DZC '68NieuwsSponsoren hoofdnieuws

Sponsoren hoofdnieuws

Bondscoach verrast DZC‘68 met driejarig ING sponsorcontract

Dinsdagavond 23 juni werd DZC‘68 tijdens een online bijeenkomst met 60 andere voetbalclubs verrast door Sarina Wiegman. De bondscoach van de OranjeLeeuwinnen, en sinds 14 februari 2020 ambassadeur meiden- en vrouwenvoetbal, kondigde samen met Steven Sedee, manager sportsponsoring ING, aan dat DZC'68 een driejarig sponsorcontract krijgt van ING.
Lees meer...

Kubus Doetinchem nieuwe bordsponsor DZC'68

Met trots kunnen wij meedelen dat Kubus Doetinchem een driejarige samenwerking is aangegaan met DZC'68. Wat mooi om te zien dat ook in deze moeilijke tijd Achterhoekse bedrijven willen verbinden om elkaar sterker te maken. Welkom bij DZC'68 John Brands en team!
Lees meer...

OBBINK naamgever Voejebal bij DZC'68

OBBINK is naamgever geworden van onze allerkleinste sterren! De ster in electronica verbindt zich voor 3 jaar aan het Voejebal bij DZC'68. Wij zijn zeer verheugd en trots dat Gerben Obbink en zijn team, na het hoofdsponsorschap in 2013 met BoXXer, weer deel uitmaken van de DZC-familie!
Lees meer...

Winkelman Installateurs blijft DZC'68 trouw!

Winkelman Installateurs blijft DZC'68 ook in deze moeilijke tijd trouw en heeft het sponsorcontract, als zijnde bordsponsor, met drie jaar verlengd. Wij zijn zeer verheugd en trots met deze verdere samenwerking!
Lees meer...

Marktlink Fusies & Overnames blijft bordsponsor bij DZC'68

Ondanks de coronacrisis heeft Marktlink Fusies & Overnames het sponsorcontract met 3 jaar verlengd. Wij zijn zeer verheugd en trots dat Marktlink Fusies & Overnames ons ook in deze tijd blijft steunen! 
Lees meer...