DZC '68NieuwsOverige nieuwsWIDO Kraanverhuur BV bordsponsor DZC'68

WIDO Kraanverhuur BV bordsponsor DZC'68

WIDO Kraanverhuur BV is een sponsorovereenkomst aangegaan met DZC'68. Het reclamebord van WIDO Kraanverhuur BV zal de aankomende drie jaar aan ons hoofdveld te zien zijn. Wij heten WIDO Kraanverhuur BV van harte welkom bij onze mooie club.

WIDO Kraanverhuur BV

WIDO is in 1958 opgericht en de hoofdvestiging zit in Nijmegen. De dienstverlening van WIDO gaat ver. Korte lijnen en snelle besluitvorming kenmerken Wido, ook als het gaat om omvangrijke projecten. Maar ook als het gaat om complexe opdrachten zoals werken in kleine ruimtes met grote objecten, of het verplaatsen van zeer kostbare installaties, is WIDO uw betrouwbare partner. Zij werken met zeer modern materieel en conform zeer strenge wettelijke en veiligheideisen. Certificering volgens VCA.

Per 20 juni 2016 heeft WIDO de kraanverhuur activiteiten van oud hoofdpsonsor van DZC'68 Mario Lammerts Kraanverhuur & Transport B.V. overgenomen. Mario Lammerts is zich gaan concentreren op transport en transportbegeleiding. Door de overname van de activiteiten breidt WIDO haar werkgebied verder naar het oosten van Nederland uit.

Dus een kraan nodig in de Achterhoek bel WIDO, 024-348 8000 of per e-mail planning@wido.nl