DZC '68NieuwsOverige nieuwsWensink Mercedes-Benz sponsor bij DZC’68

Wensink Mercedes-Benz sponsor bij DZC’68

Wensink Mercedes-Benz Doetinchem is ook lid geworden van de DZC-familie. Hans Aberson (Wensink) en Cock Oudijk (DZC'68) ondertekenden een sponsorcontract voor drie jaar. Naast het prachtige reclamebord is Wensink Mercedes-Benz Doetinchem ook toegetreden tot de businessclub.

Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Verkoop personenwagens en bedrijfswagens
Wensink Mercedes-Benz Doetinchem is jaren het vertrouwde adres voor aanschaf en onderhoud van Mercedes-Benz personenwagens, bedrijfswagens en trucks. In 2014 werd ook het Ford dealerschap aan het filiaal aan de Havenstraat 63 toegevoegd.

Onderhoud, reparatie en onderdelen
Voor onderhoud en reparatie is uw auto in goede handen bij het serviceteam. De monteurs zijn gekwalificeerde Mercedes-Benz en smart technici maar ook auto's van andere merken zijn hen  van harte welkom voor de apk, servicebeurt of reparatie.

Uiteraard kunt u ook bij Wensink  terecht wanneer u op zoek bent naar originele Mercedes-Benz onderdelen.

Wasstraat
Wensink Mercedes-Benz Doetinchem heeft een eigen wasstraat. Heeft u een tegoedbon voor een gratis wasbeurt ontvangen of maakt u gebruik van een van hun service en onderhoudsabonnementen waarbij autowassen inbegrepen is dan kunt u tijdens openingstijden uw auto bij Wensink laten wassen.