereniging. Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking en heten Panel Precision van harte welkom.
Lees meer...

Heel DZC'68 bakt bij Gaabs!

Gabi Hunter van Gaabs is de officiële taartenbakster van DZC'68 geworden! Wij zijn enorm trots en verheugd dat DZC'68 voor mooie en lekkere taarten terecht kan bij de gezelligste bakwinkel van Nederland! 
Lees meer...

Autobedrijf Ruesink Doetinchem sponsor bij DZC'68

Autobedrijf Ruesink is bordsponsor geworden bij DZC'68. De gerenommeerde Citroën en Fiat dealer uit Doetinchem is een overeenkomst aangegaan voor drie jaar. Wij heten Autobedrijf Ruesink van harte welkom bij onze vereniging.
Lees meer...

Eijmans kiest voor zekerheid en dus voor DZC'68!

De firma Eijmans uit Didam heeft ook voor zekerheid gekozen en is sponsor geworden bij de mooiste club van Nederland! Het reclamebord van de onafhankelijk intermediair op het gebied van assurantiën, pensioenen en hypotheken hangt de aankomende drie jaar aan het hoofdveld van DZC'68.
Lees meer...

Cesartherapie Jansen aan hoofdveld DZC'68

Cesartherapie Jansen uit Terborg en Gaanderen is de aankomende drie jaar door middel van een reclamebord zichtbaar aan het hoofdveld van DZC'68. Wij heten Cesartherapie Jansen van harte welkom als sponsor bij onze club!
Lees meer...

Lazize verandabouw bordsponsor bij DZC'68

Lazize verandabouw heeft een sponsorovereenkomst afgesloten met DZC'68. Lazize verandabouw is de aankomende drie jaar aan ons hoofdveld te zien met 3 meter boarding. Wij heten Andre en Ruben van Lazize van harte welkom bij onze club!
Lees meer...

Altop zorgt voor frisse wind bij DZC'68

Met trots melden wij dat DZC'68 een sponsorcontract heeft afgesloten met de Altop Groep. Onderdeel hiervan is Altop International die het luchtbehandelingssysteem heeft geplaatst op onze accommodatie. De Altop Groep zal de aankomende drie jaar als Bronzen Balsponsor aan onze vereniging verbonden zijn.
Lees meer...

Keukenloods.nl en DZC'68 vinden elkaar!

Met trots kunnen wij melden dat Keukenloods.nl en DZC'68 een samenwerking voor vier jaar zijn aangegaan. Deze landelijke grote speler in de 'keukenmarkt' staat wekelijks in de basis bij onze hoofdmacht maar is ook zeker zichtbaar aan de zijlijn! Daarnaast kunnen alle leden profiteren van de actie van Keukenloods Gaanderen op de ledenpas!
Lees meer...

De Groenmakers goud waard voor DZC'68 en vrouwenvoetbal!

Dat de De Groenmakers goud waard is voor DZC'68 blijkt deze periode wel. Dagelijks hebben de 'rayonhoofden' contact met elkaar om de velden zo snel mogelijk weer bespeelbaar te krijgen. Dit alles om het balletje weer lekker te laten rollen! DZC'68 is dan ook ontzettend trots en verheugd dat De Groenmakers zich langer als Gouden Balsponsor aan onze vereniging heeft verbonden.
Lees meer...

E&M Draadvonktechniek zoekt halve kantinetafel!

De actie sponsor een kantinetafel loopt aardig maar nog 2 a 3 tafels extra zou super zijn! Nu heeft Eddy Janssen van E&M Draadvonktechniek aangeven een halve tafel te willen sponsoren. Wie wil samen met E&M Draadvonktechniek met zijn logo op zo'n prachtige tafel? Bij interesse graag een berichtje aan Support68@dzc68.nl 
Lees meer...

Support68 pakt uit tijdens sponsoravond!

Op donderdag 29 november 2018 vond de jaarlijkse grote sponsoravond van DZC’68 plaats bij 22-24 Club & Event. Dit jaar geen ‘bijzonder’ thema maar gewoon een gezellige avond entertainment in het kader van het 50 jarige jubileum van DZC’68 en het eerste lustrum van Support68. Meer dan 150 sponsoren hadden zich voor deze avond aangemeld.
Lees meer...

Lankhof Beveiliging & Telecom verlengt sponsorcontract

Lankhof Beveiliging & Telecom heeft het Zilveren Balsponsorcontract met DZC'68 met 4 jaar verlengd. Ook in onze nieuwe accommodatie heeft Lankhof er namelijk voor gezorgd dat dmv hun camerasysteem er beter op uw en onze spullen gelet kan worden. Daar zijn wij als vereniging zeer content mee en danken Lankhof voor het vertrouwen!
Lees meer...

Kremer Groep Zilveren Balsponsor DZC'68

Zaterdag 8 december zijn Richard & Coen Kremer van de Kremer Groep BV een (sponsor)overeenkomst aangegaan met DZC'68. De Kremer Groep zal de aankomende drie jaar als Zilveren Balsponsor op Sportpark Zuid zichtbaar zijn. Tevens heeft Coen Kremer aangegeven alvorens hij bij Juventus gaat spelen eerst nog een paar jaar de geel-blauwe kleuren van DZC'68 wil verdedigen. 
Lees meer...

tB Investments kleedt DZC'68 JO14-2

tB Investments heeft onze JO14-2 niet alleen voorzien van het prachtige DZC'68 tenue maar de mannen lopen er ook strak bij op de training in hun schitterende trainingskleding. DZC'68 is de familie Ten Brinke zeer erkentelijk voor dit gebaar! 
Lees meer...

Sligro en DZC'68 genieten groots van samenwerking

Zaterdag 3 november hebben Albert Ketz van de Sligro Doetinchem en voorzitter Jan Minkhorst een hernieuwd sponsorcontract getekend. De prettige samenwerking tussen onze foodleverancier en de vereniging heeft de Sligro bewogen het sponsorcontract op te waarderen naar een Zilveren Balsponsorpakket. Daar kunnen wij groots van genieten!
Lees meer...

Cohen Machineverhuur is gek met DZC'68 JO15-1

Cohen Machineverhuur is gek op de mannen van JO15-1. Cohen Machineverhuur die al jarenlang als shirtsponsor is verbonden aan dit team heeft de mannen dit seizoen ook nog eens voorzien van trainingstenues en winterjassen. Arthur namens DZC'68 en de JO15-1 ontzettend bedankt!
Lees meer...

EXIT Toys naamgever Champions League DZC'68

EXIT Toys Buitenspeelgoed is naamgever geworden van onze kleinste sterren (EXIT Toys Champions League). Het Doetinchemse bedrijf wil met zijn eigentijdse buitenspeelgoed kinderen stimuleren en zelfs uitdagen om buiten te spelen. Dit streven past ons als een DZC-shirt en we zijn dan ook zeer verheugd met deze samenwerking!Lees meer...

Doseer.nl huisleverancier met Zilveren randje!

Doseer.nl is, naast huisleverancier bij DZC'68 van alles wat te maken heeft met schoonmaak en hygiëne, ook Zilveren Balsponsor geworden. Wij zijn als vereniging enorm trots op de samenwerking met dit mooie Doetinchemse bedrijf!
Lees meer...

Verkeersschool Anneveldt Bronzen Balsponsor DZC'68

Verkeersschool Anneveldt al jaren lang bordsponsor bij DZC'68 heeft een ander route gekozen en is Bronzen Balsponsor geworden! Wij zijn Piet Anneveldt zeer erkentelijk in zijn vertrouwen en zijn blij met deze hernieuwde samenwerking!
Lees meer...

Derksen projectservice Zilveren Balsponsor DZC'68

Derksen projectservice is DZC'68 goed gezind! Naast sponsoring van diverse jeugdteams met kleding is Derksen Projectservice nu ook Zilveren Balsponsor geworden. Daar zijn we trots op en kunnen we als club op bouwen! 
Lees meer...

SCiEB Vastgoed BV van bord naar Bronzen Balsponsor

SCiEB Vastgoed BV voelt zich zo goed thuis bij DZC'68 dat Hans Siebes heeft besloten om zijn huidige sponsorcontract open te breken en op te waarderen naar een Bronzen Balsponsorpakket! Daar zijn wij als vereniging natuurlijk ontzettend blij mee. Wilt u als sponsor ook meer zichtbaarheid bij DZC'68? Vraag dan aan de mannen van Support68 wat de mogelijkheden zijn.
Lees meer...

Van Egmond Groep op shirt eerste elftal DZC'68

De Van Egmond Groep staat de aankomende vier jaar op de mouw van het tenue van het eerste elftal van DZC'68. Daarnaast is de van Egmond Groep Zilveren Balsponsor geworden. Wij zijn als DZC'68 zeer verheugd met de samenwerking met dit gerenommeerde Achterhoekse bedrijf!
Lees meer...

DZC'68 1 - De Graafschap 7 juli 2018

Op zaterdag 7 juli 2018 speelde DZC'68 de opening van het seizoen tegen eredivisionist De Graafschap. Voor de wedstrijd waren de sponsoren welkom in de Delade Business Lounge voor een heerlijk hapje en drankje. Fotograaf Carlo Stevering maakte de nodige mooie kiekjes. 
Lees meer...

Garagedeuren Doetinchem.nl bordsponsor DZC'68

Garagedeuren Doetinchem.nl heeft een sponsorovereenkomst afgesloten met DZC'68. De specialst op het gebied van garagedeuren is de aankomende drie jaar aan ons hoofdveld te zien met 6 meter boarding. Wij heten Garagedeuren Doetinchem.nl van harte welkom bij onze club!
Lees meer...

Tuenter Calculatie en Advies bordsponsor DZC'68

Tuenter Calculatie en Advies heeft een drie jarige sponsorovereenkomst getekend met DZC'68. Wij zijn zeer verheugd dat DZC-er Gert Tuenter nu ook als sponsor aan onze vereniging verbonden is.
Lees meer...

Hoornstra Bouw official partner DZC'68

Hoornstra Bouw heeft afgelopen zaterdag een driejarig sponsorcontract afgesloten met DZC'68. DZC'68 is natuurlijk zeer verheugd dat de samenwerking met Hoornstra Bouw na het zeer prettig verlopen bouwtraject een mooi vervolg krijgt!
Lees meer...

Brasserie 't Zusje Doetinchem sponsor DZC'68 Vrouwen 1

Brasserie 't Zusje Doetinchem was al op het tenue van Vrouwen 1 en bij DZC'68 te zien maar is, door het ondertekenen van het sponsorcontract, nu ook officieel sponsor geworden bij onze vereniging. Wij danken Rene Derks en zijn zeer verheugd met deze mooie samenwerking!
Lees meer...

Mulder-Hop Schilders Bronzen Balsponsor DZC'68

Mulder-Hop Schilders uit Doetinchem heeft een driejarig sponsorcontract met DZC'68 afgesloten. De oud hoofdsponsor heeft zich als Bronzen Balsponsor opnieuw aan onze club verbonden. Wij zijn uiteraard erg verheugd met deze hernieuwde samenwerking!
Lees meer...

Rabobank Graafschap Bronzen Balsponsor DZC'68

Rabobank Graafschap heeft zicht voor drie jaar als Bronzen Balsponsor verbonden aan DZC'68. Wederom een langdurige samenwerking met een lokale partner waar we enorm trots op zijn. Welkom bij DZC'68 Rabobank Graafschap!
Lees meer...

Playseat shirtsponsor DZC'68 JO9-01

Playseat heeft onze JO9-01 dit seizoen voorzien van nieuwe tenues. Wij danken Fernando Smit voor zijn bijdrage en wensen onze JO9-01 heel veel plezier en succes met deze prachtige tenues!
Lees meer...

REBO ERA Makelaars nog 2 jaar hoofdsponsor van DZC'68

REBO ERA Makelaars licht optie in het sponsorcontract en is nog twee jaar hoofdsponsor van DZC'68! Tijdens een zeer onderhoudende bijeenkomst hebben zowel REBO als Support68 uitgesproken zeer tevreden te zijn over de afgelopen twee jaar. DZC'68 is dan ook zeer verheugd, trots en dankbaar met deze verlengde samenwerking!
Lees meer...

De Spuitbaas nieuwe bordsponsor DZC'68

De Spuitbaas heeft een driejarig sponsorcontract als bordsponsor afgelsoten met DZC'68. Mooi om te zien dat oud DZC-speler Henky Willemsen nu ook als sponsor aan onze club verbonden is!
Lees meer...

Geslaagde opening Delade Business Lounge

Onder grote belangstelling van sponsoren, partners en ereleden werd afgelopen zaterdag de Delade Business Lounge officieel geopend. De inrichting van de business lounge alsmede de bestuurskamer, vergaderruimten en wedstrijdsecreatariaat is mogelijk gemaakt door Delade Interieurproductie, Meek's Meubelen en Multi Ratio. Wij zijn hen hiervoor ontzettend dankbaar!
Lees meer...

IBG Incasso & Creditmanagement Doetinchem verlengt sponsorcontract

IBG Incasso & Creditmanagement Doetinchem heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. Wij zijn zeer verheugd dat het incassobureau van Gelderland langer aan onze club verbonden blijft!
Lees meer...

DZC'68 ledenpassen 2018 in postvakken teams!

In de postvakken van alle teams liggen de nieuwe ledenpassen voor 2018! Een verzoek aan de trainers en/of leiders om deze zo spoedig mogelijk aan de leden uit te delen! Heb je een andere functie binnen DZC'68 vraag dan even een pas aan je coördinator of manager.

Wij wensen iedereen dit jaar weer veel plezier en profijt van de ledenpas!
Lees meer...

Firimass Regiobank bordsponsor bij DZC'68

Firimass Regiobank heeft een driejarige sponsorovereenkomst getekend met DZC'68. Firimass Regiobank is met 6 meter boarding zichtbaar aan ons hoofdveld. Wij heten Firimass van harte welkom bij onze club!
Lees meer...

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen Bronzen Balsponsor DZC'68

Van Weeghel Doppernberg Kamps Notarissen is Bronzen Balsponsor geworden bij DZC'68. De vereniging is na de prettige samenwerking tijdens de nieuwbouw dan ook zeer verheugd om te melden dat Van Weeghel Doppenberg Kamps ook als sponsor aan DZC'68 verbonden blijft!
Lees meer...

Siebelink Makelaardij langer verbonden aan DZC'68

Siebelink Makelaardij heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. Het reclamebord van Siebelink Makelaardij hangt ook de aankomende drie jaar weer aan ons hoofdveld. Wij danken Jan Siebelink wederom voor het vertrouwen.
Lees meer...

Mevaro Personeel BV verlengt sponsorcontract met DZC'68

Afgelopen week heeft Mevaro Personeel BV het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. De aankomende drie jaar zal het reclamebord van Mevaro Personeel BV nog steeds te bewonderen zijn aan ons hoofdveld. Wij danken Mevaro Personeel BV voor het vertrouwen in onze club!
Lees meer...

Duoplan Doetinchem Architecten tekent bij DZC'68

Duoplan Doetinchem Architecten heeft afgelopen zaterdag opnieuw getekend bij DZC'68. Deze keer echter geen prachtig gebouw maar een driejarig sponsorcontract. Wij zijn zeer verheugd om de intensieve samenwerking voort te zetten en heten Duoplan van harte welkom bij onze club!
Lees meer...

Inventum Huishoudelijke apparaten verlengt sponsorcontract!

Inventum Huishoudelijke Apparaten heeft het sponsorcontract met DZC'68 met drie jaar verlengd. Inventum Huishoudelijke Apparaten heeft er voor gekozen om op beide kunstgrasvelden zichtbaar te zijn. Wij zijn natuurlijk zeer verheugd met deze verlengde samenwerking!
Lees meer...

DZC'68 JO11-7 in trainingspakken van Auto Westerveld

De mannen van onze JO11-7 lopen er stralend bij in hun nieuwe trainingspakken van Auto Westerveld. Wij bedanken Auto Westerveld voor de schitterende pakken en wensen JO11-7 heel veel succes en plezier er mee!
Lees meer...

Pizzeria Pibia sponsort sporttassen vrouwen 2

Pizzeria Pibia uit de Grutstraat in Doetinchem heeft onze vrouwen 2 voorzien van nieuwe sporttassen. Wij danken Roberto van Pibia voor de sporttassen en wensen de dames er heel veel succes en plezier mee!
Lees meer...

SCIEB Vastgoed BV sponsor warmloopshirts DZC'68 3

SCIEB Vastgoed BV heeft ons derde elftal voorzien van warmloopshirts. Wij danken Hans Siebes voor zijn bijdrage en wensen het derde elftal veel succes en plezier met met de shirts!
Lees meer...

T-Time Men's Wear kleedt bestuur en managers DZC'68

Het bestuur en de managers van DZC'68 lopen er weer strak bij! T-Time Men's Wear gevestigd in de Boliestraat in Doetinchem heeft ze namelijk volledig in het nieuw gestoken. Wij zijn zeer verheugd met deze vernieuwde samenwerking!
Lees meer...

Mabeon Schoon Achterhoek toegetreden tot Business club DZC'68

Mabeon Schoon Achterhoek is toegetreden tot de Business club van DZC'68. Mabeon, dat ook de schoonmaak van de accommodatie verzorgt op zaterdagavond, was afgelopen zaterdag tevens balsponsor bij de wedstrijd DZC'68 tegen DETO. Wij heten Mabeon Schoon Achterhoek van harte welkom!
Lees meer...

CP Grafimedia Groep verlengt sponsorcontract met DZC'68

De CP Grafimedia Groep gaat verder als sponsor van DZC'68. CP Grafimedia zal nog drie jaar aan onze vereniging verbonden zijn. Rene Collignon heeft met deze overeenkomst ook voor drie jaar zijn contract met Support68 verlengd. "Keep up the good work Rene!" ;-)
Lees meer...

Wassink Installatie verlengt sponsorcontract met DZC'68

Wassink Installatie verlengt het sponsorcontract met DZC'68. Het installatie bedrijf met vestigingen in Doetinchem en Winterswijk zal zichtbaar zijn door middel van reclameborden aan beide kunstgrasvelden. Wij zijn zeer verheugd met deze hernieuwde samenwerking.
Lees meer...

De Herwers Groep verlengd sponsorcontract bij DZC'68

De Herwers Groep heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. Het reclamebord van Herwers zal daarom ook de aankomende drie jaar weer aan ons hoofdveld te zien zijn. Wij zij verheugd met het feit dat Herwers zich langer aan onze club verbonden heeft.
Lees meer...

Boerstal Bouw Didam verlengt sponsorcontract DZC'68

Boerstal Bouw uit Didam heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd en blijft daardoor de aankomende drie jaar zichtbaar op de boarding aan ons hoofdveld. Wij zijn zeer verheugd met deze hernieuwde samenwerking!
Lees meer...

Ziggo Sport nieuwe bordsponsor hoofdveld DZC'68

Ziggo Sport heeft zicht voor de aankomende drie seizoenen als bordsponsor verbonden aan DZC'68. Of de sportzender straks ook de wedstrijden van DZC'68 gaat uitzenden is nog even de vraag! ;-)  Wij heten Ziggo Sport in ieder geval van harte welkom bij DZC'68!
Lees meer...

Holland Sport Systems BV plaatst tribunestoelen DZC'68

Holland Sports Systems BV uit Veenendaal gaat de stoeltjes plaatsen op onze nieuwe tribune. Na een uitgebreide test door een gemeleerd panel van DZC-ers, waarbij onder andere is gekeken naar uiterlijk, zitcomfort en natuurlijk de prijs, is de keuze unaniem gevallen op de tribunestoelen van Holland Sport Systems.
Lees meer...

Restaurant Entree 1863 bordsponsor bij DZC'68

Restaurant Entree 1863 zal aan ons nieuwe hoofdveld ook weer met een dubbel reclamebord zichtbaar zijn. Wij zijn zeer verheugd en dankbaar met de support van team Entree 1863!
Lees meer...

Drukwerkconcurrent verlengd sponsor contract

Drukwerkconcurrent heeft het sponsorcontract met DZC'68 met drie jaar verlengd. De JO19-1 en JO19-2 speelde het afgelopen seizoen al in de nieuwe kleding. Afgelopen week is echter het sponsorcontract officieel bezegeld. Wij zijn zeer trots dat Drukwerkconcurrent langer verbonden blijft aan onze club!
Lees meer...

Heilbron Assurantiën van Bronzen naar Zilveren Balsponsor

Heilbron Assurantiën heeft het Bronzen Balsponsorpakket geüpgraded naar een Zilveren Balsponsorpakket. Hiermee werd tevens het contract voor het reclamebord van Heilbron Mulders Quint Makelaardij, een onderdeel van Heilbron, verlengd. Wij zijn heel blij met het vertrouwen van Heilbron in onze club!
Lees meer...

JO13-1 heeft primeur met nieuwe reserveshirt DZC'68

Support68 heeft samen met kledingleverancier All Sportswear een reserveshirt ontworpen voor DZC'68. Vanaf aankomend seizoen zullen er een aantal tassen met deze reserveshirts beschikbaar zijn indien de tegenstander speelt in een shirt die qua kleur lijkt op die van DZC'68.
Lees meer...

Eurokit Afdichting BV met 2 reclameborden aan hoofdveld DZC'68

Eurokit Afdichting BV is een sponsorovereenkomst aangegaan met DZC'68. Eurokit Afdichting BV zal de aankomende drie jaar met twee reclameborden aan ons hoofdveld te zien zijn. Wij heten Eurokit Afdichting BV van harte welkom bij onze mooie club.
Lees meer...

Hendriksen Bouw nieuwe bordsponsor DZC'68

Hendriksen Bouw in Doetinchem is bordsponsor geworden bij DZC'68. Het allround bouwbedrijf uit Doetinchem heeft zich voor drie jaar aan onze vereniging verbonden. Wij heten Hendriksen Bouw van harte welkom!
Lees meer...

Sponsor een tribunestoel!

DZC'68 heeft de sleutel gekregen van de nieuwe accommodatie en de aanleg van het nieuwe hoofdveld is inmiddels ook in volle gang. Dit wil echter niet zeggen dat we nu achterover kunnen gaan leunen! Er is nog voldoende te doen.

Eén daarvan is onze tribune! Daarom wordt iedereen in de gelegenheid gesteld de club te steunen door één of meerdere stoelen te sponsoren.


Lees meer...

Marktlink Fusies & Overnames blijft bordsponsor bij DZC'68

Ondanks de coronacrisis heeft Marktlink Fusies & Overnames het sponsorcontract met 3 jaar verlengd. Wij zijn zeer verheugd en trots dat Marktlink Fusies & Overnames ons ook in deze tijd blijft steunen! 
Lees meer...

Sponsoravond Support68, Blind Vertrouwen

Donderdagavond 30 maart hield Support68 van DZC’68 haar jaarlijkse Sponsoravond. Thema dit jaar was Blind Vertrouwen. Het programma was om die reden ook niet bekend. Ondanks dat hadden zo’n 125 sponsoren met blind vertrouwen KROON Brasserie aan het Simonsplein weten te vinden in afwachting van hopelijk opnieuw een bijzondere Sponsoravond.
Lees meer...

DE WIT.SCHILDER verlengt sponsorcontract met DZC'68

DE WIT.SCHILDER heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. Ook de aankomende drie jaar zal het reclamebord aan ons hoofdveld te zien zijn. Wij zijn blij met vertrouwen in onze mooie club!
Lees meer...

BeachClub & Kabelwaterskibaan Stroombroek verlengt sponsorcontract

BeachClub & Kabelwaterskibaan Stroombroek heeft het sponsorcontract met DZC'68 weer met drie jaar verlengd. Wij zijn zeer content met het voortzetten van deze samenwerking.
Lees meer...

Sligro Doetinchem Official Partner DZC'68

Sligro Doetinchem is als food leverancier Official Partner geworden van DZC'68. Daarnaast is Sligro ook lid geworden van Businessclub Support68. Wij heten Sligro Doetinchem van harte welkom bij onze club en hopen op een vruchtbare samenwerking!
Lees meer...

Metin's Place nieuwe bordsponsor DZC'68

Metin's Place in Doetinchem is bordsponsor geworden bij DZC'68. De broodjeszaak aan de Korte Kapoenistraat 7 in Doetinchem heeft zich voor drie jaar aan onze vereniging verbonden. Wij heten Metin's Place van harte welkom!
Lees meer...

Bouwmensen Gelderland Oost bordsponsor DZC'68

Bouwmensen Gelderland Oost is bordsponsor geworden bij DZC'68. Het bouwopleidingsbedrijf uit de regio is een driejarige sponsorovereenkomst aangegegaan met onze vereniging. Wij heten Bouwmensen Gelderland Oost van harte welkom bij DZC'68!
Lees meer...

a&m impact internetdiensten bordsponsor DZC'68

a&m impact internetdiensten heeft een nieuwe  sponsorovereenkomst afgesloten met DZC'68. Naast mouwsponsor van ons vijfde elftal hangt het oranje reclamebord met a&m impact de aankomende drie jaar ook aan ons hoofdveld! 
Lees meer...

WIDO Kranenverhuur BV verlengt sponsorcontract met DZC'68

WIDO Kranenverhuur BV heeft zijn sponsorovereenkomst met DZC'68 met drie jaar verlengd.. Het reclamebord van WIDO Kranenverhuur BV zal ook de aankomende drie jaar weer aan ons hoofdveld te zien zijn. Wij danken WIDO Kranenverhuur BV voor het vertrouwen.
Lees meer...

Jamin Doetinchem trakteert in 2017 weer met ledenpas!

Jamin Doetinchem heeft besloten om de leden van DZC'68 in het jaar 2017 ook weer te trakteren op een heerlijke korting! Op vertoon van de ledenpas ontvangt u daarom wederom het hele jaar door maarliefst 20% korting op het gehele assortiment. Dat is lekker
Lees meer...

Intersport Doetinchem weer deelnemer ledenpas

Intersport Doetinchem heeft haar contract met DZC'68 verlengd en is de aankomende drie jaar weer deelnemer van de ledenpas. Op vertoon van de ledenpas (worden binnenkort verspreid onder de leden) ontvangt u 10% korting op alle voetbalgerelateerde artikelen.
Lees meer...

Ook in 2017 weer voordeel bij Bulten Tweewielers!

Bulten Tweewielers is ook in 2017 weer ledenpas deelnemer! Op vertoon van uw ledenpas krijgt u maarliefst 15% korting op alle onderdelen en accessoires! Tevens blijft het reclamebord van Bulten Tweewielers ook nog een jaar in onze fietsenstalling hangen.
Lees meer...

Administratie & Belastingadvies de Veldhoen sponsor JO13-9M

Administratie & Belastingadvies de Veldoen BV staat bij de dames van onze JO13-9M niet alleen op de shirts maar ook op prachtige sweaters! Wij danken Frans Tijssen voor deze sponsoring en wensen de dames heel veel succes en plezier met hun nieuwe kleding!
Lees meer...

Carlo Stevering fotografie verlengd sponsorcontract

Carlo Stevering fotografie heeft zijn sponsorcontract met drie jaar verlengd en blijft daarmee huisfotograaf van Support68. Tevens verzorgt Carlo Stevering elk jaar de elftalfoto van ons eerste elftal. Wij zijn dan ook ook zeer verheugd dat Carlo Stevering aan DZC'68 verbonden blijft!
Lees meer...

HJZ Zandvoort Draadindustrie BV verlengd sponsorcontract

Na wederom spijkerharde onderhandelingen heeft HJZ Zandvoort Draadinsdustrie BV het sponsorcontract met drie jaar verlengd. Wij danken HJZ Zandvoort Draadindustrie BV voor het vertrouwen in onze club!
Lees meer...

Concepts 4you sponsort MO17-2 nieuwe trainingspakken

Rene Bos van Concepts 4you is sponsor geworden van MO17-2. De meiden en technische staf lopen er nu prachtig bij in hun nieuwe trainingspakken van Errea. Wij danken Rene en wensen MO17-2 heel veel succes en plezier met hun nieuwe pakken.
Lees meer...

Rutgers Milieu BV teamsponsor twee teams!

Rutgers Milieu BV uit Doetinchem is teamsponsor geworden van maarliefst twee teams! De MO17-2 en de JO15-4 lopen er de aankomende drie seizoenen strak bij met Rutgers Milieu op de borst. Wij danken Rienko voor zijn sponsoring en wensen MO17-2 en JO15-4 heel veel succes en plezier met hun nieuwe tenues.
Lees meer...

Cohen Machineverhuur teamsponsor JO15-1

Arthur Cohen van Cohen Machineverhuur heeft afgelopen zaterdag het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. Cohen Machineverhuur staat hierdoor ook de aankomende drie jaar op de shirts, trainingspakken en tassen van onze JO15-1. Wij danken Arthur voor zijn sponsoring en wensen JO15-1 heel veel succes en plezier met hun nieuwe kleding.  
Lees meer...

TOP! Broodje TipTop verlengd sponsorcontract

Broodje Tip Top heeft het contract als bordsponsor met drie jaar verlengd! Bij de broodjeszaak, naast  het onbemande tankstation aan de Braamtseweg 10 in Doetinchem, kunt u rustig genieten van heerlijke verse broodjes! Wij danken de heer Lukassen voor het vertrouwen in onze club!

Derksen Projectservice sponsort DZC'68 JO11-1 nieuwe sporttassen

Derksen Projectservice heeft DZC'68 JO11-1 voorzien van prachtige nieuwe sporttassen van Errea. Met de trainingspakken die Derksen Projectservice vorig jaar beschikbaar heeft gesteld lopen de mannen er strak bij! 
Lees meer...

tB Investments teamsponsor JO13-5G

tB Investments heeft onze JO13-5G voorzien van prachtige nieuwe trainingspakken! Wij willen tB Investments daarvoor hartelijk danken en wensen de JO13-5g heel veel succes en plezier met hun nieuwe trainingspakken.
Lees meer...

Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau bordsponsor DZC'68

Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau is een sponsorovereenkomst aangegaan met DZC'68. Het nieuwe reclamebord van Jan de Boer heeft een mooi prominent plekje gekregen aan ons hoofdveld.
Lees meer...

In Person Doetinchem bordsponsor DZC'68

Uitzendbureau In Person aan de Terborgseweg in Doetinchem is een driejarige sponsorovereenkomst aangegaan met DZC'68. Wij heten In Person van harte welkom bij onze mooie vereniging! 

Lees meer...

Gio's Doetinchem sponsort sporttassen JO11-10

Gio's gelateria & caffé aan de nieuwstad 13 in Doetinchem heeft de mannen van DZC'68 JO11-10 voorzien van nieuwe sporttassen. Naast de mooie sporttassen konden de mannen ook nog genieten van een overheerlijk ijsje! Wij danken Gio's en wensen JO11-10 heel veel plezier en succes met de nieuwe tassen!

Pluk komt met spelersbus en sponsort trainingspakken DZC’68 JO11-2

Vol trots stapten de jongens van voetbalclub DZC’68 uit de retro camper, die ze spontaan hun spelersbus noemden. Remko ten Brinke, eigenaar van het pas opgerichte bedrijf Pluk, had kort daarvoor alle spelers van de O11-2 voorzien van een nieuw trainingspak, uitgeleverd door All Sportswear.
Lees meer...

KORT Hout- en bouwmaterialenhandel sponsor JO15-6

KORT Hout- en bouwmaterialenhandel heeft DZC'68 JO15-6 voorzien van nieuwe presentatiepakken. Wij danken KORT Hout- en bouwmaterialen voor hun bijdrage en wensen JO15-6 heel veel succes en plezier met hun nieuwe pakken.
Lees meer...

IJsselkade Bronzen Balsponsor DZC'68

De aan het Doetinchemse strand gelegen IJsselkade heeft een sponsorcontract ondertekend met DZC'68. De door DZC-ers gerunde IJsselkade heeft zich daarmee als Bronzen Balsponsor aan onze vereniging verbonden. Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking!    
Lees meer...

REBO ERA Makelaars nieuwe hoofdsponsor DZC'68

Verheugd en trots zijn wij om jullie mee te delen dat wij een nieuwe hoofdsponsor hebben! Met ingang van 1 juli 2016 verbindt vastgoedspecialist REBO Groep zich voor vier jaar met haar woning makelaardij REBO ERA Makelaars aan onze vereniging. Met de sponsoring wil REBO Groep haar maatschappelijke betrokkenheid met de regio tonen en haar zichtbaarheid in Doetinchem en omstreken vergroten.
Lees meer...

Buwegs Installatie BV met nieuw bord op 2e ring!

Buwegs Installatie BV is naast shirtsponsor van de F1 nu ook bordsponsor geworden bij DZC'68. Het bord van Buwegs Installatie BV heeft een mooi plekje gekregen op onze 2e ring!
Lees meer...

Met Liefde nieuwe bordsponsor DZC'68

Met Liefde by Robbert heeft een driejarig sponsorcontract afgesloten met DZC’68. We zijn verheugd weer zo’n mooi Doetinchems bedrijf bij onze vereniging te mogen verwelkomen.
Lees meer...

All Sportswear nieuwe kledingleverancier DZC’68

DZC’68 heeft vanaf volgend seizoen een nieuwe kledingleverancier. All Sportswear, gevestigd in de topsporthal op Sportpark Zuid, zal de aankomende zes jaar DZC’68 aankleden in het Italiaanse merk Errea.
Lees meer...

Jan Klaassen en Katrijn lid van DZC'68 familie!

Jan Klaassen en Katrijn zijn lid geworden van de DZC'68 familie. Het Land van Jan Klaassen is niet alleen naamgever van 'Het Land van Jan Klaassen voetbalfeest' maar ook zijn zij de aankomende drie seizoenen Bronzen Balsponsor. Wij heten Jan Klaassen en Katrijn van harte welkom bij DZC'68.
Lees meer...

EXIT Toys Buitenspeelgoed Zilveren Balsponsor DZC’68

Wij zijn als vereniging erg blij dat EXIT Toys Buitenspeelgoed  haar contract met DZC’68  een upgrade heeft gegeven naar Zilveren  Balsponsor. Hiermee worden zij ook automatisch lid van onze Business Club Support68. Wij bedanken EXIT Toys voor het gestelde vertrouwen en hopen op een vruchtbare verdere samenwerking. 
Lees meer...

Lankhof Beveiliging & Telecom Zilveren Balsponsor DZC’68

Lankhof Beveiliging & Telecom heeft een sponsorcontract afgesloten met DZC'68 en heeft zich daarmee als Zilveren Balsponsor aan onze vereniging verbonden. Lankhof bewaakt tevens onze accommodatie door middel van hun camerasysteem. Wij zijn dan ook zeer verheugd met deze samenwerking!
Lees meer...

Wensink Mercedes-Benz sponsor bij DZC’68

Wensink Mercedes-Benz Doetinchem is ook lid geworden van de DZC-familie. Hans Aberson (Wensink) en Cock Oudijk (DZC'68) ondertekenden een sponsorcontract voor drie jaar. Naast het prachtige reclamebord is Wensink Mercedes-Benz Doetinchem ook toegetreden tot de businessclub.
Lees meer...

Meek's Meubelen Zilveren Balsponsor DZC'68

Robert Meek (Meek's Meubelen Ruulo en Vorden) en DZC'68 hebben een driejarig sponsorcontract ondertekend. Meek's Meubelen heeft zich daarmee voor drie jaar als Zilveren Balsponsor aan onze vereniging verbonden. Wij heten Meek's Meubelen van harte welkom bij onze mooie club!
Lees meer...

Eetcafé Jansen Zilveren Balsponsor DZC'68

Eetcafé Jansen heeft vrijdagmiddag, tijdens een zeer gezellige vrijmibo, een sponsorcontract ondertekend met DZC'68. Eetcafé Jansen heeft zich daarmee als Zilveren Balsponsor aan onze vereniging verbonden. Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking!
Lees meer...

Verkeersschool Anneveldt verlengt contract!

Verkeersschool Anneveldt heeft het contract als zijnde bordsponsor met drie jaar verlengd. Piet Anneveldt is daarmee één van de sponsoren die het langst als sponsor aan onze vereniging verbonden is. Een leven lang DZC'68 is hier dan ook op zijn plaats! 
Lees meer...

Businessclub DZC’68 auf Schalke!

Donderdag 25 februari 2016 was het dan zover. Het jaarlijkse uitje van de businessclubleden van DZC’68. Omstreeks 15:30 uur werden de gasten verwacht in de kantine van DZC’68. Daar stond een bakkie koffie klaar en een, door Nick Rijnshoeven zelf gedraaide, Duitse gehaktbal.
Lees meer...

M&J Design teamsponsor E2

M&J Design uit Zelhem is shirtsponsor geworden van DZC'68 E2! Tevens is het contract voor het reclamebord aan het hoofdveld verlengd. Wij zijn Manfred Janssen van M&J Design erg dankbaar en wensen de mannen van de E2 heel veel plezier en succes met hun nieuwe tenue!
Lees meer...

Nieuwe ledenpas DZC'68 in postvakken

Afgelopen weekend zijn door Support68 de postvakken van alle teams van DZC’68 gevuld met de nieuwe ledenpassen. Ons verzoek aan alle trainers en/of leiders deze zo spoedig mogelijk uit te delen zodat iedereen zo snel mogelijk kan profiteren van de speciaal voor DZC’68 leden mogelijk gemaakte kortingen en acties!
Lees meer...

MVO Solutions BV sponsor trainingspakken DZC'68 D6

MVO Solutions BV uit Didam heeft de D6 van DZC'68 voorzien van schitterende trainingspakken. De pakken van de mannen zijn zelfs voorzien van hun eigen naam! Wij danken MVO Solutions BV voor hun bijdrage en wensen de D6 heel veel succes en plezier met hun nieuwe trainingspakken.
Lees meer...

Bulten Tweewielers 3 jaar langer op ledenpas DZC'68!

Bulten Tweewielers, al jarenlang sponsor bij onze club, heeft besloten het sponsorcontract aangaande de ledenpas met drie jaar te verlengen! Ga dus met uw ledenpas naar Bulten Tweewielers en krijg maar liefst 15% korting op alle onderdelen en accessoires!
Lees meer...

Intersport Twinsport Doetinchem op ledenpas!

Intersport Twinsport Doetinchem verlengt het contract met DZC’68 waardoor u ook aankomend jaar, op vertoon van uw ledenpas, weer 10% korting krijgt op alle voetbalgerelateerde producten.
Lees meer...

Ook Autobedrijf Ebus weer deelnemer ledenpas DZC'68

Ook bij Autobedrijf Ebus kunt u aankomend jaar weer profiteren met uw ledenpas! Heeft uw auto onderhoud nodig of moet deze gerepareerd worden? Ga dan naar Autobedrijf Ebus in Etten en ontvang maarliefst 10% korting op uw factuur.
Lees meer...

Alle remmen los bij REM & GO Autorijschool!

Hij ligt weer in de postvakken de ‘DZC’68 ledenpas’! Ook de aankomende 3 jaar kun je weer profiteren bij REM & GO de autorijschool uit Doetinchem. Als lid van DZC’68 ontvang je maar liefst 5% korting op de toch al voordelige lespakketten van Rem & GO.
Lees meer...

Ook aankomend jaar trakteert Jamin leden DZC'68

Jamin Doetinchem heeft besloten om de leden van DZC'68 in het jaar 2016 ook weer te trakteren op een heerlijke korting! Op vertoon van de ledenpas ontvangt u daarom wederom het hele jaar door maarliefst 20% korting op het gehele assortiment. Dat is lekker!
Lees meer...

De Groenmakers op shirt vrouwen 2

De Groenmakers heeft zich voor de aankomende drie seizoen verbonden aan vrouwen 2. Dit is ook een bewuste keuze geweest van Jan van Ulst van de Groenmakers. Deze dames moeten er hard voor knokken om uiteindelijk ook in het 1e team terecht te komen. Dat past helemaal bij de bedrijfsfilosofie van de Groenmakers. Wij danken De Groenmakers en wensen Vrouwen 2  heel veel succes!
Lees meer...

Ledenpas kerst-actie bij EXIT Toys buitenspeelgoed

EXIT Toys buitenspeelgoed komt in de maand december met een speciale ledenpas kerst-actie. Ga naar www.exittoys.nl, gebruik de actiecode DZCledenpas15, en krijg maarliefst 20% korting op al het buitenspeelgoed. Uw aankoop wordt vervolgens nog gratis bij u thuisbezorgt ook!
Lees meer...

Curan Medical BV shirtsponsor D5

Curan Medical BV heeft onze mannen van de D5 voorzien van schitterende nieuwe tenues. Met dit extra stukje uitstraling zullen de mannen na de winterstop, hun verdienstelijke eerste helft van de competitie, zeker een goed gevolg geven! Wij danken Curan Medical BV voor hun bijdrage en wensen de D5 heel veel succes en plezier met hun nieuwe tenues.
Lees meer...

HPU internet services teamsponsor DZC’68 D1

Naast de F2 en E1 is HPU internet services nu ook teamsponsor geworden van onze D1. In de nieuwe tenues en trainingspakken zien de mannen er top uit! Net als onze website natuurlijk die namelijk ook is ontwikkeld en gebouwd door HPU internet services. Mede namens de D1 willen wij Jeroen Nienhuis en HPU ontzettend bedanken.
Lees meer...

Kab accountants & belastingadviseurs Gouden Balsponsor DZC’68

Er werd afgelopen vrijdag flink getoost want ook Arnoud Thuss van Kab accountants & belastingadviseurs zette zijn handtekening onder een sponsorcontract met DZC’68. Kab is daarmee de eerste Gouden Balsponsor van DZC’68. Tevens staat Kab de aankomende drie seizoenen op de shirts van onze C2. 
Lees meer...

REBO Groep BV Zilveren Balsponsor DZC’68

Afgelopen vrijdag hebben Ninke Sloot en Pascal Elshof van de REBO Groep BV, tijdens een gezellige vrijmibo bij Café Jansen, hun handtekening gezet onder een sponsorcontract met DZC’68. Naast shirtsponsor van het zesde elftal verbinden zij zich nu ook als Zilveren Balsponsor aan onze vereniging. Wij zijn natuurlijk enorm trots en verheugd met deze uitbreiding van onze samenwerking.
Lees meer...

Heilbron Assurantiën Bronzen Balsponsor DZC'68

Heilbron Assurantiën heeft vrijdagmiddag, tijdens een zeer gezellige vrijmibo, een sponsorcontract ondertekend met DZC'68. Heilbron heeft zich daarmee als Bronzen Balsponsor aan onze vereniging verbonden. Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking!  
Lees meer...

T-Time Men's Wear en EXIT Toys steken E2 in trainingskleding

T-Time Men's Wear en EXIT Toys buitenspeelgoed hebben de mannen van de E2 voorzien van schitterende trainingskleding. Zo aan de foto te zien hebben de mannen er al veel plezier van!
Lees meer...

Beautysalon Elody en Pedicure Karin op trainingspakken Vrouwen 2

Beautysalon Elody en Pedicure Karin hebben ons tweede vrouwenteam voorzien van prachtige trainingspakken. Wij zijn deze twee vrolijke dames hiervoor erg dankbaar en wensen het team erg veel succes met de pakken!
Lees meer...

Gademann Vervoer BV ook dit seizoen weer official partner

Gademann Vervoer BV uit Didam verzorgt ook aankomend seizoen weer het vervoer voor ons eerste elftal. Tevens wordt het sponsorcontract als official partner van DZC’68 met een jaar verlengd. Wij zijn zeer verheugd met deze vernieuwde samenwerking.
Lees meer...

Cockerits Dak en Wand BV verlengt sponsorcontract

Wij zijn erg verheugd mede te delen dat Cockerits Dak en Wand BV zijn sponsorcontract met drie jaar heeft verlengd! Cockerits Dak en Wand BV is al jaren verbonden aan onze vereniging en wij hopen dat nog vele jaren zullen volgen.
Lees meer...

Janssen Rieten Daken bordsponsor DZC’68

Janssen Rieten Daken, gespecialiseerd in het dekken van daken, hooibergen & tuinhuisjes heeft een driejarig sponsorcontract afgesloten bij DZC’68. Wij heten Richard Janssen en zijn bedrijf van harte welkom bij onze club!
Lees meer...

IDMK trainingen nieuwe Bordsponsor DZC’68

IDMK trainingen, specialist op het vakgebied van Communicatie, CRM, E-commerce, Online Marketing en Social media, heeft een driejarig sponsorcontract afgesloten met DZC’68. We zijn verheugd weer zo’n mooi bedrijf bij onze vereniging te mogen verwelkomen.
Lees meer...

Benschop Glas verlengt sponsorcontract

Benschop Glas uit Doetinchem heeft zijn sponsorcontract met drie jaar verlengd. Tevens heeft Benschop Glas het oudste bord dat aan het hoofdveld hing vervangen door een nieuwe. 
Lees meer...

Team Support68 wint derde helft wel van BC team De Graafschap

Als afsluiting van het Pincvision next generation tournament stond de wedstrijd tussen de sponsoren van De Graafschap en DZC’68 op het programma. Na het grootse afscheid van scheidsrechter François Claus konden beide afgetrainde teams aan de wedstrijd beginnen.
Lees meer...

DZC’68 en Stichting Fight cancer tekenen voor samenwerking

DZC’68 gaat een langdurige samenwerking aan met Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding onder het motto ‘Love life. Fight cancer’. De intentieverklaring tussen de voetbalclub en het jonge zusje van KWF werd afgelopen donderdag 18 juni met trots getekend in Het Land van Jan Klaassen.
Lees meer...

Hotel Campanile Zevenaar teamsponsor DZC'68 B2

Afgelopen zaterdag hebben Hotel Campanile Zevenaar (Eric en Claudia Wortelboer) en DZC'68 een sponsorcontract ondertekend. De naam Hotel Campanile Zevenaar staat de aankomende drie jaar op de shirts en trainingspakken van onze B2. Onder het genot van een kop koffie en een heerlijke taart van Horecaatje werd de levenslange samenwerking bezegeld.
Lees meer...

Janssen Payroll Services teamsponsor van meiden C junioren

Afgelopen zaterdag hebben Mark Limbeek van Janssen Payroll Services en voorzitter Jan Minkhorst hun handtekening gezet onder een driejarig sponsorcontract. Het Doetinchemse bedrijf siert hiermee voor drie jaar het prachtige damestenue.
Lees meer...

Zportz bronzen balsponsor DZC’68

Vrijdagmorgen hebben Zportz en DZC’68 een driejarig sponsorovereenkomst getekend. Het bedrijf Zportz, van eigenaar Han Piels, heeft zich voor drie jaar als bronzen balsponsor aan onze vereniging verbonden.
Lees meer...

Bouwbedrijf Heebing BV nieuwe bordsponsor DZC’68

Bouwbedrijf Heebing BV is een driejarige sponsorovereenkomst aan gegaan met DZC’68. Wij zijn verheugd weer een echt Achterhoeks bedrijf bij onze vereniging te mogen verwelkomen!
Lees meer...

Elkerbout Graveertechniek op shirt DZC’68 14

Afgelopen zaterdag heeft Elkerbout Graveertechniek zicht niet alleen verbonden aan DZC’68 maar ook nog eens aan de gladiatoren van ons veertiende. Onder het genot van een kop koffie en een heerlijk stuk taart van Gaabs werd het contract ondertekend en kreeg Gert Elkerbout het prachtige shirt overhandigd. 
Lees meer...

Doseer.nl bronzen balsponsor DZC’68

Vrijdagmiddag hebben Hendrik Jan Maatman van Doseer.nl reinigingsmiddelen en DZC’68 een driejarig sponsorcontract ondertekend. Doseer.nl, de huisleverancier van onze reinigingsmiddelen, heeft zich daarmee voor drie jaar als bronzen balsponsor aan onze vereniging verbonden.
Lees meer...

Word vriend van de jeugd van DZC’68

Support68 heeft besloten het concept ‘vrienden van de jeugd van DZC’68’ weer in het leven te roepen. Al jaren hing het bord nog wel in onze kantine, maar de actie die er op stond was inmiddels redelijk gedateerd. 
Lees meer...

Ledsdeal zilveren balsponsor DZC’68

Het hield niet op afgelopen week. Afgelopen zaterdag  heeft namelijk ook Ledsdeal een sponsorcontract getekend bij DZC’68. Ledsdeal,  het bedrijf voor de verhuur van LED statafels en ballondecoraties,   heeft zich als zilveren balsponsor aan onze vereniging verbonden.
Lees meer...

Lammerts Self-Storage zilveren balsponsor DZC’68

Afgelopen zaterdag hebben Henry Lammerts (Lammerts Self-Storage) en Egenius Lodewijks (Bestuur DZC’68) een driejarige sponsorovereenkomst getekend. Lammerts Self-Storage, al jaren als sponsor aan onze vereniging verbonden, is daarmee voor drie jaar zilveren balsponsor geworden. Wij zijn als DZC’68 verheugd en trots om deze samenwerking te verlengen.
Lees meer...

ASG Autoschade Gelderland official partner DZC'68

Afgelopen zaterdag heeft ASG Autoschade Gelderland een driejarig sponsorcontract getekend en is daarmee official partner van DZC'68. Daarnaast ondersteunt ASG DZC’68 ook nog eens met een clubbonus! 
Lees meer...

Contracten deelnemers ledenpas bezegeld!

Afgelopen zaterdag hebben de deelnemers van de ledenpas, onder het genot van een kop koffie en een heerlijke taart van Horecaatje (Henny Rijnshoeven), de contracten ondertekent in de kantine van DZC’68.
Lees meer...

Rutgers Milieu BV verlengt sponsorcontract

Ook de aankomende drie jaar is het vernieuwde reclamebord van Rutgers Milieu BV te zien aan het hoofdveld van DZC’68. Het vertrouwde adres voor uw afvalmanagement heeft zijn contract met drie jaar verlengd.
Lees meer...

CP Grafimediagroep sponsor bij DZC'68

Het werk van de CP Grafimediagroep heeft u overal al kunnen zien op onze accomodatie maar de samenwerking is nu ook vastgelegd door middel van een een driejarig sponsorcontract.
Lees meer...

TB Events en Kaashoeve Ralph teamsponsor DZC'68 11

TB Events en Kaashoeve Ralph te Doetinchem zijn teamsponsor geworden van DZC'68 11 en hebben de mannen van Willem Knuman voorzien van schitterende nieuwe trainingspakken!
Lees meer...

Ook de allernieuwste Nike voetbalschoenen testen?

Op woensdagavond 25 februari komt, op voordracht van sponsor Claus Sport, Nike naar Sportpark Zuid om de leden van DZC'68 de  kans te geven om de allernieuwste voetbalschoenen te laten testen. 


Lees meer...

Inventum huishoudelijke apparaten nieuwe bordsponsor DZC’68

Inventum,  de specialist op het gebied van huishoudelijke apparaten, heeft een driejarig sponsorcontract afgesloten met DZC’68. We zijn verheugd weer zo’n mooi bedrijf bij onze vereniging te verwelkomen.
Lees meer...

Hij is er…de nieuwe ‘DZC’68 ledenpas’

Afgelopen zaterdag zijn door Support68 de postvakken van alle teams van DZC’68 gevuld met de nieuwe ledenpassen. Ons verzoek aan alle trainers en/of leiders deze zo spoedig mogelijk uit te delen zodat iedereen zo snel mogelijk kan profiteren van de speciaal voor DZC’68 leden mogelijk gemaakte kortingen en acties!
Lees meer...

Snoepje voor leden DZC’68...Dat is lekker!

Ook Jamin Doetinchem heeft besloten deelnemer te worden van de DZC’68 ledenpas. Op vertoon van de ledenpas ontvangt u daarom het hele jaar door maarliefst 20% korting op het gehele assortiment. Dat is lekker!
Lees meer...

Speciale DZC’68 aanbiedingen bij Grandcafé HendriXen

Bij Grandcafé HendriXen kunt u binnenkort, op vertoon van uw ledenpas, genieten van speciale DZC’68 aanbiedingen. Deze aanbiedingen zullen maandelijks door middel van de DZC’68 ledenpas mail aangekondigd worden.
Lees meer...

EXIT Toys buitenspeelgoed deelnemer DZC’68 ledenpas

Ook bij EXIT Toys buitenspeelgoed ga je van je ledenpas profiteren! Ga naar de website EXITtoys.nl, zoek iets moois uit, vul de actiecode DZCledenpas15 in en ontvang 10% op al het buitenspeelgoed!
Lees meer...

Ook Intersport Doetinchem weer deelnemer ledenpas

Intersport Doetinchem verlengt het contract met DZC’68 waardoor u aankomend jaar, op vertoon van uw ledenpas,  wederom 10% korting krijgt op al uw aankopen.
Lees meer...

Korting op onderhoud en reparatie bij Autobedrijf Ebus

Wederom kunt u als lid van DZC’68 profiteren met uw ledenpas bij een mooi achterhoeks bedrijf! Heeft uw auto onderhoud nodig of moet deze gerepareerd worden? Ga dan naar Autobedrijf Ebus in Etten en ontvang maarliefst 10% korting op uw factuur.
Lees meer...

Kapsalon Hardy geknipt voor DZC’68

Ook bij Kapsalon Hardy profiteert u vanaf 1 januari als lid van DZC’68. Niet alleen werd het contract voor het reclamebord verlengd. Op vertoon van uw Ledenpas ontvangt u bij Kapsalon Hardy ook nog eens 10 % korting op elke behandeling en/of product!
Lees meer...

Buwegs Installatie BV en EXIT Toys kleden DZC’68 F1

Maandagavond werd op Sportpark Zuid onder het genot van een heerlijk stukje taart (Gaabs) en een glaasje ranja de samenwerking beklonken tussen Buwegs Installatie BV, EXIT Toys en DZC’68. Onze jongens zijn niet alleen voorzien van wedstrijdkleding maar ook nog eens van een schitterend trainingstenue.
Lees meer...

Sigtenhorst Installatietechniek verlengt sponsorcontract!

Sigtenhorst Installatietechniek heeft zijn huidige contract als bordsponsor bij DZC'68  verlengd. De naam Sigtenhorst Installatietechniek zal daarmee nog eens drie jaar aan ons hoofdveld te zien zijn! 
Lees meer...

IBG Incasso & Creditmanagement bordsponsor DZC’68

Geurt Hilmer (IBG Incasso & Creditmanagement) is vandaag een driejarige sponsorovereenkomst aan gegaan met DZC’68. Wij zijn verheugd weer een Doetinchems bedrijf bij onze vereniging te verwelkomen!
Lees meer...

REBO Groep BV, Grandcafé Luther en A&M impact gaan voor ‘ZES!’

Zesde elftal weet drie sponsoren aan zich te binden en speelt de aankomende drie jaar in een prachtig nieuw tenue! Afgelopen zaterdag werden tijdens het teamuitje bij Grandcafé Luther de contracten ondertekend.
Lees meer...

Gademann Vervoer BV official partner DZC’68

Gademann Vervoer BV uit Didam verzorgt het vervoer voor het eerste elftal in het seizoen 2014-2015 en wordt tevens official partner van DZC’68.
Lees meer...

Dozon BV & Pedicure Karin sponsoren trainingspakken D2

Afgelopen zaterdag hebben Karin Wissink (Pedicure Karin) en Anko van Erkelens (Dozon BV) hun handtekening gezet onder het sponsorcontract waardoor de mannen van DZC’68 D2 er aankomend seizoen professioneel bij lopen!

Lees meer...

The Natural Way of Cleaning BV hoofdsponsor DZC’68 Vrouwen 1

The Natural Way of Cleaning BV heeft een driejarige contract afgesloten met DZC’68 en is daarmee hoofdsponsor geworden van het eerste Vrouwenteam van DZC’68.
Lees meer...

Carlo Stevering fotografie sponsor DZC'68!

Carlo Stevering fotografie huisfotograaf Support68 en sponsor DZC'68.
Lees meer...

Eventbranche.nl bordsponsor bij DZC'68

Eventbranche.nl van non-scoringstriker Sjoerd Weikamp gaat samenwerking aan met DZC'68.
Lees meer...

Wassink Installatie nieuwe bordsponsor DZC’68

Wassink Installatie gaat drie jarige samenwerking aan met DZC’68.
Lees meer...

Derksen Projectservice nieuwe bordsponsor!

Robin Derksen van Derksen projectservice gaat drie jarige overeenkomst aan met DZC'68!
Lees meer...

Kebaphuis Doetinchem nieuwe bordsponsor DZC'68

Kebaphuis Doetinchem is een driejarige sponsorovereenkomst aangegaan met DZC'68.

Bij Kebaphuis Doetinchem aan de Dr. Hubertnoodstraat 81 kunt u terecht voor al uw pizza's, schotels en heerlijke broodjes. Geen zin om te halen? Bel dan de bezorglijn: 0314-344181
Lees meer...

DrukwerkConcurrent sponsor A1 junioren!

Met trots presenteren DZC’68 & Support68 de nieuwe teamsponsor van de A1 junioren: Drukwerkconcurrent!

Lees meer...

Pepsi teamsponsor B1 junioren!

Met trots presenteren DZC'68 & Support68 Pepsi als teamsponsor van de B1 junioren.

De komende drie seizoenen prijkt de naam van pepsi op de wedstrijd- en warmloopshirts van onze talenten!

Na het ondertekenen van het contract door Patrick Engbers, horeca accountmanager bij Vrumuna, en voorzitter Jan Minkhorst werd het nieuwe shirt aan de aanwezigen gepresenteerd.

Het is als vereniging natuurlijk fantastisch om een multinational als pepsi als teamsponsor te kunnen presenteren. Dat Pepsi bij DZC’68 uitkwam is natuurlijk niet zo gek! pepsi heeft al jaren lang een relatie met voetbal door onder andere samenwerkingsverbanden met voetbalsterren als Henry, Kaka en Messi. Ze zijn ook continu op zoek naar talenten die passen bij het merk. En waar vind je die in Nederland?....precies!!


Namens DZC’68 wensen wij Pepsi en onze B1 junioren heel veel succes!


Support68

Lees meer...

Theo Wenting is weer over de streep!

Ook Theo Wenting is weer over de streep en hoort 3 jaar bij de DZC68 familie #automobielbedrijf #tanken #wassen #reclamebord


Automobielbedrijf Ten Have Doetinchem nieuwe bordsponsor bij DZC’68

Op 17 juli zijn Automobielbedrijf Ten Have Doetinchem BV en DZC’68 een sponsorovereenkomst aangegaan.

Automobielbedrijf Ten Have is de Toyota-dealer uit de regio! Bent u geïnteresseerd in een Toyota? Loop dan eens binnen in de showroom bij Rob ten Have aan de Logistiekweg 32 te Doetinchem.

Lees meer...

PHC Mobile Office Specialist zilveren balsponsor DZC’68

21 juni jongsleden ondertekenden Rik van Londen (PHC Mobile Office Specialist) en voorzitter Jan Minkhorst het driejarige zilveren balsponsorcontract bij DZC’68.

Lees meer...