DZC '68NieuwsOverige nieuwsWedstrijdverslag van TopTeam JO10-2

Wedstrijdverslag van TopTeam JO10-2

TOPteams is een actie van de commissie Prettig Sportklimaat waarbij wekelijks drie teams worden uitgekozen als TOPteam.
Deze thuisspelende teams (JO9-7, JO10-2 en JO12-8 ) speelden afgelopen zaterdag in een speciaal ‘Prettig Sportklimaat shirt’. Op de shirts staan verschillende spreuken, die te maken hebben plezier & sportiviteit.

JO10-2

Zaterdag 8 februari jl. speelden onze jongens van DZC’68 J010-2 de wedstrijd tegen Rozendaal DVOV J010-1 op het hoofdveld. Voor onze jongens was dit de 2e wedstrijd in de hoofdklasse.
Met gezonde spanning werd er begonnen aan de wedstrijd, met deze keer in het speciaal tenue “prettig sportklimaat shirt”. Een prettig sportklimaat is de voorwaarde voor het plezier en prestaties.

Er was genoeg plezier maar spelen in de hoofdklasse betekent dat je minder tijd hebt om je medespeler te vinden en om onder de druk uit te voetballen is toch wat uitdagender en daar moeten de jongens nog een beetje aan wennen en een weg in zien te vinden!

Helemaal niet erg en de inzet was goed, er werden mooie combinaties gemaakt, echter over 2 maal 25 minuten werd er toch aan het korste eind getrokken. 3-10. De speelvreugde was er niet minder om en de jongens hebben nadien samen met Ylja (trainer) de wedstrijd geanalyseerd en deze ervaring zal worden meegenomen naar de volgende match!