DZC '68NieuwsOverige nieuwsWehlse Bijenkorf Zilveren Balsponsor DZC’68

Wehlse Bijenkorf Zilveren Balsponsor DZC’68

Support68 heeft een prachtige nieuwe overeenkomst afgesloten met de Wehlse Bijenkorf. De interieur specialist uit Wehl zal de aankomende drie jaar als Zilveren Balsponsor aan DZC’68 verbonden zijn. Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe samenwerking en heten John en Susan van harte welkom bij onze vereniging.

Wehlse Bijenkorf

Bij de Wehlse Bijenkorf koopt u kwaliteit. U kunt bij hen terecht voor de complete inrichting van uw huis. Hun deskundige team adviseert u graag bij het samenstellen van uw interieur. Ook geven zij interieuradvies aan huis, uiteraard hebben zij eigen vakmensen die bij u komen monteren en plaatsen.

Wilt u een kleine of grote aanpassingen in het interieur? Dan bent u bij de Wehlse Bijenkorf aan het juiste adres, zij geven een goed interieuradvies dat bijdraagt aan het karakter van de woning en dat bovendien is afgestemd op persoonlijke smaak, wensen en voorkeuren. Met veel mogelijkheden voor maatwerk brengen zij woonstijlen, kleuren en materialen samen.

Vanaf het eerste moment denken zij met u mee, het is namelijk heel belangrijk dat de woning uw eigen identiteit uitstraalt.

Kwaliteit en service staan bij de Wehlse Bijenkorf  hoog in het vaandel, daar staan zij immers al bijna 85 jaar bekend om.

Wehlse Bijenkorf
Nijverheidsweg 10 (Industrieterrein Wehl)
7031 BV Wehl
[T] 0314-681208
[E] info@wonenenslapen.nl